Dermedic Sunbrella Baby SPF 50
Ad:
Dermedic Sunbrella Baby SPF 50
Markalar:
Dermedic 🇵🇱Kategoriler:
Güneş KremiAktif Bileşenler:
Pantenol (B5 Vitamini)
Yağlar
UV filtreleri
Silikonlar
Alerjen
E Vitamini
Formül:
Açıklama:
Dermedic Sunbrella Baby SPF 50 mineral yüz koruyucu krem, hassas çocuk cildini zararlı UVA ve UVB ışınlarından korur. Cilt üzerinde görünmez ve yağlı olmayan bir tabaka oluşturan bu ürün, cildi yatıştırıp derinlemesine nemlendirir ve güneş ışınlarıyla kurumuş cildi yoğun bir şekilde canlandırır. Krem suya dayanıklıdır, fotostabildir ve 1 aylıktan itibaren bebekler için uygundur. İçeriğinde, cilt yüzeyinde kalarak güneş ışınlarını yansıtan mineral filtreler ile ultraviyole radyasyonun D3 vitaminine dönüştürdüğü Aqua-provita D3 maddesi bulunur. Ayrıca tahriş olmuş cildin yenilenmesini hızlandırmaya yardımcı olan bisabolol, cilde gerekli nemi sağlayan gliserin ve doğal bir antioksidan görevi gören E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Ürün hipoalerjeniktir.
İçerik:
AQUA, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL ISOSTEARATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TITANIUM DIOXIDE (NANO), ALUMINA, STEARIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, SORBITAN OLEATE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, BETAINE, ISOPROPYL PALMITATE, OLEA EUROPAEA HUSK OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, TOCOPHEROL, C12-15 ALKYL BENZOATE, LANOLIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, 7-DEHYDROCHOLESTEROL, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, CERA MICROCRISTALLINA, HYDROGENATED CASTOR OIL, ALLANTOIN, PARFUM, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL.
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 97-59-6
Allantoin renksiz kristal bir maddedir. Sıcak suda çözünür. Ürik ve dikloroasetik asitlerin ısıtma altında etkileşimi ile sentetik olarak elde edilir. Güçlü bir antirritan, etkinliği ve düşük fiyatı nedeniyle popüler bir kozmetik bileşenidir. Toksik değildir, düşük konsantrasyonlarda etkilidir. Keratolitik bir etkiye sahiptir, stratum corneum'u yumuşatır, ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını teşvik eder ve gözenek tıkanmasını, komedonları ve enflamatuar unsurları etkili bir şekilde önler. A. cilt hücresi rejenerasyonu üzerinde belirgin bir etki...
# CAS Numarası: 1344-28-1
# CAS Numarası: 100-51-6
# CAS Numarası: 107-43-7
Yağlar
# CAS Numarası: 194043-92-0
# CAS Numarası: 68411-27-8
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 540-97-6
# CAS Numarası: 541-02-6
# CAS Numarası: 4418-26-2
DEHİDROASETİK ASİT - dehidroasetik asit, 3-asetil-6-metilpiran-2,4(3H)-dion, beyaz, kokusuz toz madde. Bakterisidal ve antifungal etkileri olan bir koruyucudur. Orta derecede fungisidal etkiye sahiptir, bakterilere karşı zayıf etkilidir, psödomonaslara karşı etkisizdir. D.C. düşük bir ayrışma sabitine sahiptir ve bu nedenle benzoik ve sorbik asitlerin aksine, hafif asidik ve hatta nötr pH değerleri aralığında nispeten etkilidir. Optimum pH aralığı 3 ila 5,5 arasındadır. Suda çözünürlüğünün düşük olması nedeniyle genellikle sodyum tuzu olarak...
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
Yağlar
# CAS Numarası: 142-91-6
İzopropil palmitat, izopropil alkol ve palmitik asidin bir esteridir. Renksiz, şeffaf, kokusuz bir sıvıdır. Yumuşatıcı etkisi vardır, kremlerde, losyonlarda, rujlarda yağ ve plastikleştirici bileşen olarak kullanılır. Şampuanlarda saçın parlak olmasını sağlar.
Güçlü nemlendirici, anti-enflamatuar ve besleyici özelliklere sahiptir.
Cilde uygulandığında, izopropil palmitat birçok ince çizgi ve kırışıklığın giderilmesine yardımcı olur ve agresif çevresel etkilere karşı güvenilir koruma sağlar. İzopropil palmitat yağsız, hafif bir do...
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 7647-14-5
Sodyum klorür, tuzlu bir tada sahip beyaz kristal bir maddedir. Suda çözünür. Kozmetikte, sodyum klorür antiseptik ve çözeltilerin viskozitesini ve iyonik aktivitesini düzenleyici olarak kullanılır. Diş tozları ve iksirlerinde, losyonlarda, köpüren ürünlerde, sabunlarda, banyo tuzlarında kullanılır.
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 7695-91-2
Tokoferil asetat, bir tokoferol esteri olan tokoferolün asetilasyonunun bir ürünüdür. Sarı kristal madde, pratik olarak suda çözünmez, alkol, eterler, aseton, bitkisel yağlarda çözünür. Doymamış lipitlerin oksidasyonunu önleyen bir antioksidan olarak etkilidir. Vitamin aktivitesine sahiptir, epidermisin daha derin katmanlarına nüfuz eder ve E vitaminine hidrolize olur. Kozmetik cilt bakım ürünlerinde kullanılır.
Tokoferol asetat, birçok E vitamini türünden biridir. Diğer E vitamini formları gibi, cilde önemli antioksidan faydalar sağ...
# CAS Numarası: 1314-13-2
# CAS Numarası: 57-11-4
# CAS Numarası: 8001-25-0
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 90082-87-4
🔬 Kozmetikte Titanyum Dioksit (TiO2): Güvenlik, Nanopartiküller ve Kaplama Teknolojisi
Titanyum dioksit (TiO2), güneş yanıkları ve cilt kanserini önlemede en etkili mineral UV filtrelerinden biridir. Günümüzde güneş kremlerinde, fondötenlerde ve dudak balmlarında, ciltte yoğun beyaz bir tabaka bırakmasını önlemek amacıyla genellikle nanopartikül (nano-TiO2) formunda kullanılır.
🛡️ Cilde Uygulamada Güvenlik
Nanopartiküllerin mikroskobik boyutları nedeniyle kan dolaşımına karışabileceği yönünde endişeler ...
Keten tohumu özü, Linum usitatissimum veya keten tohumlarından elde edilir. Tohumlarının orta kısmı arginin, glutamik ve aspartik asitlerin yanı sıra diğer temel amino asitleri içeren proteinler açısından zengindir. Keten Tohumu Özü, yüksek omega yağ asitleri içeriği, %57 linolenik asit ve ardından azalan sırayla oleik, linoleik, palmitik ve stearik asitler nedeniyle popülerlik kazanmıştır. Keten Tohumu Özü, içerdiği ALA-alfa-linolenik asit nedeniyle anti-enflamatuar etkilere sahiptir. Aksi takdirde ciltte kızarıklık ve kaşıntı gibi etkilere...





