Biodance Collagen Peptide Jelly Capsule Cream
Ad:
Biodance Collagen Peptide Jelly Capsule Cream
Markalar:
Biodance 🇰🇷Kategoriler:
Yüz kremiAktif Bileşenler:
Kolajen
Yosun
Niasinamid (B3 vitamini)
Aloe
Peptitler
Alerjen
Pantenol (B5 Vitamini)
Aktif Konsantrasyon:
panthenol: 5%
Açıklama:
Biodance'ın ünlü hidrojel maskesini hafif bir kapsül krem formunda deneyimleyin. Eşsiz jel kapsüller, ciltte yapışkanlık bırakmadan eriyerek sadece kapsül sayısını ayarlayarak kişiselleştirebileceğiniz bir nemlendirme sağlar. %68 ultra düşük moleküler kolajen, 10 peptit ve %5 pantenol içeren formülü, ince çizgileri dolgunlaştırır, derinlemesine nem sağlar ve daha sıkı, parlak bir cilt için bariyeri onardığı klinik olarak kanıtlanmıştır.
İçerik:
Collagen Water, Propanediol, Panthenol, Water, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Betaine, Diethoxyethyl Succinate, Agar, Polyglyceryl-10 Laurate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glycerin, Carrageenan, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Dextrin, Rosa Damascena Flower Water, Adenosine, Collagen Extract, Iris Florentina Root Extract, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Laminaria Japonica Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyanocobalamin, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Collagen, Tripeptide-1, Pentapeptide-4, Hexapeptide-9, Hexapeptide-12, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, sh-Oligopeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-5, Palmitoyl Tripeptide-38, Palmitoyl Pentapeptide-4
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
# CAS Numarası: 92113-31-0
# CAS Numarası: 57-55-6
ZEMEA PROPANEDIOL™ yenilenebilir kaynaklardan (mısır şekeri) elde edilen yüksek saflıkta bir glikoldür. Propilen glikol, butilen glikol, gliserin gibi geleneksel glikollere doğal bir alternatiftir. Ürün Ecocert tarafından onaylanmıştır. Kozmetik ürünlerde, propandiol mükemmel nemlendirme özelliklerine sahiptir, koruyucuların etkisini arttırır, aktif bileşenler ve yumuşatıcılar için bir çözücü ve taşıyıcı görevi görür.
Propanediol iki yaygın formda bulunur: 1,2-propandiol (propilen glikol) ve 1,3-propandiol. İki bileşik arasın...
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 107-88-0
Niasinamid (B3 vitamini)
# CAS Numarası: 98-92-0
Niasinamid, B vitamini formlarından biri olan heterosiklik aromatik bir amiddir. Beyaz kristal kokusuz tozdur. Cildin, foto-hasarlı ve sorunlu cildin görünümünü iyileştirmede birçok faydası olan hafif, tahriş edici olmayan bir kozmetik bileşen. N. kullanımı pigmentasyon, genel cilt kusurları, iltihaplanma, problemli ciltlerde cildin genel görünümünü iyileştirir, kırışıklıkları olan cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kolajen sentezini uyarır ve seramid üretir. Kozmetikte, N. - niacinamide salicylate, niacinamide lactate, niacinamide hydroxy...
# CAS Numarası: 107-43-7
Dietoksietilsüksinat. İyi bir doku sağlayan her türlü cilt bakımında yaygın olarak kullanılan yumuşatıcı bir esterdir. Cilde yapışmaz. Avantajı hem yağda hem de suda çözünebilmesidir.
# CAS Numarası: 153126-38-8
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 9004-53-9
# CAS Numarası: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Numarası: 58-61-7
ADENOSİN, azotlu baz adenin ve beş karbonlu şeker ribozdan oluşan bir nükleozittir. Nükleik asitlerin ve adenil nükleotidlerin ayrışması ile oluşur. A. deamidasyona uğradığında inosin oluşur. Yüzümüze uygulanması üzerine yapılan araştırmalar da umut vericidir ve şimdiye kadar birkaç şey göstermiştir: Yara iyileşmesine yardımcı olabilir, iyi bir anti-enflamatuardır, hatta cildin kendi kolajeninin üretimine yardımcı olabilir ve cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırabilir.
Adenozin, mayadan elde edilen ve cilt için yatıştırıcı ve onar...
HİDROLİZE KOLLAGEN - sığırların deri, kıkırdak, tendon, bağ ve kemik dokularından elde edilen kolajenin hidroliz ürünüdür. Amino asitler ve kısa zincirli peptitlerin bir karışımıdır. Cildin fonksiyonel durumu üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir, nemlendirmeyi, yenilenmeyi ve ciltteki amino asitlerin yenilenmesini destekler ve lifting etkisi vardır. Yüz cilt bakım ürünlerinde, saç ürünlerinde vb. yer alır. Bir grup peptidin varlığı yüksek biyolojik aktiviteye neden olur. Ciltte suyu tutmak için film oluşturucu bir madde olarak kullanılır. Saç...
Daha yaygın olarak kavun veya bal kavunu olarak bilinen Cucumis melo (kavun), A ve C vitaminleri ve çok çeşitli farklı antioksidan bileşikler açısından zengin bir meyvedir. Kavun (Cucumis melon), kabakgiller familyasından bir su kabağı bitkisidir. Antik çağlardan beri (yaklaşık MÖ 4000 yıl) yetiştirilmektedir. Meyveleri büyük miktarda askorbik asit, karoten, folik ve nikotinik asitler, azotlu ve yağlı maddeler, karbonhidratlar, lif, demir, potasyum ve sodyum mineral tuzları içerir. D. fitokonsantratlar tüm cilt tipleri için nemlendiricilerde...
Viola Mandshurica Çiçek Ekstresi, Mançurya menekşesi bitkisi, Viola mandshurica, Violaceae'nin çiçeklerinden elde edilen bir ekstredir. Kozmetikte antioksidan ve büzücü etkileri vardır.
Ma özü, yemek için kullanılan bir yer elması türü olan Dioscorea japonica'dan elde edilir. Kök, unlu bir dokuya sahip çok hoş ve hafif bir tada sahiptir ve genellikle patates yerine yenir. Tıbbi olarak, kökler ishal, enterit ve enürezis için reçete edilir. Ayrıca kurutulur ve talaş haline getirilir ve tonik olarak kullanılır. D. japonica'daki aktif bileşiklerin, anti-romatizmal etkiler ve antioksidan etkiler de dahil olmak üzere çeşitli biyolojik etkilere sahip olduğu bildirilmektedir.
Bir in vitro deneyin sonuçlarına göre, D. japonica...
Aloe
# CAS Numarası: 85507-69-3
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 8002-43-5
# CAS Numarası: 70445-33-9
Pal-KTTKS olarak da bilinen bu peptit, cilt bakımındaki peptitlerin ilk günlerinde palmitoil oligopeptit olarak adlandırılıyordu. Bu peptidin amino asit dizisi, ciltte doğal olarak oluşan peptitlerin dizisini taklit eder, yani cilt onu tanır ve...
# CAS Numarası: 49557-75-7
sH-oligopeptid-1, likin, glisin ve histidin amino asitlerinden oluşan sentetik bir peptittir
E. coli fermantasyonu ile üretilir
sH-oligopeptid-1, epidermal büyüme faktörü ile aynı kimyasal yapıya sahiptir ve cildin iyileşme ve yenilenme oranını artırdığı, ayrıca yaşlanan cildin incelmesini yavaşlattığı ve böylece kırışıklıkları en aza indirdiği gösterilmiştir.









