Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cushion
Ad:
Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cushion
Markalar:
Pyunkang Yul 🇰🇷Kategoriler:
Güneş KremiAktif Bileşenler:
Silikonlar
Yağlar
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
Alerjen
Centella asiatica
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Seramikler
Formül:
Açıklama:
Maksimum SPF50+ PA++++ korumasına sahip Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cushion mineral filtreli nemlendirici çocuk güneş kremi kuponu, narin çocuk cildini güneş altında aşırı ısınmaktan ve kurumaktan koruyan hafif bir nem perdesi oluşturan Eriha gülü özü ile formüle edilmiştir. Süngerli ve kompakt tasarımı, gün içinde defalarca yenilense bile topaklanma veya yapışkanlık yapmadan, hafif dokunuşlarla hijyenik, hızlı ve eşit bir uygulama sağlar. Hyalüronik asit, seramidler, vitamin zengini bitkisel yağlar ve üç yatıştırıcı bitki özü içeren dengeli formülü, güneş ve terden kaynaklanan tahrişleri anında hafifletir, cildi derinlemesine besler ve yumuşak, sağlıklı bir ışıltı kazandırır; bu da kuponu dışarıda korumayı güvenle tazelemek için mükemmel bir çözüm haline getirir.
İçerik:
Water, Zinc Oxide, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Caprylyl Methicone, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Butyloctyl Salicylate, Isohexadecane, Isononyl Isononanoate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Methylpropanediol, Polymethylsilsesquioxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Camellia Sinensis Seed Oil, Polyglyceryl-10 Myristate, Rosa Canina Fruit Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Houttuynia Cordata Extract, Leonurus Sibiricus Flower/Leaf/Stem Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phaseolus Angularis Seed Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Arachis Hypogaea (Peanut) Fruit Extract, Cetyl Ethylhexanoate, Phaseolus Vulgaris Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Vigna Radiata Seed Extract, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Cholesterol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Phytosteryl/Behenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Polyglyceryl-10 Oleate, Centella Asiatica Extract, Anastatica Hierochuntica Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Potassium Cetyl Phosphate, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Ceramide NS, Ceramide EOP, Polyglyceryl-3 Oleate, Aluminum Hydroxide, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Stearic Acid, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Hydrogen Dimethicone, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Magnesium Sulfate, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Triethoxycaprylylsilane, Disodium EDTA
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
# CAS Numarası: 21645-51-2
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 57-88-5
# CAS Numarası: 85536-61-6
CETIOL CS, silikonsuz kozmetik formülasyonlar için mükemmel duyusal özelliklere sahip bitkisel kaynaklı orta polaritede hafif bir yumuşatıcıdır (1300 mm2/1 Rev/min). İyi ıslanabilirliğe sahip berrak, renksiz, kokusuz sıvı; parlama noktası > 140°. Tüm cilt ve saç bakım formülasyonları için uygundur.
Coco Caprylate ve Coco Caprate, hindistan cevizinden elde edilen kaprilik ve kaprik asitli alkol esterleridir. Ecocert ve diğer çevre kuruluşları tarafından cilt bakım formülasyonlarında siklik silikonların etkili bir ikamesi olarak ona...
# CAS Numarası: 9006-65-9
# CAS Numarası: 110-98-5 / 25265-71-8
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 29806-73-3
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 26402-22-2
# CAS Numarası: 8002-43-5
# CAS Numarası: 7487-88-9
# CAS Numarası: 33940-98-6
Yağda çözünen bir emülgatör, yağı su varlığında kremsi bir süte dönüştürür, bu da cildi temizlerken besler.
Poligliseril-3 oleat, ortalama üç gliserol birimi içeren bir oleik asit monoesterleri ve gliserol polimeridir. İki veya daha fazla emülgatörün kullanılabildiği HLB ara sistemlerinde stabil emülsiyonlar sağlayan çok fonksiyonlu bir emülgatördür. Poligliseril-3 oleat %1.0 - 4.0 gibi düşük konsantrasyonlara ihtiyaç duyar. İyi termal stabiliteye ve donma/çözülme direncine sahip emülsiyonlar oluşturabilir.
Poligliseril-3 oleat ç...
