diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate

İçerik Adı:
diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Kozmetikte genellikle kapatıcılığı, su direncini ve aşınma süresini iyileştirmek için kullanılan yumuşatıcı bir yağ asidi karışımı. Diisostearyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate aynı zamanda bir emülgatör olarak da işlev görür. Hayvansal veya sentetik kaynaklı olabilir.
Makyaj, SPF ve saç ürünleri dahil olmak üzere çeşitli kozmetik ürünlerin uzun süreli kapatıcılık sağladığı ve suya dayanıklılık özelliklerini geliştirdiği de bilinmektedir. Özellikle güneş kremi, ruj, şekillendirici jel, nemlendirici/yüz losyonu, fondöten ve maskara gibi ürünlerde kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
UV filtreleri
Yağlar
E Vitamini
Hyaluronik asit
Seramikler
Silikonlar
Yağlar
E Vitamini
UV filtreleri
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
Pantenol (B5 Vitamini)
Silikonlar
Yağlar
E Vitamini
UV filtreleri
Yeşil çay
Niasinamid (B3 vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Silikonlar
E Vitamini
UV filtreleri
Pantenol (B5 Vitamini)
Yağlar
AHA asitleri
Centella asiatica
Seramikler
Pantenol (B5 Vitamini)
Silikonlar
Yağlar
E Vitamini
UV filtreleri






