Transparent Lab Mineral Redness Control CC Cream Soothing tinted SPF cream
Ad:
Transparent Lab Mineral Redness Control CC Cream Soothing tinted SPF cream
Markalar:
Transparent Lab 🇪🇸Kategoriler:
Güneş KremiAktif Bileşenler:
Silikonlar
AHA asitleri
Peptitler
Hyaluronik asit
Koenzim Q10
UV filtreleri
Centella asiatica
E Vitamini
Azelaik asit
Formül:
pH seviyesi:
7-7.5
Açıklama:
SPF50 içeren kızarıklık karşıtı dengeleyici krem. Yeşil tonu kızarıklığı anında nötralize eder ve cilde uygulandıkça kapsüllenmiş pigmentler salınarak doğal cilt tonunuza uyum sağlar. Sonuç; hafif kapatıcılık ve taze, doğal görünümlü bir bitiş ile daha eşit bir cilt tonudur.
Centella eksozomları, yatıştırıcı peptitler ve azeloglisin içeren gelişmiş formülü, cilt bariyerini onarıp güçlendirirken kızarıklığı yatıştırmaya yardımcı olur. Sonuç: eşitlenmiş bir cilt tonu, korunan ve gözle görülür şekilde sakinleşmiş bir cilt.
İlk uygulamadan itibaren cilt tonunu eşitlemek için kızarıklık düzeltici etkiye sahip %100 mineral SPF50 güneş koruyucu.
Kızarıklık görünümünü azaltmaya ve cilt bütünlüğünü geliştirmeye yardımcı olur.
Hassas, reaktif veya kızarıklığa eğilimli ciltler için idealdir.
Hassas cildi yatıştırmaya, onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olan centella eksozomları, sakinleştirici peptitler ve azeloglisin içerir.
Maske etkisi yaratmadan cildin görünümünü gözle görülür şekilde iyileştiren, doğal bitişli hafif kapatıcılık.
İçerik:
Aqua/Water, Zinc Oxide, Coconut Alkanes, Dimethicone, Isododecane, Diethylhexyl Carbonate, CI 77891/Titanium Dioxide, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Silica, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer, Magnesium Sulfate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Palmitoyl Tripeptide-8, Centella Asiatica Leaf Vesicles, Hyaluronic Acid, Pongamia Pinnata Seed Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract/Licorice Root Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Cistus Monspeliensis Flower/Leaf/Stem Extract, Ubiquinone, Maltodextrin, Mannitol, Phosphatidylcholine, Cetyl Alcohol, Decyl Glucoside, Coco-Caprylate/Caprate, Disteardimonium Hectorite, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sucrose, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Triethoxycaprylylsilane, Propylene Carbonate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Dipropylene Glycol, Tocopherol, Dextran, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Polyhydroxystearic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Triethanolamine, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, CI 77019/Mica, CI 77861/Tin Oxide, CI 77288/Chromium Oxide Green, CI 77491/Iron Oxides, CI 77492/Iron Oxides, CI 77499/Iron Oxides
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 9004-32-4
# CAS Numarası: 36653-82-4
# CAS Numarası: 1309-37-1
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...
# CAS Numarası: 85536-61-6
CETIOL CS, silikonsuz kozmetik formülasyonlar için mükemmel duyusal özelliklere sahip bitkisel kaynaklı orta polaritede hafif bir yumuşatıcıdır (1300 mm2/1 Rev/min). İyi ıslanabilirliğe sahip berrak, renksiz, kokusuz sıvı; parlama noktası > 140°. Tüm cilt ve saç bakım formülasyonları için uygundur.
Coco Caprylate ve Coco Caprate, hindistan cevizinden elde edilen kaprilik ve kaprik asitli alkol esterleridir. Ecocert ve diğer çevre kuruluşları tarafından cilt bakım formülasyonlarında siklik silikonların etkili bir ikamesi olarak ona...
# CAS Numarası: 68515-73-1
# CAS Numarası: 105-99-7
# CAS Numarası: 9006-65-9
# CAS Numarası: 110-98-5 / 25265-71-8
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 27178-27-8
# CAS Numarası: 7487-88-9
# CAS Numarası: 9050-36-6
Maltodekstrin (maltodekstrin, melas) nişastanın enzimatik hidrolizinin bir ürünüdür. Farklı zincir uzunluklarına sahip polisakkaritler olan maltoz, maltotrioz ve dekstrinlerden oluşur. Kozmetikte kıvam arttırıcı ve nem tutucu, film oluşturucu bir bileşen olarak kullanılır. Doğal içeriklerden üretilmiş güvenli bir üründür. Emici, emülsiyon stabilizatörü, cilt ve saç kremi, köpürtücü ajan. Melas esas olarak şekerleme üretiminde ve ürüne viskozite kazandırmak için kullanılır. Kozmetik sektöründe ise ürün homojenliği oluşturmak için kullanılır. ...
