Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++
Ad:
Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cream SPF50+ PA++++
Markalar:
Pyunkang Yul 🇰🇷Kategoriler:
Güneş KremiAktif Bileşenler:
Yağlar
Silikonlar
E Vitamini
Alerjen
Centella asiatica
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Açıklama:
Yüksek koruma faktörlü SPF50+ PA++++ Pyunkang Yul Kids & Baby Moisture Sun Cream, çocukların kurumaya ve tahrişe eğilimli ciltlerinde ağırlık yapmayan, nemi hapseden bir perde oluşturan eşsiz Eriha gülü özü ile formüle edilmiştir. Hafif ve akışkan dokusu sayesinde yapışkan bir tabaka veya beyaz maske etkisi bırakmadan hızlı ve eşit bir şekilde yayılan ürün; bitkisel yağlar, hyalüronik asit, seramidler ve yatıştırıcı özlerden oluşan dengeli kompleksi ile güneş ve terden kaynaklanan kızarıklıkları anında hafifletir, gün boyu narin cilt bariyerini güvenle korur ve güçlendirir.
İçerik:
Water, Dipropylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Homosalate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Distearate, Cetyl Alcohol, Butyloctyl Salicylate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Glyceryl Stearate, Glyceryl Caprylate, Trehalose, Sorbitan Sesquioleate, Potassium Cetyl Phosphate, Tromethamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Glyceryl Stearate Citrate, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Polyglyceryl-10 Myristate, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Rosa Canina Fruit Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Artemisia Princeps Extract, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Palmitate, Arginine, Anastatica Hierochuntica Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Disodium EDTA, Limonene, Linalool
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 74-79-3
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 36653-82-4
# CAS Numarası: 110-98-5 / 25265-71-8
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 5466-77-3
Etilheksilmetoksisinnamat oktilmetoksisinnamat, 2-etilheksil-pmetoksisinnamat, (Oktinoksat) berrak, renksiz sıvı. Suda az çözünür. Alkollerde ve yağlarda, izopropanolde iyi çözünür. Yüksek etkili organik ultraviyole filtredir. Nemlendiricilere, rujlara, tırnak cilalarına, şampuanlara, güneş ürünlerine özel bir katkı maddesi olarak sunulur. Sıvı UVB filtresi. UV radyasyonuna maruz kaldığında, tahrişe neden olan bileşenlere ayrılabilir, bu etki uygun şekilde kapsüllenirse azaltılabilir. Çinko oksit ile birleştirildiğinde formüllerde en i...
# CAS Numarası: 29806-73-3
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 26402-22-2
# CAS Numarası: 31566-31-1
# CAS Numarası: 93938-97-1
# CAS Numarası: 5989-27-5
# CAS Numarası: 78-70-6
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 160715-21-0
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 8007-43-0
# CAS Numarası: 7695-91-2
Tokoferil asetat, bir tokoferol esteri olan tokoferolün asetilasyonunun bir ürünüdür. Sarı kristal madde, pratik olarak suda çözünmez, alkol, eterler, aseton, bitkisel yağlarda çözünür. Doymamış lipitlerin oksidasyonunu önleyen bir antioksidan olarak etkilidir. Vitamin aktivitesine sahiptir, epidermisin daha derin katmanlarına nüfuz eder ve E vitaminine hidrolize olur. Kozmetik cilt bakım ürünlerinde kullanılır.
Tokoferol asetat, birçok E vitamini türünden biridir. Diğer E vitamini formları gibi, cilde önemli antioksidan faydalar sağ...
# CAS Numarası: 77-86-1
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Numarası: 58-61-7
ADENOSİN, azotlu baz adenin ve beş karbonlu şeker ribozdan oluşan bir nükleozittir. Nükleik asitlerin ve adenil nükleotidlerin ayrışması ile oluşur. A. deamidasyona uğradığında inosin oluşur. Yüzümüze uygulanması üzerine yapılan araştırmalar da umut vericidir ve şimdiye kadar birkaç şey göstermiştir: Yara iyileşmesine yardımcı olabilir, iyi bir anti-enflamatuardır, hatta cildin kendi kolajeninin üretimine yardımcı olabilir ve cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırabilir.
Adenozin, mayadan elde edilen ve cilt için yatıştırıcı ve onar...
# CAS Numarası: 99-93-4
# CAS Numarası: 99-20-7
# CAS Numarası: 63148-62-9
Vinil dimetikon, siloksan ve vinil polimerin bir kopolimeridir. Birçok kozmetik bileşenle uyumlu, koruyucu ve su itici özelliklere sahip yumuşak dokulu film oluşturucu bir bileşendir. Saç spreylerinde, tırnak cilalarında, koruyucu kremlerde vb. kullanılır. Çapraz bağlayıcı dimetikon bir silikon türüdür. Silikonlar, tekrar eden siloksan (elemental silikon ve oksijen) bağlarından oluşan sentetik polimerlerdir, bu nedenle silikonlar polisiloksanlar olarak da adlandırılabilir. Çoğu zaman, "silikon" ve "silisyum" terimleri, aslında oldukça farklı...
