mixsoon Purple Rice TXA Toning Capsule Cream
Ad:
mixsoon Purple Rice TXA Toning Capsule Cream
Markalar:
Mixsoon 🇰🇷Kategoriler:
Yüz kremiAktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
PDRN (polinükleotitler)
Niasinamid (B3 vitamini)
Silikonlar
E Vitamini
Pantenol (B5 Vitamini)
Peptitler
Seramikler
Aktif Konsantrasyon:
tranexamic acid: 5%niacinamide: 5%galactomyces ferment filtrate: 5%
Açıklama:
Koyu lekelerin ve renk eşitsizliklerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olarak net ve eşit bir cilt tonu sağlayan güçlü bir aydınlatıcı krem. Melanin üretimini oluşumun erken aşamasından itibaren azaltmak için Galactomyces Ferment Filtrat, %99 saflıkta TXA (Traneksamik Asit) ve Niasinamid içeren %13 özel GTN Mela-X kompleksi ile formüle edilmiştir. Cilt tonunu ve ışıltısını artırmak için %72 mor pirinç suyu, NAD ve lipozom Glutatyon içerir. Cildi nemlendirmek, güçlendirmek ve korumak için 8 çeşit Hiyalüronik Asit, 5 çeşit Seramid ve %1 Pantenol ile zenginleştirilmiştir.
İçerik:
Oryza Sativa (Rice) Seed Water, Niacinamide, Galactomyces Ferment Filtrate, Ethylhexyl Palmitate, Tranexamic Acid, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Alcohol, Vinyl Dimethicone, Panthenol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Olivate, Arginine, Carbomer, Polyacrylate-13, Sorbitan Olivate, Butylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Rice Ferment Filtrate (Sake), Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Hydrogenated Polyisobutene, Betaine, Adenosine, Dextrin, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Polyglyceryl-10 Laurate, Gellan Gum, Agar, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Glutathione, Gardenia Florida Fruit Extract, Cyanocobalamin, Dioscorea Japonica Root Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Sodium Dna, Tripeptide-1, Hyaluronic Acid, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Potassium Hyaluronate, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Ceramide NP, Hexapeptide-9, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Ceramide NS, Cholesterol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Phytosphingosine, Nonapeptide-1, Ceramide AP, Ceramide AS, Ceramide Eop
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
Pirinç suyu özü yüzyıllardır Asya'daki kadınlar tarafından güzel bir cilt ve saç için kullanılmaktadır. Pirinç kepeği özü (Oryza sativa), kozmetikte cildi yumuşatmak ve yumuşatmak için kullanılan bir bitki bileşenidir. Pirinç öğütmenin bir yan ürünüdür.
Pirinç kepeği bir şelatlama maddesidir. Kepek, pirinç çekirdeğinin kahverengi dış tabakasıdır. Pirinç kepeği, E vitamini, ferulik asit ve orizanol dah...
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 29806-73-3
# CAS Numarası: 1197-18-8
Traneksamik asit TXA, doğal olarak oluşan bir amino asit olan lizine benzer bir yapıya sahip sentetik bir moleküldür. Lizin, cilde gücünü ve esnekliğini veren kolajenin büyümesini teşvik etmede önemli bir rol oynar. Traneksamik asit, çeşitli cilt renk bozukluklarının görünümünü azaltmak için heyecan verici bir topikal bileşendir. Çalışmalar, bu bileşenin etkinliğinin altın standart hidrokinona rakip olduğunu ve melazma hastaları için bile uygun olduğunu göstermiştir. Traneksamik asit ayrıca cildin genç görünümünü korumasına başka şekillerde ...
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 67762-27-0
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 67762-27-0
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 135852-71-2
# CAS Numarası: 74-79-3
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 52988-19-1
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 153126-38-8
# CAS Numarası: 53-84-9
Resmi olarak beta-nikotinamid adenin dinükleotid hidrat olarak bilinen NAD cas 53-84-9, bir sinyal molekülü ve aynı zamanda birçok enzim için bir kofaktör veya substrattır. Oksitleyici bir ajan olarak hareket eder, indirgenmiş formu NADH'ye dönüştürülmek üzere diğer moleküllerden elektron kabul eder. NAD+ ayrıca poli(ADP)-ribopolimerazlar ve cADP-riboz sentazlar dahil olmak üzere çeşitli enzimlerin aktivitesi için gereklidir. Örneğin, bazı sirtuinler tarafından protein deasetilasyonuna aracılık etmek için kullanılır, O-asetil-ADP-riboz ve ni...
Saccharomyces/pirinç fermantasyon filtratı, oryza sativa'nın Saccharomyces mikroorganizması ile fermantasyonu sonucu elde edilen ürünün filtratıdır. Bioyouth™-Brice, substrat olarak kahverengi pirinç ve fermantasyon suşu olarak benzersiz bir maya kullanılarak geliştirilmiştir. Gelişmiş batık fermantasyon süreci sayesinde Bioyouth™-Brice yüksek miktarda aktif polipeptit, amino asit, laktik asit, fitik asit, ferulik asit, fitat, steroller ve diğer aktif faktörleri içerir. Bu aktif faktörler cilt tarafından hızla emilir, hücre aktivitesini artı...
