La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel
Ad:
La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel
Markalar:
La Roche-Posay 🇫🇷Kategoriler:
Temizleme jeliAktif Bileşenler:
AHA asitleri
Açıklama:
Karma, yağlı ve hassas ciltler için La Roche-Posay Effaclar Gel.
Ürün epidermis yüzeyindeki kirleri, makyajı ve sebumu nazikçe temizler ve gözenekleri açar. La Roche-Posay Termal Suyu bazlı hafif formülü hassas ciltlerde bile tahrişi önler. La Roche-Posay Effaclar Gel akneye eğilimli yağlı, hassas ciltler üzerinde klinik olarak test edilmiştir.
Aktif bileşenler:
lauret sülfat - cildi nazikçe temizleyen bir yüzey aktif madde;
kokamidopropil betain - hindistan cevizi yağı yağ asitlerinden elde edilen bir yüzey aktif madde olup doğal pH'ın bozulmasını önlerken cildi nazikçe temizler;
Çinko podolat sebum düzenleyici ve antibakteriyel özelliklere sahiptir;
La Roche-Posay termal suyu cildi nemlendirir ve yumuşatır, hücrelerin serbest radikal saldırılarına karşı savaşmasına yardımcı olur.
EFFACLAR Jel 5,5 fizyolojik pH değerine sahiptir. Sabun, alkol, boya içermez. Paraben içermez.
İçerik:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, PEG-8, Coco-Betaine, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Zinc PCA, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
Etkin bileşenler
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...
# CAS Numarası: 61789-40-0
# CAS Numarası: 9004-74-4
# CAS Numarası: 122-99-6
# CAS Numarası: 532-32-1
# CAS Numarası: 7647-14-5
Sodyum klorür, tuzlu bir tada sahip beyaz kristal bir maddedir. Suda çözünür. Kozmetikte, sodyum klorür antiseptik ve çözeltilerin viskozitesini ve iyonik aktivitesini düzenleyici olarak kullanılır. Diş tozları ve iksirlerinde, losyonlarda, köpüren ürünlerde, sabunlarda, banyo tuzlarında kullanılır.
# CAS Numarası: 1310-73-2
Sodyum hidroksit NaOH (Sodium Hydroxide), güçlü bir bazdır ve kostik soda olarak da bilinir. Kozmetikte genellikle pH düzenleyici veya denatürant olarak kullanılan beyaz, katı bir maddedir. Yüksek konsantrasyonlarda oldukça koroziftir: kimyasal yanıklara, cilt tahrişine ve göze temas ettiğinde ciddi hasara neden olabilir. Toz veya aerosol halinde solunması da tehlikelidir.
Kozmetik formüllerde çok küçük, kontrol edilen miktarlarda kullanılır; bu seviyelerde risk oluşturmaz ve yalnızca teknik bir görev — pH ayarlaması — üstlenir.
# CAS Numarası: 68585-34-2
# CAS Numarası: 134490-48-4
Pirolidon-karboksilik asidin çinko tuzu - Bu, akneyi kontrol etmeye ve sebum salgısını azaltmaya yardımcı olarak cildin nemi tutmasına yardımcı olur. Çinkonun akne üzerindeki etki mekanizması hala tartışma konusu olabilir, ancak bu metalin tuzlarının, muhtemelen yağ bezlerini kontrol eden bir hormon olan dihidroksitestosteron üretimini katalize eden enzimi inhibe ederek aknenin neden olduğu iltihabı azalttığı konusunda bir anlaşma var gibi görünmektedir. Çinko aynı zamanda antibakteriyel bir maddedir ve tuzları kepekle savaşmak için kullanıl...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 107-41-5
# CAS Numarası: 90082-87-4

