mixsoon Purple Rice TXA Toning Serum
Ad:
mixsoon Purple Rice TXA Toning Serum
Markalar:
Mixsoon 🇰🇷Kategoriler:
Yüz için serumAktif Bileşenler:
Azulen
Niasinamid (B3 vitamini)
PDRN (polinükleotitler)
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
Pantenol (B5 Vitamini)
Peptitler
Seramikler
Aktif Konsantrasyon:
tranexamic acid: 5%niacinamide: 5%galactomyces ferment filtrate: 5%
Açıklama:
Koyu lekelerin ve renk eşitsizliklerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olarak net ve eşit bir cilt tonu sağlayan güçlü bir aydınlatıcı yüz serumu. Melanin üretimini oluşumun erken aşamasından itibaren azaltmak için %5 Galactomyces Ferment Filtrat, %5 TXA (Traneksamik Asit) ve %5 Niasinamid içeren %15 özel GTN Mela-X kompleksi ile formüle edilmiştir. Cilt tonunu ve ışıltısını artırmak için %72 mor pirinç suyu, NAD ve 4 çeşit fermente içerik barındırır. Cildi nemlendirmek, güçlendirmek ve korumak için 8 çeşit Hiyalüronik Asit, 5 çeşit Seramid ve %1 Pantenol ile zenginleştirilmiştir. Cilt tarafından kolayca emilen hafif, su bazlı bir dokuya sahiptir.
İçerik:
Oryza Sativa (Rice) Seed Water, Propanediol, Butylene Glycol, Galactomyces Ferment Filtrate, Niacinamide, Tranexamic Acid, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Diethoxyethyl Succinate, Water, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Polyglyceryl-10 Laurate, Allantoin, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Panthenol, Xanthan Gum, Adenosine, Lactobacillus Ferment Lysate, Dioscorea Japonica Root Extract, Sodium Hyaluronate, Bifida Ferment Lysate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Streptococcus Thermophilus Ferment, Hydrogenated Lecithin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Rice Ferment Filtrate (Sake), Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Dna, Sodium Acetylated Hyaluronate, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Carnosine, Ceramide NP, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Tetrapeptide-5, Glutathione, Acetyl Tetrapeptide-3, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-5, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Sodium Guaiazulene Sulfonate
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
Pirinç suyu özü yüzyıllardır Asya'daki kadınlar tarafından güzel bir cilt ve saç için kullanılmaktadır. Pirinç kepeği özü (Oryza sativa), kozmetikte cildi yumuşatmak ve yumuşatmak için kullanılan bir bitki bileşenidir. Pirinç öğütmenin bir yan ürünüdür.
Pirinç kepeği bir şelatlama maddesidir. Kepek, pirinç çekirdeğinin kahverengi dış tabakasıdır. Pirinç kepeği, E vitamini, ferulik asit ve orizanol dah...
# CAS Numarası: 57-55-6
ZEMEA PROPANEDIOL™ yenilenebilir kaynaklardan (mısır şekeri) elde edilen yüksek saflıkta bir glikoldür. Propilen glikol, butilen glikol, gliserin gibi geleneksel glikollere doğal bir alternatiftir. Ürün Ecocert tarafından onaylanmıştır. Kozmetik ürünlerde, propandiol mükemmel nemlendirme özelliklerine sahiptir, koruyucuların etkisini arttırır, aktif bileşenler ve yumuşatıcılar için bir çözücü ve taşıyıcı görevi görür.
Propanediol iki yaygın formda bulunur: 1,2-propandiol (propilen glikol) ve 1,3-propandiol. İki bileşik arasın...
# CAS Numarası: 107-88-0
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 1197-18-8
Traneksamik asit TXA, doğal olarak oluşan bir amino asit olan lizine benzer bir yapıya sahip sentetik bir moleküldür. Lizin, cilde gücünü ve esnekliğini veren kolajenin büyümesini teşvik etmede önemli bir rol oynar. Traneksamik asit, çeşitli cilt renk bozukluklarının görünümünü azaltmak için heyecan verici bir topikal bileşendir. Çalışmalar, bu bileşenin etkinliğinin altın standart hidrokinona rakip olduğunu ve melazma hastaları için bile uygun olduğunu göstermiştir. Traneksamik asit ayrıca cildin genç görünümünü korumasına başka şekillerde ...
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 6920-22-5
Dietoksietilsüksinat. İyi bir doku sağlayan her türlü cilt bakımında yaygın olarak kullanılan yumuşatıcı bir esterdir. Cilde yapışmaz. Avantajı hem yağda hem de suda çözünebilmesidir.
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 74-79-3
# CAS Numarası: 97-59-6
Allantoin renksiz kristal bir maddedir. Sıcak suda çözünür. Ürik ve dikloroasetik asitlerin ısıtma altında etkileşimi ile sentetik olarak elde edilir. Güçlü bir antirritan, etkinliği ve düşük fiyatı nedeniyle popüler bir kozmetik bileşenidir. Toksik değildir, düşük konsantrasyonlarda etkilidir. Keratolitik bir etkiye sahiptir, stratum corneum'u yumuşatır, ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını teşvik eder ve gözenek tıkanmasını, komedonları ve enflamatuar unsurları etkili bir şekilde önler. A. cilt hücresi rejenerasyonu üzerinde belirgin bir etki...