# CAS Numarası: 9003-27-4
# CAS Numarası: 107-43-7
# CAS Numarası: 58-61-7
ADENOSİN, azotlu baz adenin ve beş karbonlu şeker ribozdan oluşan bir nükleozittir. Nükleik asitlerin ve adenil nükleotidlerin ayrışması ile oluşur. A. deamidasyona uğradığında inosin oluşur. Yüzümüze uygulanması üzerine yapılan araştırmalar da umut vericidir ve şimdiye kadar birkaç şey göstermiştir: Yara iyileşmesine yardımcı olabilir, iyi bir anti-enflamatuardır, hatta cildin kendi kolajeninin üretimine yardımcı olabilir ve cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırabilir.
Adenozin, mayadan elde edilen ve cilt için yatıştırıcı ve onar...
# CAS Numarası: 9004-53-9
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 25668-09-7
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
Ma özü, yemek için kullanılan bir yer elması türü olan Dioscorea japonica'dan elde edilir. Kök, unlu bir dokuya sahip çok hoş ve hafif bir tada sahiptir ve genellikle patates yerine yenir. Tıbbi olarak, kökler ishal, enterit ve enürezis için reçete edilir. Ayrıca kurutulur ve talaş haline getirilir ve tonik olarak kullanılır. D. japonica'daki aktif bileşiklerin, anti-romatizmal etkiler ve antioksidan etkiler de dahil olmak üzere çeşitli biyolojik etkilere sahip olduğu bildirilmektedir.
Bir in vitro deneyin sonuçlarına göre, D. japonica...
# CAS Numarası: 8002-43-5
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 57-11-4
# CAS Numarası: 9007-49-2
DNA Sodium, daha belirgin bir yüz konturu için sağlıklı cildin korunmasına yardımcı olmak üzere cildin derinliklerinde çalışır.
Erkek mersin balığı gonad dokusundan çıkarılan, saflaştırılan, depolimerize edilen ve sodyum iyonları DNA-Na veya DNA sodyum ile nötralize edilen deoksiribonükleik asitten oluşan biyolojik olarak aktif fonksiyonel bir bileşen olan deoksiribonükleik asit (DNA) fragmanları üzerine bir çalışma. Bu, Rusya'da iyonlaştırıcı radyasyonun neden olduğu patolojiler için etkili bir tedavi geliştirmeyi amaçlayan sodyum deo...
# CAS Numarası: 9004-61-9
Hyaluronik asidin iki tuz formu vardır: sodyum hyaluronat ve potasyum hyaluronat. Sodyum ve potasyum hiyalüronatlar, hiyalüronik asidin asitle benzer özelliklere, yani cilt hücrelerinin su dengesini normalleştirme yeteneğine sahip tuzlarıdır. Cilt tarafından iyi tolere edilirler. Kozmetik ürünlerde jel oluşturucu bileşenler olarak kullanılırlar, ancak öncelikle vücut yaşlandıkça ve diğer faktörlerin etkisi altında biyolojik sentezi bozulan hyaluronik asidin doku eksikliğini gidermeye hizmet ederler. Toksik değildir.
Hyaluronik asit, so...
Palmitoyl Tripeptide-1 ...
# CAS Numarası: 49557-75-7
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 100403-19-8
# CAS Numarası: 5343-92-0
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 57-88-5
# CAS Numarası: 554-62-1
Fitosfingozin, cildin stratum korneumunda büyük miktarlarda bulunan seramid parçalanmasının bir ürünüdür. Antiseptik ve anti-enflamatuar etkileri olan doğal bir aktif bileşen olup akne karşıtı ürünlerde kullanılır. Cilt yüzeyindeki hidrolipidik filmi onarır. Seramid 3-seramid fitosfingozin, cildin lipid bariyer tabakası olan hidrolipid filmin oluşumunda rol oynar.
Fitosfingozin, cildin üst katmanlarında doğal olarak bulunan uzun zincirli bir yağ alkolüdür. Genel cilt sağlığı için cildin doğal nem faktörünü (NMF) korumanın önemli bir pa...
Nonapeptid-1, arginin, lizin, metiyonin, fenilalanin, prolin, triptofan ve valinden türetilmiş sentetik bir nonapeptiddir. Nonapeptid-1, MC1-R için yüksek afiniteye sahip bir oligopeptiddir. a-MSH (alfa-melanosit uyarıcı hormon) için spesifik bir biyomimetik peptid antagonistidir. Bir antagonist olarak, spesifik reseptöründe (MC1-R) doğal ligand (a-MSH) ile rekabet ederek tirozinazın daha fazla aktivasyonunu önler ve böylece melanin sentezini bloke eder. Tirozinazın inhibisyonu istenmeyen pigmentasyon oluşumunu azaltarak cilt tonunu ve kahve...
# CAS Numarası: 100403-19-8
# CAS Numarası: 180801-54-0