# CAS Numarası: 160715-21-0
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 13463-67-7
TİTANYUM DİOKSİT – titanyum dioksit, beyaz toz madde, beyaz inorganik pigment. Kimyasal olarak inerttir, suda çözünmez, çoğu inorganik asitlere, benzine ve petrole karşı dayanıklıdır, alkali çözeltilerde az çözünür. Yarı iletken özelliklere sahiptir. Kozmetik üretiminde, yüksek örtücülüğe, renklendirici ve opaklaştırıcı etkiye sahip, yüksek saflıkta ve ince öğütülmüş titanyum dioksit kullanılır. UV ışınlarını yansıtma özelliğine sahiptir ve etkili bir fiziksel UV filtresidir. Fotokimyasal aktivitesi, UV radyasyonu altında az miktarda oksijen...
# CAS Numarası: 2943-75-1
# CAS Numarası: 1314-13-2
# CAS Numarası: 57-11-4
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Numarası: 93685-81-5
# CAS Numarası: 84650-60-2
Yeşil çay (Camellia Sinensis) fermente edilmemiş bir çaydır. Kuru ekstresi, kendine özgü kokusu ve buruk tadı olan kahverengimsi yeşil bir tozdur. Biyolojik değeri zengin kimyasal bileşimi ile belirlenir. Demir ve eser elementlerle doğal bir kompleks içinde büyük miktarda C vitamini. K vitamini (phylloquinone veya phytonactone) içerir. Yüksek florür içeriği dikkat çekmektedir. Antioksidan aktivite ve fotokoruyucu özellikler, flavonoidler, karotenoidler, tokoferoller, C vitamini, Cr, Mn, Se, Zn mineralleri ve antioksidan özellikleri artıran b...
# CAS Numarası: 2163-42-0
# CAS Numarası: 63148-62-9
Vinil dimetikon, siloksan ve vinil polimerin bir kopolimeridir. Birçok kozmetik bileşenle uyumlu, koruyucu ve su itici özelliklere sahip yumuşak dokulu film oluşturucu bir bileşendir. Saç spreylerinde, tırnak cilalarında, koruyucu kremlerde vb. kullanılır. Çapraz bağlayıcı dimetikon bir silikon türüdür. Silikonlar, tekrar eden siloksan (elemental silikon ve oksijen) bağlarından oluşan sentetik polimerlerdir, bu nedenle silikonlar polisiloksanlar olarak da adlandırılabilir. Çoğu zaman, "silikon" ve "silisyum" terimleri, aslında oldukça farklı...
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 5343-92-0
# CAS Numarası: 100403-19-8
# CAS Numarası: 180801-54-0
# CAS Numarası: 128497-20-1
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 25852-47-5
# CAS Numarası: 2432-87-3
# CAS Numarası: 68554-70-1
# CAS Numarası: 17955-88-3
Pirinç kepeği özü (Oryza sativa) kozmetikte cildi yumuşatmak ve yumuşatmak için kullanılan bitkisel bir bileşendir. Aynı zamanda bir şelatlama maddesidir, yani sudaki minerallerin istenmeyen reaksiyonlarını önler. Kepek, pirinç çekirdeğinin kahverengi dış tabakasıdır. Pirinç öğütmenin bir yan ürünüdür, ancak bunu tek kullanımlık bir bileşen olarak düşünmeyin: pirinç kepeği, E vitamini, ferulik asit ve orizanol dahil olmak üzere 100'den fazla antioksidan bileşiğin zengin bir kaynağıdır.
Kepek ayrıca nemlendirici polisakkaritler, omega-3...
Butil oktil salisilat, cilt yumuşatıcı olarak işlev gören sentetik bir bileşendir. Aynı zamanda, bir çözelti oluşturmak üzere gazlar veya katılar gibi diğer bileşenleri çözmek veya parçalamak için kozmetik formülasyonlarda bir çözücü olarak da kullanılabilir. Saç bakımında bakım maddesi olarak kullanılır.
Güneş kremlerinde özellikle yararlı olan çok işlevli bir yardımcı maddedir. Oksibenzon veya avobenzon gibi yaygın olarak kullanılan bazı UV filtrelerini çözebilir ve ayrıca güneş kremlerinin SPF derecesini artırmaya yardımcı olabilir....
DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE. Bu berrak pektin jel losyon benzersiz bir yaşlanma karşıtı jel losyondur. RETINATUREL ve HALORUBIN ile lekelerin görünümünü soldurmaya ve daha genç görünen bir cildi desteklemeye yardımcı olan güçlü antioksidanlar ve hücre yakıcı bileşenler içerir. ISOLAN® GPS, düşük emülgatör konsantrasyonlarında (%2-3) bile mükemmel emülsiyon stabilizasyon özelliklerine sahip, PEG içermeyen, bitkisel bazlı bir emülgatördür. ISOLAN® GPS, W/O kozmetik kremlerin ve losyonların hazırlanması için uygundur. Düşük visko...
