Transparent Lab Proteo Repair Cream Well-aging, moisturizing & firming face cream
Ad:
Transparent Lab Proteo Repair Cream Well-aging, moisturizing & firming face cream
Markalar:
Transparent Lab 🇪🇸Kategoriler:
Yüz kremiAktif Bileşenler:
E Vitamini
Yağlar
Silikonlar
Kolajen
Yeşil çay
Peptitler
AHA asitleri
pH seviyesi:
5.5-6
Açıklama:
Cildi derinlemesine nemlendirmek, beslemek ve yaşlanma karşıtı bakım sunarak sıkılığını ve esnekliğini geri kazandırmak için tasarlanan bu yoğun sıkılaştırıcı krem, zengin ancak hızlı emilen dokusuyla ilk kullanımdan itibaren kırışıklıkları ve sarkmaları gözle görülür şekilde azaltır. Gelişmiş formülü, sıradan kremlerdeki kollajenlerden çok daha küçük olan ve cildin daha derin katmanlarına nüfuz edebilen yüksek emilimli kollajen parçacıkları içerir; bu parçacıklar doğal kollajen sentezini uyararak cilt yoğunluğunu artırır ve mimik çizgilerini pürüzsüzleştirir. Kolajen ve elastini glikasyon yaşlanmasına karşı koruyan karnosine ek olarak, dolgunlaştırıcı etkiye sahip amino asit kompleksi, dermisi güçlendiren proteoglikanlar ve yatıştırıcı aktiflerin kombinasyonu sayesinde cilt uzun süreli nem kazanır, hacim bulur ve daha yumuşak, gergin ve genç bir görünüme kavuşur.
İçerik:
Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Propanediol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Hydrogenated Soybean Oil, Dimethicone, Carnosine, Cetearyl Alcohol, Collagen Amino Acids, Soluble Proteoglycan, Arginine/Lysine Polypeptide, Betaine, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 SH-Polypeptide-47, PCA, Serine, Alanine, Glycine, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Arginine, Proline, Tocopherol, Sodium PCA, Camellia Sinensis (Tea) Leaf Water, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Microcrystalline Wax, Carbomer, Glycine Soja (Soybean) Oil, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Squalene, Beta-Sitosterol, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Lactate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
# CAS Numarası: 56-41-7
# CAS Numarası: 74-79-3
# CAS Numarası: 107-43-7
# CAS Numarası: 107-88-0
Yağlar
# CAS Numarası: 194043-92-0
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 67762-27-0
# CAS Numarası: 36653-82-4
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...
Kolajen amino asitleri hidrolize kolajenden elde edilen amino asitlerdir. Kolajen, esas olarak hidroksiprolin, prolin ve glisin olmak üzere üç amino asitten oluşan sarmal bir yapıdır. İnce sarı bir tozdur. Suyu bağlama ve tutma konusunda mükemmel bir yeteneğe sahiptir. Cilt bakımı sağlamak amacıyla 30 yılı aşkın süredir aynı amaçla ürünlerde bulunmaktadır.
Bir nem rezervuarı olduğu için mükemmel nemlendirme sağlar. Ayrıca cilt üzerinde bir film tabakası oluşturarak cildi korur. Bu da doğal olarak nem kaybını azaltır. Bu da cildin nemle...
# CAS Numarası: 9006-65-9
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 56-86-0
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 31566-31-1
# CAS Numarası: 56-40-6
# CAS Numarası: 8016-70-4
Soya fasulyesi yağının topikal olarak uygulanması, çevrede bulunan serbest radikalleri nötralize ederek cildin korunmasına yardımcı olur. Bu, ürünün yaşlanma karşıtı veya parlatıcı özelliklerini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olabilir. Soya fasulyesi yağının faydalarının genel olarak cildin genel kalitesini ve görünümünü iyileştirdiğ...
# CAS Numarası: 122-99-6
# CAS Numarası: 147-85-3
PROLİN, doğal olarak iki optik izomerik formda, L-prolin ve O-prolin ve ayrıca rasemat olarak oluşan bir heterosiklik amino asittir. Renksiz, suda kolayca çözünen kristallerdir, etanolde iyi çözünür, aseton ve benzende daha az çözünür, eterde çözünmez. L-prolin formunda, tüm organizmaların proteinlerinin bir bileşenidir, içeriği özellikle kolajende yüksektir. Değişen P ve hidroksiprolin kalıntıları büyük ölçüde üçlü helikal yapının stabilitesini ve kolajen molekülünün gücünü sağlar. Kozmetik ürünlerde kolajen sentezini teşvik eder ve anti-in...
