Pyunkang Yul Kids & Baby Waterproof Protection Sun Stick
Ad:
Pyunkang Yul Kids & Baby Waterproof Protection Sun Stick
Markalar:
Pyunkang Yul 🇰🇷Kategoriler:
Güneş kremi gideriAktif Bileşenler:
Yağlar
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
UV filtreleri
Alerjen
Centella asiatica
E Vitamini
Silikonlar
Açıklama:
Maksimum SPF50+ PA++++ korumasına sahip Pyunkang Yul Kids & Baby Waterproof Protection Sun Stick suya dayanıklı çocuk güneş koruyucu stick, narin cildi güneş altında aşırı ısınmaktan ve kurumaktan koruyan güvenli bir nem kalkanı oluşturan Eriha gülü özü ile formüle edilmiştir. Kullanışlı stick formu, aktif oyunlar sırasında elleri kirletmeden hızlı ve hijyenik bir uygulama sağlarken; pelin otu, centella ve hyalüronik asit içeren hafif, suya dayanıklı formülü beyazlık bırakmaz, ısınan cildi anında yatıştırır, suya ve tere karşı yüksek direnç göstererek açık hava sporları ve su aktiviteleri için mükemmel bir seçenek sunar.
İçerik:
Dimethicone, Silica, Homosalate, Polyethylene, CetylEthylhexanoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrogenated Polyisobutene, C12-15 Alkyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Synthetic Wax, Polypropylsilsesquioxane, Octocrylene, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Ozokerite, Silica Dimethyl Silylate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Ethylene/propylene Copolymer, Polyurethane-1, Methyl Trimethicone, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Limonene, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Linalool, Water (Aqua), Trehalose, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopherol, Candida Bombicola/glucose/methyl Rapeseedate Ferment, Camellia Sinensis Seed Oil, 1,2-hexanediol, Centella AsiaticaExtract, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Artemisia Capillaris Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 68411-27-8
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 105-99-7
# CAS Numarası: 302776-68-7
# CAS Numarası: 9006-65-9
Etilen/propilen/stiren kopolimeri, cilt bakımında yağ bazlı formüllerde kalınlaştırmak ve jel dokular oluşturmak için kullanılan sentetik bir polimerdir. Bu yüksek moleküler ağırlıklı polimer veya daha küçük parçalardan oluşan bileşik, etilen, propilen ve stiren hidrokarbonlarının bir araya getirilmesi ve ardından hidrojenasyon adı verilen bir işlemle ayrılmasıyla oluşur. Jelleştirici bir madde olması nedeniyle bu kopolimer, formüllerin duyusal deneyimini geliştirir ve transepidermal su kaybını önleyen tıkayıcı bir bariyer oluşturmaya yardım...
# CAS Numarası: 5466-77-3
Etilheksilmetoksisinnamat oktilmetoksisinnamat, 2-etilheksil-pmetoksisinnamat, (Oktinoksat) berrak, renksiz sıvı. Suda az çözünür. Alkollerde ve yağlarda, izopropanolde iyi çözünür. Yüksek etkili organik ultraviyole filtredir. Nemlendiricilere, rujlara, tırnak cilalarına, şampuanlara, güneş ürünlerine özel bir katkı maddesi olarak sunulur. Sıvı UVB filtresi. UV radyasyonuna maruz kaldığında, tahrişe neden olan bileşenlere ayrılabilir, bu etki uygun şekilde kapsüllenirse azaltılabilir. Çinko oksit ile birleştirildiğinde formüllerde en i...
# CAS Numarası: 26402-22-2
# CAS Numarası: 9003-27-4
# CAS Numarası: 5989-27-5
# CAS Numarası: 78-70-6
# CAS Numarası: 6197-30-4
Hyaluronik asidin iki tuz formu vardır: sodyum hyaluronat ve potasyum hyaluronat. Sodyum ve potasyum hiyalüronatlar, hiyalüronik asidin asitle benzer özelliklere, yani cilt hücrelerinin su dengesini normalleştirme yeteneğine sahip tuzlarıdır. Cilt tarafından iyi tolere edilirler. Kozmetik ürünlerde jel oluşturucu bileşenler olarak kullanılırlar, ancak öncelikle vücut yaşlandıkça ve diğer faktörlerin etkisi altında biyolojik sentezi bozulan hyaluronik asidin doku eksikliğini gidermeye hizmet ederler. Toksik değildir.
