tocopheryl acetate

İçerik Adı:
tocopheryl acetate
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
CAS Numarası:
#7695-91-2
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
2-3
Aktif Bileşenler:
E VitaminiKomedojenite: 0
Açıklama
Tokoferil asetat, bir tokoferol esteri olan tokoferolün asetilasyonunun bir ürünüdür. Sarı kristal madde, pratik olarak suda çözünmez, alkol, eterler, aseton, bitkisel yağlarda çözünür. Doymamış lipitlerin oksidasyonunu önleyen bir antioksidan olarak etkilidir. Vitamin aktivitesine sahiptir, epidermisin daha derin katmanlarına nüfuz eder ve E vitaminine hidrolize olur. Kozmetik cilt bakım ürünlerinde kullanılır.
Tokoferol asetat, birçok E vitamini türünden biridir. Diğer E vitamini formları gibi, cilde önemli antioksidan faydalar sağlar. Bu, cildi kirlilikten ve yaşlanma belirtilerine yol açan diğer çevresel faktörlerden korumayı içerir.
Doğal olarak oluşan tam E vitamini (tokoferol) cilt için daha fazla fayda sağlarken, sentetik formlar cilt sağlığında hala önemli bir rol oynayabilir.
Diğer E vitamini formları gibi, tokoferil asetat olarak da listelenebilen tokoferol asetat, kozmetiklerdeki hassas bileşenlerin daha uzun süre stabil kalmasına da yardımcı olur. Bu amaçla, E vitamini genellikle saf C vitamini (askorbik asit) ile birleştirilir.
Bağımsız Kozmetik İçerik İnceleme Paneli, E vitamininin tüm formlarını kozmetikte kullanım için güvenli olarak kabul etmiştir. Tipik kullanım aralığı %0,1-0,5 arasındadır, ancak formülasyonun ihtiyaçlarına ve istenen faydalara bağlı olarak %10'a kadar kullanılabilir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Squalane
Peptitler
Yağlar
Alerjen
PDRN (polinükleotitler)
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Kolajen
Seramikler
PHA asitleri
E Vitamini
AHA asitleri
Yağlar
Azulen
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Seramikler
Peptitler
E Vitamini
Azulen
Yağlar
Centella asiatica
Hyaluronik asit
AHA asitleri
E Vitamini
Alerjen
Peptitler
Yağlar
Mantarlar
Yosun
Centella asiatica
Kolajen
Hyaluronik asit
Pantenol (B5 Vitamini)
E Vitamini
Alerjen
Seramikler
Silikonlar
Niasinamid (B3 vitamini)
Yağlar
Retinoidler (A Vitamini)
PDRN (polinükleotitler)
C Vitamini
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Kolajen
Seramikler
E Vitamini
Peptitler
Meyan Kökü
Hyaluronik asit
Kolajen
Centella asiatica
Mantarlar
Kafein
Niasinamid (B3 vitamini)
Retinoidler (A Vitamini)
Yağlar
Yeşil çay
E Vitamini
Peptitler
Prebiyotikler/Enzimler
Kafein
Niasinamid (B3 vitamini)
Yeşil çay
Yağlar
Alerjen
Peptitler
AHA asitleri
E Vitamini
Hyaluronik asit
PHA asitleri
Pantenol (B5 Vitamini)
E Vitamini
Niasinamid (B3 vitamini)
Hyaluronik asit
C Vitamini
Niasinamid (B3 vitamini)
BHA Salisilik asit
E Vitamini
AHA asitleri
Seramikler
Pantenol (B5 Vitamini)
Yağlar
Silikonlar
Hyaluronik asit
Seramikler
E Vitamini
Pantenol (B5 Vitamini)
Yosun
AHA asitleri
E Vitamini
C Vitamini
UV filtreleri
Yağlar
UV filtreleri
Seramikler
E Vitamini
Omega yağ asitleri
AHA asitleri
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Silikonlar
Yağlar
E Vitamini
Alerjen
UV filtreleri
Yağlar
Pantenol (B5 Vitamini)
Alerjen
E Vitamini
Silikonlar