# CAS Numarası: 57-55-6
ZEMEA PROPANEDIOL™ yenilenebilir kaynaklardan (mısır şekeri) elde edilen yüksek saflıkta bir glikoldür. Propilen glikol, butilen glikol, gliserin gibi geleneksel glikollere doğal bir alternatiftir. Ürün Ecocert tarafından onaylanmıştır. Kozmetik ürünlerde, propandiol mükemmel nemlendirme özelliklerine sahiptir, koruyucuların etkisini arttırır, aktif bileşenler ve yumuşatıcılar için bir çözücü ve taşıyıcı görevi görür.
Propanediol iki yaygın formda bulunur: 1,2-propandiol (propilen glikol) ve 1,3-propandiol. İki bileşik arasın...
# CAS Numarası: 56-45-1
# CAS Numarası: 532-32-1
# CAS Numarası: 867-56-1
# CAS Numarası: 28874-51-3
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 72-19-5
# CAS Numarası: 84650-60-2
Yeşil çay (Camellia Sinensis) fermente edilmemiş bir çaydır. Kuru ekstresi, kendine özgü kokusu ve buruk tadı olan kahverengimsi yeşil bir tozdur. Biyolojik değeri zengin kimyasal bileşimi ile belirlenir. Demir ve eser elementlerle doğal bir kompleks içinde büyük miktarda C vitamini. K vitamini (phylloquinone veya phytonactone) içerir. Yüksek florür içeriği dikkat çekmektedir. Antioksidan aktivite ve fotokoruyucu özellikler, flavonoidler, karotenoidler, tokoferoller, C vitamini, Cr, Mn, Se, Zn mineralleri ve antioksidan özellikleri artıran b...
# CAS Numarası: 5343-92-0
Papatya (Roma) çiçeği suyu hafif, tatlı, çiçeksi ve bitkisel bir aromaya sahiptir ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak sakinleştirmek, rahatlatmak ve yatıştırmak için kullanılır.
Papatya çiçeği suyu cilde uygulandığında tüm cilt tiplerini yatıştırır ve güçlendirir ve özellikle kuru ve/veya hassas ciltler, egzama, alerjik reaksiyonlar, rosacea gibi iltihaplar ve kızarıklıklar için güneş sonrası sprey olarak çok uygundur. Göz altındaki "torbaları" azaltmak için, bir pamuk pedi papatya suyuna batırın ve 5-10 dakika boyunca kapalı göz ka...
Somon burun kıkırdağından elde edilen suda çözünür bir proteoglikan. EGF benzeri etki Hiroshima Üniversitesi'nden Profesör Nakamura tarafından onaylanmıştır. Proteoglikan IPC'nin epidermal hücre proliferasyonunu teşvik etme ve cilde genç ve nemli bir görünüm kazandırma etkisine sahip olması beklenmektedir.
# CAS Numarası: 31014-78-5
Arginin/lisin polipeptidi, solventsiz enzimatik sentezle elde edilen, 2 ila 7 polimerizasyon derecesine sahip L-lizin ve L-arginin oligopeptidinden oluşan %40 kuru ekstrakt çözeltisidir (p/p). Kolajen I, III, V, GAG'lar (glikozaminoglikanlar) ve proteoglikan Decorin dahil olmak üzere hücre dışı matrisin yapısal bileşenlerinin üretimini ve birikimini uyarır.
Buna ek olarak, arginin/lisin polipeptidi anarşik kolajen retikülasyonunu inhibe eder. Ayrıca kolajen parçalanmasından sorumlu bir metaloproteinaz olan MMP-1 salınımını da azaltır.<...
Büyüme faktörleri
Peptitler
Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 sh-Polypeptide-47, cilt tarafından emilebilecek kadar küçüktür ve Tip 1 insan kolajeniyle aynıdır.
Gerçek bir biyolojik hackleme bileşeni olan Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 Sh-Polypeptide-47'nin kırışıklıkların uzunluğunu ve derinliğini etkili bir şekilde azalttığı gösterilmiştir. Kırışıklıkların görünümünü azaltırken boyun, çene ve dekolte bölgesini kaldırmak ve şekillendirmek için çalışır.
Bu bileşen, tütün bitkisinin bir akrabası olan ve bu benzersiz peptidi üretmek için genetik olar...