Maş fasulyesi en çok keklerde ve erişte yemeklerinde kullanılmasıyla bilinse de, başka birçok kullanım alanı vardır. Çin diyetinin önemli bir parçası olmasının yanı sıra, akne ve diğer cilt rahatsızlıklarını yatıştırmaya yardımcı olduğu için de övgü almaktadır. Bu, baklagili yiyerek değil, antioksidanlar ve bitkisel besinler açısından zengin olduğu için bir yüz maskesine ekleyerek elde edilir. Maş fasulyesi güçlü bir antioksidan olan C vitamini açısından zengindir. C vitamini serbest radikallerle etkili bir şekilde savaşır, böylece çeşitli k...
Phytosterol/Begenyl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, dehidrasyonu önlemek ve cildin doğal koruyucu lipid bariyerini güçlendirmek için kozmetik ve güzellik ürünlerinde kullanılan yumuşatıcı ve yumuşatıcı bir maddedir. Oleik asit ile asillenmiş bir fitoshingosin bazı olan seramid III içerir. CosmeticsCop'a göre
seramid III, cildin doğal bariyer sisteminin ve %50 seramid, %25 kolesterol ve %15 serbest yağ asitlerinden oluşan hücre dışı matrisin bir parçası olan birçok seramid veya doğal dudaktan biridir. Seramid III cildin koruyucu tabakas...
Kozmetikte genellikle kapatıcılığı, su direncini ve aşınma süresini iyileştirmek için kullanılan yumuşatıcı bir yağ asidi karışımı. Diisostearyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate aynı zamanda bir emülgatör olarak da işlev görür. Hayvansal veya sentetik kaynaklı olabilir.
Makyaj, SPF ve saç ürünleri dahil olmak üzere çeşitli kozmetik ürünlerin uzun süreli kapatıcılık sağladığı ve suya dayanıklılık özelliklerini geliştirdiği de bilinmektedir. Özellikle güneş kremi, ruj, şekillendirici jel, nemlendirici/yüz losyonu, fondöten ve maskara gib...
Anastatica Hierochuntica Extract, Anastatica hierochuntica bitkisinin tamamının bir özütüdür. Anastatica Hierochuntica Extract, Eriha Gülü adı verilen bir bitkiden elde edilir. Bu bitki Orta Doğu ve Kuzey Afrika çöllerinde bulunur.
Anastatica Hierochuntica özütü antioksidan özelliklere sahiptir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikaller cilt hücrelerine zarar verebilen moleküllerdir.
Jericho gülü cildin nemini korumak için en iyi bileşendir. 2004 yılında yapılan bir çalışmada, Active Concept ...
Morechem™ Sibirya Sığırkuyruğu Ekstresi, amenore, adet sancısı ve doğum sırasında kanama tedavisinde yararlı olmasından elde edilmiştir. Sığırkuyruğu, kesikler, egzama, kaşıntı ve apselerin yanı sıra jinekolojik durumlar ve ishalin tedavisinde ilaç olarak kullanılmıştır. Son zamanlarda, birkaç çalışma iltihaplanmayı ve buna bağlı ağrıyı azalttığını göstermiştir. Buna ek olarak, levurus sibiricus'un s. Aureus, s. Epidermis ve diğer bakterilere karşı antibakteriyel etkilere sahip olması nedeniyle geleneksel bir ilaç olarak değeri kanıtlanmıştı...
# CAS Numarası: 149-39-3
Köpük yoğunluğunu iyileştirmek ve viskoziteyi düzenlemek için esas olarak diğer temizleme maddelerinin (yardımcı yüzey aktif madde) yanında kullanılan yumuşak bir temizleme maddesi.
N-Asilmetiltaurin Na tipi anyonik yüzey aktif madde. Son derece düşük inorganik tuz içeriğine sahip, yüksek saflıkta bir üründür. O/W emülsiyon stabilizatörü olarak ve işlenmemiş tozlar için dağıtıcı olarak etkilidir. Cilt bakımı, güneş kremi ve makyaj formülasyonları için uygundur.