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 5343-92-0
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 34540-22-2
# CAS Numarası: 16830-15-2
# CAS Numarası: 2432-87-3
# CAS Numarası: 118-60-5
ETİLHEKSİL SALİSİLAT - oktil salisilat, 2-etilheksil salisilat, renksiz veya sarımsı sıvı, suda az çözünür, alkollerde ve yağlarda çözünür. Kozmetikte, UVB bronzlaştırıcı ürünlerde fotokoruyucu bir katkı maddesi olan organik bir filtre olarak kullanılır. Huş ağacı kabuğu gibi bazı bitkilerde bulunur. AB Yönetmeliği 1223/2009 ve CU TR 009/2011 uyarınca, %5'i aşmayan konsantrasyonlarda UV filtresi olarak kullanılmasına izin verilir. Octisalate, genel olarak iyi bir güvenlik profiline sahip bir güneş koruyucu bileşendir. Önerilen 2019 FDA günce...
UV filtreleri
# CAS Numarası: 187393-00-6
# CAS Numarası: 118-56-9
GOMOSALAT - homomentil salisilat, 3,3,5-trimetilsikloheksil salisilat, hafif mentol kokulu hafif sarımsı kalın bir sıvı. Yağlarda ve esterlerde çözünür, suda ve alkollerde az çözünür. Kozmetikte, tüm cilt bakım ürünlerinde UVB filtresi olarak kullanılır; AB Yönetmeliği 1223/2009 ve CU TR 009/2011'e göre, bitmiş üründe izin verilen maksimum konsantrasyon %10'dur. Homosalat güneş kremlerinde yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan yağda çözünen kimyasal bir gün...
# CAS Numarası: 464-92-6
# CAS Numarası: 18449-41-7
Asya asidi (madekasetik asit) cilt bakımında en çok bilinen bileşen olmayabilir, ancak giderek onlardan biri haline geliyor. Çoğu insan asitleri peeling olarak düşünür, ancak Asya asidi için durum böyle değildir. Bu asit alfa veya beta-hidroksi asitlerin bir parçası değildir ve kesinlikle bir peeling değildir. Ancak Asya asidinin serumlarımızda, kremlerimizde ve maskelerimizde yer almasının iyi bir nedeni vardır. Şimdi asıl konuya gelelim ve Asya asidinin cilt bakımındaki rolünü ve cilt için iyi olup olmadığını tartışalım. Asya asidi, K-beau...
Pelin otu, hassas cildi yatıştırmak, kuru cildi ve akneyi tedavi etmek için tasarlanmış Kore cilt bakım ürünlerinde kullanılır. Pelin otu, Kore'de yüzyıllardır kullanılmaktadır. Şifalı bir bitkidir. Pelin otu antibakteriyel ve antifungal bir maddedir. Birçok Avrupa, Amerika ve Asya markası pelin otunu harici kullanım için kullanmaktadır, ancak Güney Koreli şirketler bu bileşene en büyük ilgiyi göstermiş ve son yıllarda cilt bakım ürünlerinin merkezi bir bileşeni haline getirmiştir. Güney Kore'de yapılan hücresel çalışmalar, fermente pelin ot...
Butil oktil salisilat, cilt yumuşatıcı olarak işlev gören sentetik bir bileşendir. Aynı zamanda, bir çözelti oluşturmak üzere gazlar veya katılar gibi diğer bileşenleri çözmek veya parçalamak için kozmetik formülasyonlarda bir çözücü olarak da kullanılabilir. Saç bakımında bakım maddesi olarak kullanılır.
Güneş kremlerinde özellikle yararlı olan çok işlevli bir yardımcı maddedir. Oksibenzon veya avobenzon gibi yaygın olarak kullanılan bazı UV filtrelerini çözebilir ve ayrıca güneş kremlerinin SPF derecesini artırmaya yardımcı olabilir....
Anastatica Hierochuntica Extract, Anastatica hierochuntica bitkisinin tamamının bir özütüdür. Anastatica Hierochuntica Extract, Eriha Gülü adı verilen bir bitkiden elde edilir. Bu bitki Orta Doğu ve Kuzey Afrika çöllerinde bulunur.
Anastatica Hierochuntica özütü antioksidan özelliklere sahiptir. Antioksidanlar serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikaller cilt hücrelerine zarar verebilen moleküllerdir.
Jericho gülü cildin nemini korumak için en iyi bileşendir. 2004 yılında yapılan bir çalışmada, Active Concept ...







