Babe Laboratorios Pediatric Sunscreen Lotion SPF 50+
Ad:
Babe Laboratorios Pediatric Sunscreen Lotion SPF 50+
Markalar:
Babe Laboratorios 🇪🇸Kategoriler:
Güneş Kremi
Açıklama:
Bebek ve çocukların cilt yapısına uygun, pediyatrik SPF 50 güneş koruyucu losyon. Özellikle bebekler ve çocuklar söz konusu olduğunda güneşten korunmak hayati önem taşır. Bu güneş kreminin hafif ve hızlı emilen dokusu, genç cildi her koşulda korumak için onu vazgeçilmez bir ürün haline getirir. Formülü, çok yüksek geniş spektrumlu korumanın (SPF 50) yanı sıra cildi yatıştıran ve yumuşatan aktif bileşenler içerir. Çocukların %100 koruma altında kalarak oyunlarına rahatça devam etmelerini sağlayan, suya karşı son derece dayanıklı bir üründür.
İçerik:
AQUA, TRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMER, C12-15 ALKYL BENZOATE, C12-15 ALKYL LACTATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, POLYESTER-5, PHENOXYETHYL CAPRYLATE, GLYCERIN, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, ISOAMYL LAURATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, POLYSILICONE-15, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, BISABOLOL, CARNOSINE, SODIUM HYALURONATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYLOCTYL SALICYLATE, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYACETOPHENONE, PEG-100 STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE)
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 7732-18-5
WetFilm™ MB, ıslak cilde uygulandığında berrak kalma avantajını sağlayan güneş kremi formüllerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış bir polimerdir. Ciltte esnek bir film oluşturarak suya dayanıklı performans sağlar.
Trimetilpentandiol/Adipik Asit/Gliserin Çapraz Polimeri, yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleriyle bilinen çok işlevli bir bileşendir. Cilt bakım formüllerinin genel hissini ve dokusunu iyileştirirken nemlendirmeyi sağlamaya ve korumaya yardımcı olur.
# CAS Numarası: 68411-27-8
# CAS Numarası: 93925-36-1
Laktik asit ve C12-15 alkollerden türetilen sentetik bir bileşik. Ceraphyl 41 olarak da bilinir.
Esas olarak yumuşatıcı ve çözücü olarak kullanılır. Yumuşatıcı özellikleri birçok losyona istenen kremsi dokuyu ve kalınlığı vermeye yardımcı olur. Nemlendirici olarak, petrol gibi diğer bileşenlerin yağlılığını ve yapışkanlığını azaltan yağsız bir kayganlaştırıcı sağlar. Aslında, mükemmel nemlendirme özellikleri nedeniyle genellikle mineral yağ yerine kullanılır.
# CAS Numarası: 9006-65-9
# CAS Numarası: 118-60-5
ETİLHEKSİL SALİSİLAT - oktil salisilat, 2-etilheksil salisilat, renksiz veya sarımsı sıvı, suda az çözünür, alkollerde ve yağlarda çözünür. Kozmetikte, UVB bronzlaştırıcı ürünlerde fotokoruyucu bir katkı maddesi olan organik bir filtre olarak kullanılır. Huş ağacı kabuğu gibi bazı bitkilerde bulunur. AB Yönetmeliği 1223/2009 ve CU TR 009/2011 uyarınca, %5'i aşmayan konsantrasyonlarda UV filtresi olarak kullanılmasına izin verilir. Octisalate, genel olarak iyi bir güvenlik profiline sahip bir güneş koruyucu bileşendir. Önerilen 2019 FDA günce...
UV filtreleri
# CAS Numarası: 187393-00-6
# CAS Numarası: 70356-09-1
# CAS Numarası: 302776-68-7
# CAS Numarası: 160715-21-0
Cilt bakımı, saç bakımı ve vücut bakımı formüllerinde kullanılan bir film oluşturucu ajan
Hidrofobik bileşenlerin sulu çözeltilerde dağılmasına yardımcı olur
Sülfonat grubu içeren suda dağılabilen bir polimer
Formüllerin viskozitesini kontrol etmeye yardımcı olur
Polyester-5, cilt bakım ürünlerinde film oluşturucu ve emülgatör ajan ve aynı zamanda kıvam arttırıcı olarak işlev görür. Kararlı cilt bakım dokuları ve emülsiyonları oluşturmaya yardımcı olur.
Cilt üzerinde şeffaf ve esnek bir film oluşturduğu ve kozme...
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 187393-00-6
# CAS Numarası: 27503-81-7
PARSOL® SLX (INCI: Polysilicone-15) silikon bazlı bir UVB emicidir.
Bu viskoz, renksiz ila soluk sarı sıvı, güneş kreminin yağ fazı ile kolayca karıştırılır. PARSOL® SLX, silikon bir omurgaya bağlı kromoforlardan oluşan ilk polimerik UV-B filtresidir ve PARSOL® 1789 için etkili bir fotostabilizatördür. PARSOL® HS ile birlikte kullanıldığında, bu ürün gündüz etkinliğini sağlayan çok yüksek bir SPF (>30) elde edebilir. ciltte kuru, ipeksi bir dokunuş bırakan bakım kremleri veya güneş kremleri.
PARSOL® SLX formüle ipeksi bir h...
# CAS Numarası: 88122-99-0
# CAS Numarası: 85507-69-3
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 23089-26-1
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 67762-27-0
Butil oktil salisilat, cilt yumuşatıcı olarak işlev gören sentetik bir bileşendir. Aynı zamanda, bir çözelti oluşturmak üzere gazlar veya katılar gibi diğer bileşenleri çözmek veya parçalamak için kozmetik formülasyonlarda bir çözücü olarak da kullanılabilir. Saç bakımında bakım maddesi olarak kullanılır.
Güneş kremlerinde özellikle yararlı olan çok işlevli bir yardımcı maddedir. Oksibenzon veya avobenzon gibi yaygın olarak kullanılan bazı UV filtrelerini çözebilir ve ayrıca güneş kremlerinin SPF derecesini artırmaya yardımcı olabilir....
# CAS Numarası: 31566-31-1
# CAS Numarası: 99-93-4
# CAS Numarası: 91052-22-9
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 1310-73-2
Sodyum hidroksit NaOH (Sodium Hydroxide), güçlü bir bazdır ve kostik soda olarak da bilinir. Kozmetikte genellikle pH düzenleyici veya denatürant olarak kullanılan beyaz, katı bir maddedir. Yüksek konsantrasyonlarda oldukça koroziftir: kimyasal yanıklara, cilt tahrişine ve göze temas ettiğinde ciddi hasara neden olabilir. Toz veya aerosol halinde solunması da tehlikelidir.
Kozmetik formüllerde çok küçük, kontrol edilen miktarlarda kullanılır; bu seviyelerde risk oluşturmaz ve yalnızca teknik bir görev — pH ayarlaması — üstlenir.
# CAS Numarası: 51981-21-6
# CAS Numarası: 590-00-1





