La Roche-Posay Toleriane Foaming Gel
Ad:
La Roche-Posay Toleriane Foaming Gel
Markalar:
La Roche-Posay 🇫🇷Kategoriler:
Temizleme jeliAktif Bileşenler:
Seramikler
AHA asitleri
Niasinamid (B3 vitamini)
Formül:
Açıklama:
Toleriane 2'si 1 Arada Temizleme Formülü cildin doğal bariyer bileşenlerini temel alır. Patentli ikili temizleme sistemini (amino asit yüzey aktif madde kompleksi + hafif yüzey aktif madde) yüksek konsantrasyonda gliserin ve NP seramid ile birleştirerek tek adımda ultra nazik ama etkili temizlik sunar. Hassas ve narin ciltler için. Hassas ve narin ciltler için uygundur.
IÇIN ÖZEL OLARAK FORMÜLE EDILMIŞTIR:
Hassas ve narin ciltler için özel olarak formüle edilmiştir. Tüm cilt tipleri için, kuru/normal ciltler için mükemmel
ANA FAYDALAR:
Cildi derinlemesine temizler, fazla sebum, inatçı makyaj (göz makyajı dahil), kir ve kirlilik partikülleri gibi tahriş edici kirleri bile giderir.
Cilde karşı naziktir, komedojenik değildir, köpük jele dönüşen çift temizleme özelliği vardır, kalıntı bırakmaz.
Ultra hafif formül kuru hissettirmeden nemlendirme hissi sağlar.
Cildin doğal nem koruma fonksiyonundan ödün vermez, rahatsızlık vermeden veya gözenekleri tıkamadan temizler.
İçerik:
AQUA / WATER • GLYCERIN • COCO-BETAINE • PROPANEDIOL • SODIUM COCOYL GLYCINATE • PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE • SODIUM CHLORIDE • SODIUM HYDROXIDE • CITRIC ACID • CERAMIDE NP • NIACINAMIDE • DISODIUM EDTA • CAPRYLOYL GLYCINE • CAPRYLYL GLYCOL • ACRYLATES COPOLYMER
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
Etkin bileşenler
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...
# CAS Numarası: 61789-40-0
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 57-55-6
ZEMEA PROPANEDIOL™ yenilenebilir kaynaklardan (mısır şekeri) elde edilen yüksek saflıkta bir glikoldür. Propilen glikol, butilen glikol, gliserin gibi geleneksel glikollere doğal bir alternatiftir. Ürün Ecocert tarafından onaylanmıştır. Kozmetik ürünlerde, propandiol mükemmel nemlendirme özelliklerine sahiptir, koruyucuların etkisini arttırır, aktif bileşenler ve yumuşatıcılar için bir çözücü ve taşıyıcı görevi görür.
Propanediol iki yaygın formda bulunur: 1,2-propandiol (propilen glikol) ve 1,3-propandiol. İki bileşik arasın...
# CAS Numarası: 7647-14-5
Sodyum klorür, tuzlu bir tada sahip beyaz kristal bir maddedir. Suda çözünür. Kozmetikte, sodyum klorür antiseptik ve çözeltilerin viskozitesini ve iyonik aktivitesini düzenleyici olarak kullanılır. Diş tozları ve iksirlerinde, losyonlarda, köpüren ürünlerde, sabunlarda, banyo tuzlarında kullanılır.
# CAS Numarası: 1310-73-2
Sodyum hidroksit NaOH (Sodium Hydroxide), güçlü bir bazdır ve kostik soda olarak da bilinir. Kozmetikte genellikle pH düzenleyici veya denatürant olarak kullanılan beyaz, katı bir maddedir. Yüksek konsantrasyonlarda oldukça koroziftir: kimyasal yanıklara, cilt tahrişine ve göze temas ettiğinde ciddi hasara neden olabilir. Toz veya aerosol halinde solunması da tehlikelidir.
Kozmetik formüllerde çok küçük, kontrol edilen miktarlarda kullanılır; bu seviyelerde risk oluşturmaz ve yalnızca teknik bir görev — pH ayarlaması — üstlenir.
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 100403-19-8
# CAS Numarası: 90387-74-9