# CAS Numarası: 69-65-8
# CAS Numarası: 122-99-6
# CAS Numarası: 590-00-1
# CAS Numarası: 108-32-7
# CAS Numarası: 7631-86-9
# CAS Numarası: 532-32-1
# CAS Numarası: 68-04-2
# CAS Numarası: 13463-67-7
TİTANYUM DİOKSİT – titanyum dioksit, beyaz toz madde, beyaz inorganik pigment. Kimyasal olarak inerttir, suda çözünmez, çoğu inorganik asitlere, benzine ve petrole karşı dayanıklıdır, alkali çözeltilerde az çözünür. Yarı iletken özelliklere sahiptir. Kozmetik üretiminde, yüksek örtücülüğe, renklendirici ve opaklaştırıcı etkiye sahip, yüksek saflıkta ve ince öğütülmüş titanyum dioksit kullanılır. UV ışınlarını yansıtma özelliğine sahiptir ve etkili bir fiziksel UV filtresidir. Fotokimyasal aktivitesi, UV radyasyonu altında az miktarda oksijen...
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 102-71-6
Trietanolamin, düşük molekül ağırlıklı bir amino alkol, renksiz veya açık sarı viskoz sıvıdır. Higroskopiktir. Suda, alkolde, asetonda iyi çözünür, eterde, hidrokarbonlarda zayıf çözünür. Asitlerle tuzlar oluşturur. T. ve yağ asitlerinin tuzları organik sabunlardır. Kozmetikte yumuşak baz olarak ve emülgatörlerde kullanılır.
Trietanolamin cilt için güvenlidir ve çoğu ürün konsantrasyonunu %1 ile %3 arasında tuttuğu için yan etkisi yoktur. Bu konsantrasyonda, trietanolamin cilt uygulaması için güvenlidir ve cilt tahrişine veya diğer yan...
# CAS Numarası: 2943-75-1
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 1314-13-2
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 9004-61-9
Azelaik asit
# CAS Numarası: 477773-67-4
Azeloyl diglycinate potassium, saf azelaik asit ile aynı faydaların çoğuna sahiptir (düzensiz cilt tonunu iyileştirme yeteneği dahil) ve artan stabilitesi ve ...
# CAS Numarası: 5343-92-0
# CAS Numarası: 25852-47-5
# CAS Numarası: 303-98-0
Silikonlar
Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone bir tür silikondur. KF-6105, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone'dan oluşan berrak renksiz ila açık sarı bir sıvıdır. Bu emülsifiye edici dallı silikon W/Si veya O veya Si+O emülsiyonları içerir, PEG içermez ve silikonlar, organik yağlar ve esterlerle iyi bir uyumluluğa sahiptir. Cilt bakımı ve makyaj uygulamaları için kullanılır. KF-6105, 16 kg'lık bir teneke kutuda paketlenmiş olarak kullanıma hazır şekilde tedarik edilir.
Bir lauril dimetikon/poligliserol-3 çapraz bağlayıcı, dialil poligliserol-3 ile çapraz bağlanmış bir lauril dimetikon polimeridir.
# CAS Numarası: 14858-73-2
Hindistan cevizi alkanları, hindistan cevizi yağından elde edilen yağ asitlerinin indirgenmesi ve hidrojenasyonundan elde edilen bir bileşendir. Kozmetik ürünlerde, hindistan cevizi alkanları bir çözücü ve cilt yumuşatıcı olarak işlev görür.
Alkanlar doymuş hidrokarbonlardır (kozmetikteki yaygın hidrokarbon örnekleri arasında mineral yağ ve parafin bulunur).
Bu bileşenin tedarikçileri onu, hafif çözücü izododekana benzer şekilde cilt üzerinde hafif bir kurutucu etkisi olan berrak, yağlı bir sıvı yumuşatıcı olarak tanımlamaktadır....
Pongamia yağı, cilt çevresel strese maruz kaldığında stres proteinlerinin düzenlenmesini baskılayan güçlü bir doğal antioksidandır.
Güney ve Güneydoğu Asya'ya özgü bir bitki olan Millettia pinnata ağacının tohumlarından elde edilen yağ. Kokusuz bir bitkisel yağdır ve kokusuz tüm bitkisel yağlar gibi antioksidan ve yumuşatıcı özelliklere sahiptir.
Cilt matriks proteinlerini UV hasarlarından ve tüm dış etkenlerden koruyan bir kalkan bileşeni olarak çalışır.
Karanja Yağı, Güneydoğu Asya'da bulunan Pongamia Pinnata adı verilen ...
CICA EXOSOME™ yeni nesil bir cica bileşenidir. Anti-inflamatuar, kolajen üretimi ve hücre yenileme etkileri, normal Centella asiatica özütünün etkilerini aşar. CICA EXOSOME™ cilt nemlendirme, cilt parlaklığı ve cilt elastikiyeti etkileri sağlar. Bitki ekzosomları, cilt hücreleriyle aynı fosfolipid çift katmanından oluşur, bu nedenle mükemmel cilt penetrasyonuna sahiptirler. Ekzosomlar, hücreler tarafından salınan küçük lipid vezikülleridir. Nükleik asitleri, proteinleri ve diğer bileşenleri kapsüllerler. Bitki hücrelerinin ayrıca "bitki ekzo...








