La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Hydrating Lotion SPF 50+
Ad:
La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Hydrating Lotion SPF 50+
Markalar:
La Roche-Posay 🇫🇷Kategoriler:
Güneş Kremi
Açıklama:
Çocukların hassas ciltleri için ideal, yüz och vücut için çok yüksek güneş koruması. Özellikle çocukların narin ve hassas cilt yapıları için formüle edilmiş yüz ve vücut için günlük SPF 50+ güneş koruyucu. Atopik eğilimli çocukların kullanımı için de uygundur. Formülünde, ultra uzun UVA ışınlarına karşı en etkili korumayı sağlayan devrim niteliğindeki UV filtremiz UVMune Mexoryl 400 yer alır ve hassas cildi yatıştırmaya yardımcı olmak için La Roche-Posay Termal Suyu ile birleştirilmiştir. Ayrıca formül E vitamini ve shea yağı ile zenginleştirilmiştir.
İçerik:
AQUA / WATER / EAU · ISOPROPYL PALMITATE · ALCOHOL DENAT. · BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE · ETHYLHEXYL TRIAZONE · BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE · GLYCERIN · PROPANEDIOL · DICAPRYLYL ETHER · TRIETHANOLAMINE · PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID · DIISOPROPYL ADIPATE · DIISOPROPYL SEBACATE · DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE · OXIDIZED STARCH ACETATE · COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA · METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE ETHOXYETHYLCYANOACETATE · PENTYLENE GLYCOL · C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER · ACRYLATES COPOLYMER · ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER · BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER · CAPRYLYL GLYCOL · CITRIC ACID · DROMETRIZOLE TRISILOXANE · HYDROXYETHYLCELLULOSE · TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID · TOCOPHEROL · TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE · XANTHAN GUM.
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 142-91-6
İzopropil palmitat, izopropil alkol ve palmitik asidin bir esteridir. Renksiz, şeffaf, kokusuz bir sıvıdır. Yumuşatıcı etkisi vardır, kremlerde, losyonlarda, rujlarda yağ ve plastikleştirici bileşen olarak kullanılır. Şampuanlarda saçın parlak olmasını sağlar.
Güçlü nemlendirici, anti-enflamatuar ve besleyici özelliklere sahiptir.
Cilde uygulandığında, izopropil palmitat birçok ince çizgi ve kırışıklığın giderilmesine yardımcı olur ve agresif çevresel etkilere karşı güvenilir koruma sağlar. İzopropil palmitat yağsız, hafif bir do...
# CAS Numarası: 64-17-5
DENATÜRE ALKOL (denatüre alkol), hoş olmayan kokusuna ve tadına neden olan ve onu tüketim için uygunsuz hale getiren özel katkı maddeleri içeren etil alkoldür. Özellikle alkol, kendisine mavi-mor renk veren renklendiricilerle boyanır. Kozmetikte D.S. çözücü olarak ve parfüm ve kozmetik üretiminde kullanılır. Her ülkenin, denatüre edici maddeye bağlı olarak izin verilen D.S. konsantrasyonu için kendi kısıtlamaları ve standartları vardır. Denatüre edici maddelerin listesi de her ülkede farklıdır.
Özel olarak denatüre edilmiş (SD) alkol, ...
# CAS Numarası: 70356-09-1
# CAS Numarası: 88122-99-0
UV filtreleri
# CAS Numarası: 187393-00-6
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 57-55-6
ZEMEA PROPANEDIOL™ yenilenebilir kaynaklardan (mısır şekeri) elde edilen yüksek saflıkta bir glikoldür. Propilen glikol, butilen glikol, gliserin gibi geleneksel glikollere doğal bir alternatiftir. Ürün Ecocert tarafından onaylanmıştır. Kozmetik ürünlerde, propandiol mükemmel nemlendirme özelliklerine sahiptir, koruyucuların etkisini arttırır, aktif bileşenler ve yumuşatıcılar için bir çözücü ve taşıyıcı görevi görür.
Propanediol iki yaygın formda bulunur: 1,2-propandiol (propilen glikol) ve 1,3-propandiol. İki bileşik arasın...
