AXIS-Y TXA 3% Intensive Radiance Serum
Ad:
AXIS-Y TXA 3% Intensive Radiance Serum
Markalar:
Axis Y 🇰🇷Kategoriler:
Yüz için serumAktif Bileşenler:
Peptitler
Retinoidler (A Vitamini)
Niasinamid (B3 vitamini)
Kolajen
Centella asiatica
C Vitamini
Pantenol (B5 Vitamini)
AHA asitleri
Meyan Kökü
Yağlar
E Vitamini
Aktif Konsantrasyon:
tranexamic acid: 3%niacinamide: 10%
Açıklama:
Elinizde güçlü bir aydınlatıcı serum varken koyu lekeler ve donukluğun hiç şansı yok! TXA %3 Yoğun Işıltı Serumu (Intensive Radiance Serum), ışıltınızı geri kazandırmak için cilt aydınlatıcı traneksamik asit, niasinamid ve alfa-arbutin ile formüle edilmiştir. Nazik cilt dokusu bakımı için Çinko PCA ve cilt elastikiyetini artırmak için peptitlerle zenginleştirilmiştir. Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.
İçerik:
Water, Niacinamide, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Triethylhexanoin, Propanediol, Tranexamic Acid, Methylpropanediol, Tripropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, C12-14 Alketh-12, Trehalose, Sorbitan Stearate, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Allantoin, Panthenol, Agar, Gellan Gum, Ethylhexylglycerin, 2,3-Butanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Cellulose Gum, Leuconostoc Extracellular Vesicles, Citric Acid, Sodium Phytate, Zinc PCA, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Collagen Extract, Beta-Carotene, Coptis Chinensis Root Extract, Glutathione, Alpha-Arbutin, Acetyl Hexapeptide-8, Ascorbic Acid Polypeptide, Nonapeptide-1, Acetyl Octapeptide-3, Acetyl Tetrapeptide-2, Acetyl Tetrapeptide-3, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Tetrapeptide-9, Carnosine, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-5, Palmitoyl Pentapeptide-4
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 7732-18-5
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 57-55-6
ZEMEA PROPANEDIOL™ yenilenebilir kaynaklardan (mısır şekeri) elde edilen yüksek saflıkta bir glikoldür. Propilen glikol, butilen glikol, gliserin gibi geleneksel glikollere doğal bir alternatiftir. Ürün Ecocert tarafından onaylanmıştır. Kozmetik ürünlerde, propandiol mükemmel nemlendirme özelliklerine sahiptir, koruyucuların etkisini arttırır, aktif bileşenler ve yumuşatıcılar için bir çözücü ve taşıyıcı görevi görür.
Propanediol iki yaygın formda bulunur: 1,2-propandiol (propilen glikol) ve 1,3-propandiol. İki bileşik arasın...
# CAS Numarası: 1197-18-8
Traneksamik asit TXA, doğal olarak oluşan bir amino asit olan lizine benzer bir yapıya sahip sentetik bir moleküldür. Lizin, cilde gücünü ve esnekliğini veren kolajenin büyümesini teşvik etmede önemli bir rol oynar. Traneksamik asit, çeşitli cilt renk bozukluklarının görünümünü azaltmak için heyecan verici bir topikal bileşendir. Çalışmalar, bu bileşenin etkinliğinin altın standart hidrokinona rakip olduğunu ve melazma hastaları için bile uygun olduğunu göstermiştir. Traneksamik asit ayrıca cildin genç görünümünü korumasına başka şekillerde ...
# CAS Numarası: 2163-42-0
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 99-20-7
# CAS Numarası: 1338-41-6
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 68-04-2
# CAS Numarası: 97-59-6
Allantoin renksiz kristal bir maddedir. Sıcak suda çözünür. Ürik ve dikloroasetik asitlerin ısıtma altında etkileşimi ile sentetik olarak elde edilir. Güçlü bir antirritan, etkinliği ve düşük fiyatı nedeniyle popüler bir kozmetik bileşenidir. Toksik değildir, düşük konsantrasyonlarda etkilidir. Keratolitik bir etkiye sahiptir, stratum corneum'u yumuşatır, ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını teşvik eder ve gözenek tıkanmasını, komedonları ve enflamatuar unsurları etkili bir şekilde önler. A. cilt hücresi rejenerasyonu üzerinde belirgin bir etki...
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 513-85-9; 5341-95-7; 24347-58-8
Bu bileşen fermantasyon yoluyla da üretilebilir. Dağıtıcı özelliklerinin, C vitamini ve seramidler gibi bileşenlerin bir emülsiyonda bir araya toplanmasına yardımcı olduğu gösterilmiştir. Bu, formül boyunca asılı kalmalarını sağlar, böyle...
