Rhode Pocket bronze Long-wearing warmth
Açıklama:
Cebinizdeki güneş ışığı. Taşınabilir kremsi bronzerımız, ciltle kusursuzca bütünleşen ve gün boyu kalıcılığını koruyan nemlendirici, yoğunluğu artırılabilir bir renk sunar. Hafif, yapışkanlık hissi bırakmayan ve cildi pürüzsüzleştiren formülü, cilt üzerinde kolayca kayıp eriyerek yüze doğal bir güneş sıcaklığı ve yumuşak bir boyut kazandırır.
İçerik:
Caprylic/Capric Triglyceride, Synthetic Wax, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Silica, Hydrogenated Polydecene, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Magnesium/Potassium/Silicon/Fluoride/Hydroxide/Oxide, Kaolin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Disteardimonium Hectorite, Dicalcium Phosphate, Sorbitan Sesquioleate, Boron Nitride, Tocopherol, Glycerin, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-5, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, VP/Hexadecene Copolymer, Polyhydroxystearic Acid, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Water/Aqua/Eau, Propylene Carbonate, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dimethicone, Stearalkonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 30 (CI 73360), Yellow 5 Lake (CI 19140), Blue 1 Lake (CI 42090)
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 7631-86-9
# CAS Numarası: 68037-01-4
Magnezyum/Potasyum/Silikon/Florür/Hidroksit/Oksit, talkın potasyum silikoflorür ile ısıtılmasıyla elde edilen bir üründür.
Micromica MK-200K-C, orijinal yöntemler kullanılarak üretilmiş, partikül büyüklüğü 7-8μm olan genişletici pigmenttir (baz). Özellikleri arasında yüksek derecede beyazlık, şeffaflık ve saflık (düşük ağır metal içeriği) ve ayrıca havadarlık bulunur. Micromica MK-200K-C'nin pudra fondöten, pudra, sıkıştırılmış pudra, kapatıcı, ruj ve göz farı ile karıştırılması önerilir. Ciltte matlaştırıcı bir etki vererek koyulaşmay...
# CAS Numarası: 1332-58-7
# CAS Numarası: 25852-47-5
Dikalsiyum fosfat, cilt bakım formülleri için aşındırıcı bir doku oluşturmak için kullanılabilen beyaz bir tozdur. Bu şekilde kullanıldığında, cilt için sorunlu olabilir ve küçük mikro yırtılmalara neden olabilir.
Diğer daha popüler kapasitelerde, dikalsiyum fosfat, kozmetik karışımlarında opaklaştırıcı bir madde olarak çalışmasına izin veren bir şekilde formüle edilebilir ve ayrıca makyajın transferini/bulaşmasını engelleyebilir - aşındırıcı etkiler hariç. Bu şekilde kullanıldığında, cilt için endişe verici değildir.
Dikalsiyum ...
# CAS Numarası: 8007-43-0
# CAS Numarası: 10043-11-5
Bor nitrür, ışık yayıcı ve doku geliştirici özelliklere sahip grafit benzeri kristal bir malzemedir. Kusurları gizleyebildiği, ürünlere olağanüstü kremsi bir his verdiği ve matlaştırıcı bir madde olarak işlev gördüğü için gerçekten çok işlevli bir maddedir. Kozmetikte, toz makyaj ürünlerinde (örn. allık, fosforlu kalem), cilt hissini iyileştirir ve gölgeyi geliştirir. Rujlarda, dudaklarda kremsi bir his ve daha iyi renk verir.
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
Yağlar
Palmitoyl Tripeptide-1 ...
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 26402-22-2
Kozmetikte bağlayıcı, doku arttırıcı ve dağıtıcı olarak işlev gören sentetik bir polimer. VP/Heksadeken Kopolimer, güneş koruyucu aktif bileşenlerin dağılımını iyileştiren bir ajandır. Bu bileşen, aktif güneş koruyucu bileşenlerin cilde bağlanmasını ve zararlı UVB ve UVA ışınlarına karşı korumayı sürdürmesini sağlar.
# CAS Numarası: 21645-51-2
# CAS Numarası: 2943-75-1
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 108-32-7
Silikonlar
Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone bir tür silikondur. KF-6105, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone'dan oluşan berrak renksiz ila açık sarı bir sıvıdır. Bu emülsifiye edici dallı silikon W/Si veya O veya Si+O emülsiyonları içerir, PEG içermez ve silikonlar, organik yağlar ve esterlerle iyi bir uyumluluğa sahiptir. Cilt bakımı ve makyaj uygulamaları için kullanılır. KF-6105, 16 kg'lık bir teneke kutuda paketlenmiş olarak kullanıma hazır şekilde tedarik edilir.
# CAS Numarası: 9006-65-9
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 13463-67-7
TİTANYUM DİOKSİT – titanyum dioksit, beyaz toz madde, beyaz inorganik pigment. Kimyasal olarak inerttir, suda çözünmez, çoğu inorganik asitlere, benzine ve petrole karşı dayanıklıdır, alkali çözeltilerde az çözünür. Yarı iletken özelliklere sahiptir. Kozmetik üretiminde, yüksek örtücülüğe, renklendirici ve opaklaştırıcı etkiye sahip, yüksek saflıkta ve ince öğütülmüş titanyum dioksit kullanılır. UV ışınlarını yansıtma özelliğine sahiptir ve etkili bir fiziksel UV filtresidir. Fotokimyasal aktivitesi, UV radyasyonu altında az miktarda oksijen...
# CAS Numarası: 1309-37-1
# CAS Numarası: 51274-00-1
# CAS Numarası: 2379-74-0
D&C Kırmızı 30 petrol veya kömür katranı kaynaklarından elde edilen sentetik bir renktir; bu rengin ilaçlarda ve kozmetiklerde kullanımı FDA tarafından onaylanmıştır.
CI 73360 bir kozmetik renklendirici olmasına rağmen, CI 73360'ın kullanımı oldukça sınırlıdır - formülasyonlara kırmızımsı veya pembemsi bir ton vermek için eklenir. Kozmetikte CI 73360 oldukça caziptir çünkü ürünü daha güzel hale getirir ve böylece tüketimini artırır. Allık, ruj gibi ürünlerde ve bazen diş macunlarında bulunabilir.
CI 73360'ın güvenlik profili<...
# CAS Numarası: 1934-21-0
# CAS Numarası: 3844-45-9