# CAS Numarası: 629-82-3
# CAS Numarası: 102-71-6
Trietanolamin, düşük molekül ağırlıklı bir amino alkol, renksiz veya açık sarı viskoz sıvıdır. Higroskopiktir. Suda, alkolde, asetonda iyi çözünür, eterde, hidrokarbonlarda zayıf çözünür. Asitlerle tuzlar oluşturur. T. ve yağ asitlerinin tuzları organik sabunlardır. Kozmetikte yumuşak baz olarak ve emülgatörlerde kullanılır.
Trietanolamin cilt için güvenlidir ve çoğu ürün konsantrasyonunu %1 ile %3 arasında tuttuğu için yan etkisi yoktur. Bu konsantrasyonda, trietanolamin cilt uygulaması için güvenlidir ve cilt tahrişine veya diğer yan...
# CAS Numarası: 27503-81-7
Dietilheksil ve diizopropil adipat cilt yüzeyinde kayganlaştırıcı görevi görerek cildin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. Ayrıca kozmetik ve kişisel bakım ürünlerindeki diğer maddeleri çözmek ve kırılganlığı ve çatlamayı azaltarak sentetik bileşikleri yumuşatmak için kullanılırlar.
Diizopropil adipat, cilt yüzeyinde kayganlaştırıcı görevi gören viskoz bir sıvıdır. CosmeticsInfo.org'a göre, sadece cildi yumuşak ve pürüzsüz hale getirmek için kul...
# CAS Numarası: 302776-68-7
# CAS Numarası: 68187-08-6
oksitlenmiş nişasta asetat, nişastanın sodyum hipoklorit ve asetik anhidrit ile reaksiyona sokulmasıyla elde edilen üründür.
UV filtreleri
Mexoryl 400 UVMune 400 ile güneş filtreleme aralığı 20 nm genişletilmiştir. L'Oréal'e göre, iyileştirilmiş bir çevresel profilden de yararlanan yeni teknolojiyi geliştirmek için 10 yıllık bir araştırma yapıldı.
Tüm cilt tipleri ve fototipler üzerinde test edilen La Roche-Posay Anthelios UVMune 400, Invisible Fluid SPF50+ veya Hydrating Cream SPF50+ olarak mevcuttur. AB, metoksipropilamino siklohekseniliden etoksietil siyanoasetatın kozmetik ürünlerde UV filtresi olarak kullanımını onaylamış ve son kullanıcının soluma y...
# CAS Numarası: 5343-92-0
Tekrar eden yapısal birimlerden (yani polimer) oluşan büyük bir molekül. Film oluşturucu madde. Güneş kremlerinin ve makyaj ürünlerinin stabilitesini (suya dayanıklılık dahil) artırmak için iyidir.
# CAS Numarası: 9003-01-4
Yağlar
# CAS Numarası: 194043-92-0
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...
Drometrizole trisiloxane ve ecamsule sinerjik bir koruma etkisine sahip oldukları için genellikle birlikte kullanılırlar. Dünyanın diğer bölgelerinde nispeten az say...
# CAS Numarası: 9004-62-0
Tereftaliliden dikamforsülfonik asit, özellikle UVA koruması için geniş spektrumlu koruma sağlar. Çok fotostabildir ve mükemmel suda çözünürlüğe sahiptir. Ayrıca UV korumasını geliştirir ve ürünün cilt üzerindeki hissini arttırır. Güneş kremlerinde ve günlük cilt bakım ürünlerinde kullanım için idealdir. Ecamsule veya Mexoryl SX olarak da bilinir. L'Oréal tarafından geliştirilmiş ve patenti alınmıştır ve L'Oréal güneş kremlerinde mevcuttur. Şu anda ABD'de bir güneş kreminde, La Roche-Posay Anthelios SX SPF 15'te mevcuttur
.# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 178949-82-3
# CAS Numarası: 11138-66-2
Ksantan sakızı, genellikle mısır şekeri olmak üzere şeker içeren ortamda Xanthomonas campestris bakterisinin hücreler arası maddesinden fermantasyon yoluyla elde edilen mikrobiyolojik kökenli bir polisakkarit olan mısır şekeri sakızıdır. Çok güçlü bir kıvam arttırıcıdır. Toksik değildir ve cildi tahriş etmez. Ksantan koruyucular olmadan iyi korunur. Emülgatör ve kıvam arttırıcı. Bağlayıcı madde, emülsiyon stabilizatörü. E415 gıda katkı maddesi olarak kayıtlıdır.
Ksantan sakızının ana özelliği, bir bileşimde birkaç bileşeni birbirine ba...