# CAS Numarası: 53-84-9
Resmi olarak beta-nikotinamid adenin dinükleotid hidrat olarak bilinen NAD cas 53-84-9, bir sinyal molekülü ve aynı zamanda birçok enzim için bir kofaktör veya substrattır. Oksitleyici bir ajan olarak hareket eder, indirgenmiş formu NADH'ye dönüştürülmek üzere diğer moleküllerden elektron kabul eder. NAD+ ayrıca poli(ADP)-ribopolimerazlar ve cADP-riboz sentazlar dahil olmak üzere çeşitli enzimlerin aktivitesi için gereklidir. Örneğin, bazı sirtuinler tarafından protein deasetilasyonuna aracılık etmek için kullanılır, O-asetil-ADP-riboz ve ni...
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...
# CAS Numarası: 58-61-7
ADENOSİN, azotlu baz adenin ve beş karbonlu şeker ribozdan oluşan bir nükleozittir. Nükleik asitlerin ve adenil nükleotidlerin ayrışması ile oluşur. A. deamidasyona uğradığında inosin oluşur. Yüzümüze uygulanması üzerine yapılan araştırmalar da umut vericidir ve şimdiye kadar birkaç şey göstermiştir: Yara iyileşmesine yardımcı olabilir, iyi bir anti-enflamatuardır, hatta cildin kendi kolajeninin üretimine yardımcı olabilir ve cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırabilir.
Adenozin, mayadan elde edilen ve cilt için yatıştırıcı ve onar...
Ma özü, yemek için kullanılan bir yer elması türü olan Dioscorea japonica'dan elde edilir. Kök, unlu bir dokuya sahip çok hoş ve hafif bir tada sahiptir ve genellikle patates yerine yenir. Tıbbi olarak, kökler ishal, enterit ve enürezis için reçete edilir. Ayrıca kurutulur ve talaş haline getirilir ve tonik olarak kullanılır. D. japonica'daki aktif bileşiklerin, anti-romatizmal etkiler ve antioksidan etkiler de dahil olmak üzere çeşitli biyolojik etkilere sahip olduğu bildirilmektedir.
Bir in vitro deneyin sonuçlarına göre, D. japonica...
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 8002-43-5
# CAS Numarası: 9004-61-9
# CAS Numarası: 9067-32-7
Hyaluronik asidin iki tuz formu vardır: sodyum hyaluronat ve potasyum hyaluronat. Sodyum ve potasyum hiyalüronatlar, hiyalüronik asidin asitle benzer özelliklere, yani cilt hücrelerinin su dengesini normalleştirme yeteneğine sahip tuzlarıdır. Cilt tarafından iyi tolere edilirler. Kozmetik ürünlerde jel oluşturucu bileşenler olarak kullanılırlar, ancak öncelikle vücut yaşlandıkça ve diğer faktörlerin etkisi altında biyolojik sentezi bozulan hyaluronik asidin doku eksikliğini gidermeye hizmet ederler. Toksik değildir.
Hyaluronik asit, so...
# CAS Numarası: 5343-92-0
Saccharomyces/pirinç fermantasyon filtratı, oryza sativa'nın Saccharomyces mikroorganizması ile fermantasyonu sonucu elde edilen ürünün filtratıdır. Bioyouth™-Brice, substrat olarak kahverengi pirinç ve fermantasyon suşu olarak benzersiz bir maya kullanılarak geliştirilmiştir. Gelişmiş batık fermantasyon süreci sayesinde Bioyouth™-Brice yüksek miktarda aktif polipeptit, amino asit, laktik asit, fitik asit, ferulik asit, fitat, steroller ve diğer aktif faktörleri içerir. Bu aktif faktörler cilt tarafından hızla emilir, hücre aktivitesini artı...
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 9007-49-2
DNA Sodium, daha belirgin bir yüz konturu için sağlıklı cildin korunmasına yardımcı olmak üzere cildin derinliklerinde çalışır.
Erkek mersin balığı gonad dokusundan çıkarılan, saflaştırılan, depolimerize edilen ve sodyum iyonları DNA-Na veya DNA sodyum ile nötralize edilen deoksiribonükleik asitten oluşan biyolojik olarak aktif fonksiyonel bir bileşen olan deoksiribonükleik asit (DNA) fragmanları üzerine bir çalışma. Bu, Rusya'da iyonlaştırıcı radyasyonun neden olduğu patolojiler için etkili bir tedavi geliştirmeyi amaçlayan sodyum deo...
# CAS Numarası: 100403-19-8
# CAS Numarası: 49557-75-7
# CAS Numarası: 820959-17-9
Anti-ödem ve anti-glikasyon etkileri sayesinde göz altı torbalarının şişkinliğini azalttığı iddia edilen dört amino asitli bir peptid.
Cilde uygulandığında cildi yatıştıran, pürüzsüzleştiren, nemlendiren ve sıkılığını artıran sentetik bir peptittir. Yatıştırıcı özelliklerinin, alerji gibi sıvı birikimi nedeniyle göz altındaki şişkinliği azalttığı düşünülmektedir (bu, cildin altındaki yağ yastıklarının yerinden kaymasından kaynaklanan göz torbaları ile aynı değildir). Bu peptidin ayrıca ciltte glikasyon olarak bilinen ve cildin destekle...
Palmitoyl Tripeptide-1 ...
# CAS Numarası: 221227-05-0
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 6223-35-4
Sodyum Guaiazulen Sülfonat, iltihap giderici ve cilt yatıştırıcı özellikleriyle bilinen bir guaiazulen türevidir. Genellikle tahriş olmuş cildi yatıştırmak ve kızarıklığı azaltmak için kullanılır. Bu içerik, özellikle hassas cilt tipleri veya rosacea gibi durumlar için faydalıdır.








