Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++
Ad:
Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++
Markalar:
Purito 🇰🇷Kategoriler:
Güneş KremiAktif Bileşenler:
UV filtreleri
Centella asiatica
Silikonlar
Açıklama:
Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ PA++++ cildi UV radyasyonundan etkili bir şekilde korur, pigmentasyonu ve eşit olmayan cilt tonunu önler. Özel CICA kompleksi belirgin bir yatıştırıcı etkiye sahiptir, kaşıntı ve kızarıklığı giderir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Yeni nesil kimyasal ve fiziksel güneş koruyucular içerir.
İçerik:
Aqua, Butyloctyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Propanediol, Butylene Glycol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Polyglyceryl-2 Stearate, Aluminum Hydroxide, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Stearic Acid, Polyhydroxystearic Acid, Behenyl Alcohol, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
Etkin bileşenler
# CAS Numarası: 21645-51-2
# CAS Numarası: 661-19-8
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 105-99-7
# CAS Numarası: 302776-68-7
# CAS Numarası: 22047-49-0
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 31566-31-1
# CAS Numarası: 57-55-6
ZEMEA PROPANEDIOL™ yenilenebilir kaynaklardan (mısır şekeri) elde edilen yüksek saflıkta bir glikoldür. Propilen glikol, butilen glikol, gliserin gibi geleneksel glikollere doğal bir alternatiftir. Ürün Ecocert tarafından onaylanmıştır. Kozmetik ürünlerde, propandiol mükemmel nemlendirme özelliklerine sahiptir, koruyucuların etkisini arttırır, aktif bileşenler ve yumuşatıcılar için bir çözücü ve taşıyıcı görevi görür.
Propanediol iki yaygın formda bulunur: 1,2-propandiol (propilen glikol) ve 1,3-propandiol. İki bileşik arasın...
# CAS Numarası: 9003-04-7
# CAS Numarası: 112-92-5
# CAS Numarası: 13463-67-7
TİTANYUM DİOKSİT – titanyum dioksit, beyaz toz madde, beyaz inorganik pigment. Kimyasal olarak inerttir, suda çözünmez, çoğu inorganik asitlere, benzine ve petrole karşı dayanıklıdır, alkali çözeltilerde az çözünür. Yarı iletken özelliklere sahiptir. Kozmetik üretiminde, yüksek örtücülüğe, renklendirici ve opaklaştırıcı etkiye sahip, yüksek saflıkta ve ince öğütülmüş titanyum dioksit kullanılır. UV ışınlarını yansıtma özelliğine sahiptir ve etkili bir fiziksel UV filtresidir. Fotokimyasal aktivitesi, UV radyasyonu altında az miktarda oksijen...
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 57-11-4
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 153126-38-8
# CAS Numarası: 34540-22-2
# CAS Numarası: 16830-15-2
# CAS Numarası: 88122-99-0
UV filtreleri
# CAS Numarası: 187393-00-6
# CAS Numarası: 68554-70-1
# CAS Numarası: 84776-64-1
# CAS Numarası: 464-92-6
# CAS Numarası: 18449-41-7
Asya asidi (madekasetik asit) cilt bakımında en çok bilinen bileşen olmayabilir, ancak giderek onlardan biri haline geliyor. Çoğu insan asitleri peeling olarak düşünür, ancak Asya asidi için durum böyle değildir. Bu asit alfa veya beta-hidroksi asitlerin bir parçası değildir ve kesinlikle bir peeling değildir. Ancak Asya asidinin serumlarımızda, kremlerimizde ve maskelerimizde yer almasının iyi bir nedeni vardır. Şimdi asıl konuya gelelim ve Asya asidinin cilt bakımındaki rolünü ve cilt için iyi olup olmadığını tartışalım. Asya asidi, K-beau...
Butil oktil salisilat, cilt yumuşatıcı olarak işlev gören sentetik bir bileşendir. Aynı zamanda, bir çözelti oluşturmak üzere gazlar veya katılar gibi diğer bileşenleri çözmek veya parçalamak için kozmetik formülasyonlarda bir çözücü olarak da kullanılabilir. Saç bakımında bakım maddesi olarak kullanılır.
Güneş kremlerinde özellikle yararlı olan çok işlevli bir yardımcı maddedir. Oksibenzon veya avobenzon gibi yaygın olarak kullanılan bazı UV filtrelerini çözebilir ve ayrıca güneş kremlerinin SPF derecesini artırmaya yardımcı olabilir....