Hyaluronik asit, so...
# CAS Numarası: 7631-86-9
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 58-95-7
[E VİTAMİNİ bir tokoferol, yağda çözünen bir vitamin, plazmanın, membranların ve hayvansal organizmaların dokularının ana lipofilik antioksidanıdır.
Yunan alfabesinin ilk harfleriyle gösterilen bir bileşik ailesi, tokoferoller ve tokotrienoller: alfa, beta, gama ve delta, en aktif formu a-tokoferoldür.
Tokoferoller bitkisel yağlarda, yeşil sebzelerde (ıspanak, marul) ve çavdar ununda bulunur. Ana kaynak buğday tohumu yağıdır. Açık sarı renkte viskoz yağlı bir sıvıdır. İnsan cilt bariyerinin ana fizyolojik antioksidanıdır, hücre z...
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Numarası: 9004-61-9
# CAS Numarası: 99-20-7
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 2432-87-3
# CAS Numarası: 118-60-5
ETİLHEKSİL SALİSİLAT - oktil salisilat, 2-etilheksil salisilat, renksiz veya sarımsı sıvı, suda az çözünür, alkollerde ve yağlarda çözünür. Kozmetikte, UVB bronzlaştırıcı ürünlerde fotokoruyucu bir katkı maddesi olan organik bir filtre olarak kullanılır. Huş ağacı kabuğu gibi bazı bitkilerde bulunur. AB Yönetmeliği 1223/2009 ve CU TR 009/2011 uyarınca, %5'i aşmayan konsantrasyonlarda UV filtresi olarak kullanılmasına izin verilir. Octisalate, genel olarak iyi bir güvenlik profiline sahip bir güneş koruyucu bileşendir. Önerilen 2019 FDA günce...
UV filtreleri
# CAS Numarası: 187393-00-6
# CAS Numarası: 118-56-9
GOMOSALAT - homomentil salisilat, 3,3,5-trimetilsikloheksil salisilat, hafif mentol kokulu hafif sarımsı kalın bir sıvı. Yağlarda ve esterlerde çözünür, suda ve alkollerde az çözünür. Kozmetikte, tüm cilt bakım ürünlerinde UVB filtresi olarak kullanılır; AB Yönetmeliği 1223/2009 ve CU TR 009/2011'e göre, bitmiş üründe izin verilen maksimum konsantrasyon %10'dur. Homosalat güneş kremlerinde yaygın olarak kullanılan bir bileşendir. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan yağda çözünen kimyasal bir gün...
Silikonlar
Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone bir tür silikondur. KF-6105, Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone'dan oluşan berrak renksiz ila açık sarı bir sıvıdır. Bu emülsifiye edici dallı silikon W/Si veya O veya Si+O emülsiyonları içerir, PEG içermez ve silikonlar, organik yağlar ve esterlerle iyi bir uyumluluğa sahiptir. Cilt bakımı ve makyaj uygulamaları için kullanılır. KF-6105, 16 kg'lık bir teneke kutuda paketlenmiş olarak kullanıma hazır şekilde tedarik edilir.
Polypropylsilsesquioxane cilt üzerinde esnek, dayanıklı bir film oluşturan bir silikon reçinesidir. Film, yıkanmaya ve aşınmaya karşı dayanıklıdır ve uzun süre kalıcı makyaj ve güneş koruyucu ürünler oluşturmak için kullanışlıdır. Trimethylsiloxysilicate(s) polypropylsilsesquioxane, Dow chemicals tarafından üretilen bir üründür; buna "DOWSIL™ MQ-1640 Flake Resin" diyorlar. TKB Trading bunu "Flake Resin" olarak satmaktadır.
Dow bu ürünü "MQ ve T-propylsilicone reçinenin eşsiz bir kombinasyonu" olarak tanımlamaktadır. Reçine teknolojiler...