# CAS Numarası: 68797-35-3
Meyan kökü, Baklagiller familyasından çok yıllık bir bitki olan meyan bitkisidir. Meyan bitkisinin ana anti-enflamatuar bileşenlerinden biri olan monoamonyum glisirizinatın tuz formudur. Hoş tatlı bir kokusu olan sarımsı bir tozdur. Kabuğundan soyulan kökler ve yeraltı sürgünleri tıbbi hammadde olarak hizmet eder. Hammadde glikozitler (liquiritoside, glycyrrhizin), flavonoidler (liquiritin, isoliquertin), sukroz ve glikoz, proteinler, nişasta, asparagin, sakız, mineral tuzlar, pektin, saponinler, fitohormonlar içerir. S.g. kök ekstresi yumuş...
# CAS Numarası: 9004-32-4
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...
# CAS Numarası: 14306-25-3
# CAS Numarası: 134490-48-4
Pirolidon-karboksilik asidin çinko tuzu - Bu, akneyi kontrol etmeye ve sebum salgısını azaltmaya yardımcı olarak cildin nemi tutmasına yardımcı olur. Çinkonun akne üzerindeki etki mekanizması hala tartışma konusu olabilir, ancak bu metalin tuzlarının, muhtemelen yağ bezlerini kontrol eden bir hormon olan dihidroksitestosteron üretimini katalize eden enzimi inhibe ederek aknenin neden olduğu iltihabı azalttığı konusunda bir anlaşma var gibi görünmektedir. Çinko aynı zamanda antibakteriyel bir maddedir ve tuzları kepekle savaşmak için kullanıl...
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 8001-21-6
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
HİDROLİZE KOLLAGEN - sığırların deri, kıkırdak, tendon, bağ ve kemik dokularından elde edilen kolajenin hidroliz ürünüdür. Amino asitler ve kısa zincirli peptitlerin bir karışımıdır. Cildin fonksiyonel durumu üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir, nemlendirmeyi, yenilenmeyi ve ciltteki amino asitlerin yenilenmesini destekler ve lifting etkisi vardır. Yüz cilt bakım ürünlerinde, saç ürünlerinde vb. yer alır. Bir grup peptidin varlığı yüksek biyolojik aktiviteye neden olur. Ciltte suyu tutmak için film oluşturucu bir madde olarak kullanılır. Saç...
Yeşil bitkilerin ve kahverengi deniz yosunlarının ana karotenoididir.
İnsan ve hayvan vücudunda b-karoten molekülü oksidatif olarak iki simetrik yarıya bölünür ve 2 molekül retinol (A vitamini) oluşur. B-karotenin bağışıklık sisteminin işleyişini iyileştirdiği, ha...
Askorbik asit polipeptidi, Vitazyme® C ticari adıyla da bilinen bir C vitamini peptid kompleksidir. Preparatlarda kararsız olan sentetik C vitamini (L-askorbik asit) ile karşılaştırıldığında, sulu çözeltilerde ve diğer sulu sistemlerde iyi bir stabiliteye sahiptir. Hafif meyvemsi bir kokuya sahip beyaz-krem renginde serbest akışlı bir tozdur, L-askorbik asit içeriği ağırlıkça %18-23'tür.
Doğada C vitamini flora ve faunada yaygın olarak bulunur. Portakal, çilek, kiraz ve taze çay doğal L-askorbik asit kaynaklarıdır. Doğal C vitamini sud...
Nonapeptid-1, arginin, lizin, metiyonin, fenilalanin, prolin, triptofan ve valinden türetilmiş sentetik bir nonapeptiddir. Nonapeptid-1, MC1-R için yüksek afiniteye sahip bir oligopeptiddir. a-MSH (alfa-melanosit uyarıcı hormon) için spesifik bir biyomimetik peptid antagonistidir. Bir antagonist olarak, spesifik reseptöründe (MC1-R) doğal ligand (a-MSH) ile rekabet ederek tirozinazın daha fazla aktivasyonunu önler ve böylece melanin sentezini bloke eder. Tirozinazın inhibisyonu istenmeyen pigmentasyon oluşumunu azaltarak cilt tonunu ve kahve...
# CAS Numarası: 820959-17-9
Anti-ödem ve anti-glikasyon etkileri sayesinde göz altı torbalarının şişkinliğini azalttığı iddia edilen dört amino asitli bir peptid.
Cilde uygulandığında cildi yatıştıran, pürüzsüzleştiren, nemlendiren ve sıkılığını artıran sentetik bir peptittir. Yatıştırıcı özelliklerinin, alerji gibi sıvı birikimi nedeniyle göz altındaki şişkinliği azalttığı düşünülmektedir (bu, cildin altındaki yağ yastıklarının yerinden kaymasından kaynaklanan göz torbaları ile aynı değildir). Bu peptidin ayrıca ciltte glikasyon olarak bilinen ve cildin destekle...
# CAS Numarası: 928006-50-2
Proteoglikanlar, küçük protein-şeker kompleksleri, kolajen liflerinin ve dolayısıyla hücre dışı matrisin etkin organizasyonunun merkezinde yer alır. Lumican, kolajene bağlanan, moleküllerini birbirine bağlayan, aralarındaki boşluğu azaltan ve fonksiyonel ...
# CAS Numarası: 49557-75-7
Palmitoyl Tripeptide-1 ...











