Purito SEOUL Retinol Retinal 2000 Caffeine Eye Cream
Ad:
Purito SEOUL Retinol Retinal 2000 Caffeine Eye Cream
Markalar:
Purito 🇰🇷Kategoriler:
Göz kremiAktif Bileşenler:
Centella asiatica
Pantenol (B5 Vitamini)
Seramikler
AHA asitleri
E Vitamini
Kafein
Retinoidler (A Vitamini)
Niasinamid (B3 vitamini)
UV filtreleri
Prebiyotikler/Enzimler
Aktif Konsantrasyon:
retinol: 0.1%retinal: 0.1%caffeine: 1%
Açıklama:
Gözleriniz özel bir bakımı hak ediyor, özellikle de Purito SEOUL'un retinol, retinal ve kafein gibi gençleştirici içeriklerle dolu güçlü göz kremi ile! Yaşlanma karşıtı formül, retinoid ikilisi sayesinde sıkılaştırıcı bakım sağlarken, kafein ile gözlerdeki şişkinliği azaltır. Hafif ve nemlendirici dokusu hassas ciltlerde nazik bir his bırakır ve makyajın topaklanmasına neden olmadan pürüzsüzce emilir.
İçerik:
Water, Niacinamide, Butylene Glycol, Octyldodecanol, Hydrogenated Polydecene, Sorbitan Olivate, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Caffeine, Cocos Nucifera (Coconut) Seed Butter, Dicaprylyl Carbonate, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Polyacrylate-13, 1,2-hexanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxyacetophenone, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Lecithin, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Retinol, Glyceryl Stearate Se, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Retinal, Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Palmitate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose Stearoxy Ether, Cholesterol, Sorbitan Isostearate, Sodium Phytate, Polyvinyl Alcohol, Methylpropanediol, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Ceramide Np, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Actinidia Arguta Fruit Extract, Sophora Japonica Flower Extract, Citric ACID
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 7732-18-5
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 5333-42-6
# CAS Numarası: 68037-01-4
# CAS Numarası: 52988-19-1
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 67762-27-0
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 84776-64-1
# CAS Numarası: 36653-82-4
# CAS Numarası: 67762-27-0
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 31566-31-1
# CAS Numarası: 661-19-8
# CAS Numarası: 68187-32-6
Sodyum stearoil glutamat bir glutamik asit tuzudur. Kozmetikte S.S. antioksidan ve yumuşatıcı olarak, ayrıca emülsifikasyon ve temizlik için kullanılır. Sodyum stearoil glutamat, cildi yumuşatmak veya karışık yağ ve su formüllerini korumak için bir emülgatör olarak çalışmak üzere kozmetiklere eklenen sentetik veya hayvansal kaynaklı bir bileşendir.
Daha büyük miktarlarda, genellikle diğer temizleyici maddelerle birlikte yüzey aktif madde olarak çalışır; ancak, cildi yumuşatma ve emülsifiye etme özellikleri nedeniyle daha yaygın olarak ...
# CAS Numarası: 99-93-4
# CAS Numarası: 9003-27-4
# CAS Numarası: 8002-43-5
Phytosterol/Begenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, dehidrasyonu önlemek ve cildin doğal koruyucu lipid bariyerini güçlendirmek için kozmetik ve güzellik ürünlerinde kullanılan yumuşatıcı ve yumuşatıcı bir maddedir. Oleik asit ile asillenmiş bir fitoshingosin bazı olan seramid III içerir. CosmeticsCop'a göre
seramid III, cildin doğal bariyer sisteminin ve %50 seramid, %25 kolesterol ve %15 serbest yağ asitlerinden oluşan hücre dışı matrisin bir parçası olan birçok seramid veya doğal dudaktan biridir. Seramid III cildin koruyucu tabakas...
# CAS Numarası: 68-26-8
VİTAMİN A, retinol, hayvansal ürünlerde (karaciğer, tereyağı, süt, peynir, yumurta) ve karotenoid pigmentleri içeren kırmızı meyvelerde bulunan ve V.A.'ya dönüştürülen kristal bir madde, yağda çözünen bir vitamindir. İnsan vücudunda, mukoza zarlarının, cilt epidermisinin, tırnakların ve saçların normal gelişimi için gerekli olan görsel pigment rodopsinin bir parçasıdır. B.A. cilt hücrelerinin yenilenme sürecini hızlandırır, epitel oluşumuna katılır. A vitamini eksikliği durumunda cilt elastikiyetini kaybeder, soluk, kırılgan ve soyulmaya eği...
# CAS Numarası: 31566-31-1
# CAS Numarası: 6683-19-8
Benzotriazolyl dodecyl p-cresol, kozmetik formülasyonlarda boyalar, kokular ve diğerleri gibi ışığa duyarlı kozmetik bileşenleri foto-oksidasyondan korumak için kullanılan geniş bantlı bir UV emicidir.
# CAS Numarası: 116-31-4
Retinal (bazen retinaldehit olarak da adlandırılır), retinolün cilt tarafından emildikten sonra parçalandığı retinoik asidin doğrudan öncüsü olan bir retinol formudur. Bu A vitamini türevi, ince çizgileri ve kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltmanın yanı sıra hiperpigmentasyon da dahil olmak üzere diğer yaşlanma belirtilerini hafifletme yeteneği de dahil olmak üzere cilt bakım faydalarını destekleyen onlarca yıllık araştırmalarla iyi belgelenmiştir.
Araştırmalar, retinalin altta yatan tetikleyicileri dengelemeye yardımcı olarak ...
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 29806-73-3
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 57-88-5
# CAS Numarası: 25668-09-7
# CAS Numarası: 14306-25-3
# CAS Numarası: 2163-42-0
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 100403-19-8
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 90131-19-4
Geleneksel güzellik ritüellerinde ve tıpta kullanılan, Sophora japonica olarak da bilinen doğal Japon Sophora çiçeği, birçok faydası nedeniyle cilt bakımında önemli bir bileşendir. Bu çiçekli bitki Japonya'ya özgüdür ve cilt için faydalı olabilecek tıbbi özelliklere sahiptir.
Sophora japonica'nın cilt bakımındaki başlıca faydalarından biri flavonoidler ve kuersetin gibi zengin antioksidan içeriğidir. Bu antioksidanlar, cildi kırışıklıklar ve ince çizgiler de dahil olmak üzere erken yaşlanmaya yol açabilecek serbest radikal hasarından k...
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...










