Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation 16HR
Ad:
Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation 16HR
Markalar:
Vichy 🇫🇷Kategoriler:
Yüz sıvısıAktif Bileşenler:
E Vitamini
Yağlar
Silikonlar
UV filtreleri
Formül:
Açıklama:
Akne ve lekeler, koyu halkalar, rosacea, vitiligo, dövmeler ve yara izleri dahil olmak üzere küçük ila orta dereceli cilt sorunlarına uygun, yüksek kapatıcılığa sahip, uzun süre kalıcı fondöten. Dermablend Corrective Fluid Foundation, kusursuz bir bitiş için %25 pigment konsantrasyonuyla formüle edilmiştir ve 16 saate kadar kalıcılık, eşit kapatma ve 24 saat nemlendirme sağlar. Hassas ciltler dahil her yaş ve tüm cilt tiplerine uygundur.
İçerik:
AQUA / WATER • UNDECANE • DIMETHICONE • GLYCERIN • TRIDECANE • POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE • PENTYLENE GLYCOL • CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE • HEXYL LAURATE • MAGNESIUM SULFATE • DISTEARDIMONIUM HECTORITE • ISOBUTANE • TRIHYDROXYSTEARIN • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL • CELLULOSE GUM • ALUMINUM HYDROXIDE • DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE • TOCOPHEROL • ACETYLATED GLYCOL STEARATE • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER • ETHYLHEXYLGLYCERIN ● [+/- MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)







İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
Etkin bileşenler
# CAS Numarası: 21645-51-2
# CAS Numarası: 9004-32-4
# CAS Numarası: 1309-37-1
# CAS Numarası: 51274-00-1
# CAS Numarası: 9006-65-9
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 8001-21-6
# CAS Numarası: 7487-88-9
# CAS Numarası: 13463-67-7
TİTANYUM DİOKSİT – titanyum dioksit, beyaz toz madde, beyaz inorganik pigment. Kimyasal olarak inerttir, suda çözünmez, çoğu inorganik asitlere, benzine ve petrole karşı dayanıklıdır, alkali çözeltilerde az çözünür. Yarı iletken özelliklere sahiptir. Kozmetik üretiminde, yüksek örtücülüğe, renklendirici ve opaklaştırıcı etkiye sahip, yüksek saflıkta ve ince öğütülmüş titanyum dioksit kullanılır. UV ışınlarını yansıtma özelliğine sahiptir ve etkili bir fiziksel UV filtresidir. Fotokimyasal aktivitesi, UV radyasyonu altında az miktarda oksijen...
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 5343-92-0
# CAS Numarası: 181828-06-8
Setil Polietilen Glikol, Polipropilen Glikol-10, Polipropilen Glikol ve Dimetikon silikon bazlı bir bileşendir.
Çeşitli işlevleri vardır: emülgatör, saç kremi, yumuşatıcı ve nemlendirici. Birçok silikon bazlı bileşen gibi, yüksek akışkanlığa sahiptir ve yüzey üzerinde iyi dağılır. Bununla birlikte, bileşenin ana avantajı, ürünün aktif bileşenlerinin ömrünü uzatma kabiliyetidir (özellikle ürün birçok özüt içerdiğinde yararlıdır). Çoğunlukla yaşa bağlı cilt değişiklikleriyle mücadele eden kremlerde bulunur.
Ürünün toksisitesi b...
# CAS Numarası: 6683-19-8
# CAS Numarası: 25852-47-5



