La Roche-Posay Toleriane Anti-Inconforts
Ad:
La Roche-Posay Toleriane Anti-Inconforts
Markalar:
La Roche-Posay 🇫🇷Kategoriler:
Temizleme jeliAktif Bileşenler:
E Vitamini
Seramikler
Pantenol (B5 Vitamini)
Niasinamid (B3 vitamini)
Formül:
Açıklama:
TOLERIANE soin lavat anti-incomforts anti-sécheresses by La Roche Posay. Çok hassas ve kuru ciltler için yüz temizleme kremi.
La Roche-Posay Toleriane Cleansing Cream hassas, toleranssız ve çok kuru ciltler için nazik ve özenli bir temizlik sağlar. Rahatlatıcı ve kurutucu formülü sayesinde en hassas ve kırılgan ciltlerde bile tahriş riski olmadan makyajı çıkarır ve yüzü temizler.
İçerik:
water, glycerin, pentaerythrityl tetraethylhexanoate, propylene glycol, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, polysorbate 60, ceramide np, niacinamide, sodium chloride, coco-betaine, disodium edta, caprylyl glycol, panthenol, t-butyl alcohol, tocopherol
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 61789-40-0
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 9005-67-8
# CAS Numarası: 57-55-6
Polipropilen glikol, propilen glikolün bir polimeridir, zayıf karakteristik kokusu ve tatlı tadı olan renksiz viskoz bir sıvıdır ve higroskopik özelliklere sahiptir. Küçük dozlarda toksik değildir. P. esterleri emülsiyon sistemlerinin bileşenleri olarak yaygın şekilde kullanılır. Bitkisel hammaddeler için ekstraktan. Suyun iyonik gücü üzerindeki etkisi nedeniyle koruyucu özellik gösterebilir.
Propilen glikol bir diol alkol (1 ve 2 pozisyonlarında iki hidroksil grubu içeren - propan-1,2-diol), kozmetikte kullanılan bir nemlendirici veya...
# CAS Numarası: 7647-14-5
Sodyum klorür, tuzlu bir tada sahip beyaz kristal bir maddedir. Suda çözünür. Kozmetikte, sodyum klorür antiseptik ve çözeltilerin viskozitesini ve iyonik aktivitesini düzenleyici olarak kullanılır. Diş tozları ve iksirlerinde, losyonlarda, köpüren ürünlerde, sabunlarda, banyo tuzlarında kullanılır.
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 100403-19-8
# CAS Numarası: 75-65-0








