TOCOBO Icy Cooling Patch
Ad:
TOCOBO Icy Cooling Patch
Markalar:
Tocobo 🇰🇷Kategoriler:
Temizlik pedleriAktif Bileşenler:
Yosun
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Yeşil çay
Mantarlar
E Vitamini
Yağlar
Meyan Kökü
Aloe
Açıklama:
Bu serinletici bant, ferahlatıcı bir serinlik hissi sağlayarak yüksek sıcaklıkların neden olduğu ısıyı hafifletmeye ve tahriş olmuş cildi yatıştırmaya yardımcı olur. Isı stresi yaşamış cilt, güneşe maruz kalma ve kızarıklık gibi cilt sorunlarını hedefler. Ksilitol, papatya ve beta-glukan ile zenginleştirilmiş formülü, sıcak ve hassas cildi yatıştırırken ferahlatıcı bir serinlik sağlar.
İçerik:
ater(Aqua), Glycerin, Niacinamide, Chondrus Crispus, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Cellulose Gum, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Potassium Chloride, Sucrose, Allantoin, Sorbitol, Ethylhexylglycerin, Xylitylglucoside, Adenosine, Anhydroxylitol, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Xylitol, Ulmus Davidiana Root Extract, Laminaria Japonica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Centella Asiatica Extract, Erythritol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pinus Palustris Leaf Extract
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 9004-32-4
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 5343-92-0
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 97-59-6
Allantoin renksiz kristal bir maddedir. Sıcak suda çözünür. Ürik ve dikloroasetik asitlerin ısıtma altında etkileşimi ile sentetik olarak elde edilir. Güçlü bir antirritan, etkinliği ve düşük fiyatı nedeniyle popüler bir kozmetik bileşenidir. Toksik değildir, düşük konsantrasyonlarda etkilidir. Keratolitik bir etkiye sahiptir, stratum corneum'u yumuşatır, ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını teşvik eder ve gözenek tıkanmasını, komedonları ve enflamatuar unsurları etkili bir şekilde önler. A. cilt hücresi rejenerasyonu üzerinde belirgin bir etki...
# CAS Numarası: 50-70-4
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 76823-03-5
# CAS Numarası: 58-61-7
ADENOSİN, azotlu baz adenin ve beş karbonlu şeker ribozdan oluşan bir nükleozittir. Nükleik asitlerin ve adenil nükleotidlerin ayrışması ile oluşur. A. deamidasyona uğradığında inosin oluşur. Yüzümüze uygulanması üzerine yapılan araştırmalar da umut vericidir ve şimdiye kadar birkaç şey göstermiştir: Yara iyileşmesine yardımcı olabilir, iyi bir anti-enflamatuardır, hatta cildin kendi kolajeninin üretimine yardımcı olabilir ve cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırabilir.
Adenozin, mayadan elde edilen ve cilt için yatıştırıcı ve onar...
# CAS Numarası: 488-43-7
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 68797-35-3
Meyan kökü, Baklagiller familyasından çok yıllık bir bitki olan meyan bitkisidir. Meyan bitkisinin ana anti-enflamatuar bileşenlerinden biri olan monoamonyum glisirizinatın tuz formudur. Hoş tatlı bir kokusu olan sarımsı bir tozdur. Kabuğundan soyulan kökler ve yeraltı sürgünleri tıbbi hammadde olarak hizmet eder. Hammadde glikozitler (liquiritoside, glycyrrhizin), flavonoidler (liquiritin, isoliquertin), sukroz ve glikoz, proteinler, nişasta, asparagin, sakız, mineral tuzlar, pektin, saponinler, fitohormonlar içerir. S.g. kök ekstresi yumuş...
# CAS Numarası: 87-99-0
Aloe
# CAS Numarası: 85507-69-3
Viola Mandshurica Çiçek Ekstresi, Mançurya menekşesi bitkisi, Viola mandshurica, Violaceae'nin çiçeklerinden elde edilen bir ekstredir. Kozmetikte antioksidan ve büzücü etkileri vardır.
Ma özü, yemek için kullanılan bir yer elması türü olan Dioscorea japonica'dan elde edilir. Kök, unlu bir dokuya sahip çok hoş ve hafif bir tada sahiptir ve genellikle patates yerine yenir. Tıbbi olarak, kökler ishal, enterit ve enürezis için reçete edilir. Ayrıca kurutulur ve talaş haline getirilir ve tonik olarak kullanılır. D. japonica'daki aktif bileşiklerin, anti-romatizmal etkiler ve antioksidan etkiler de dahil olmak üzere çeşitli biyolojik etkilere sahip olduğu bildirilmektedir.
Bir in vitro deneyin sonuçlarına göre, D. japonica...
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 84650-60-2
Yeşil çay (Camellia Sinensis) fermente edilmemiş bir çaydır. Kuru ekstresi, kendine özgü kokusu ve buruk tadı olan kahverengimsi yeşil bir tozdur. Biyolojik değeri zengin kimyasal bileşimi ile belirlenir. Demir ve eser elementlerle doğal bir kompleks içinde büyük miktarda C vitamini. K vitamini (phylloquinone veya phytonactone) içerir. Yüksek florür içeriği dikkat çekmektedir. Antioksidan aktivite ve fotokoruyucu özellikler, flavonoidler, karotenoidler, tokoferoller, C vitamini, Cr, Mn, Se, Zn mineralleri ve antioksidan özellikleri artıran b...
# CAS Numarası: 85085-82-9
# CAS Numarası: 90028-68-5
Yağlar
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...










