fwee Lip&Cheek Blurry Pudding Pot
Açıklama:
fwee Lip&Cheek Blurry Pudding Pot Velveteen Lip & Cheek Bulanık Puding Potu, birkaç parmak hareketiyle ciltte ortaya çıkan hassas, kremsi bir dokuya sahiptir: ürün kolayca karışır ve doğal görünür. Hızlı bir şekilde tek makyaj görünümü oluşturmanıza olanak sağlar: Ürün yanaklarda kullanılabilir, göz kapaklarına göz farı olarak ve dudaklarda mat balsam olarak uygulanabilir. Ciltte kuruluk yapmaz ve rahatlık hissi verir. Kakao yağı ve agav özü içerir.
İçerik:
Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Tribehenin, Diisostearyl Malate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (Ci 77891), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Agave Tequilana Leaf Extract, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Polyhydroxystearic Acid, Polyglyceryl-2 Diisostearate, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Isostearic Acid, Lecithin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Butylene Glycol, Water, Fragrance(Parfum), Iron Oxides (Ci 77491), Red 7 Lake (Ci 15850), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499).
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)







İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
Etkin bileşenler
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 1117-86-8
# CAS Numarası: 1934-21-0
# CAS Numarası: 1309-37-1
# CAS Numarası: 9006-65-9
# CAS Numarası: 29806-73-3
# CAS Numarası: 26402-22-2
# CAS Numarası: 110-27-0
İZOPROPİLMİRİSTAT, izopropil alkol ve miristik asidin bir esteridir. Düşük viskoziteli şeffaf renksiz sıvıdır. Cilt tarafından iyi emilen düşük viskoziteli emülsiyonlar elde edilmesini sağlar. Kozmetikte yaygın olarak kullanılan bir yağ ve yumuşatıcı bileşendir. Komedojenik maddelere aittir. Kozmetik hammaddelerinde genellikle safsızlık olarak bulunan nitroetanolaminler, I.'yı seçici olarak etkiler ve transepidermal geçirgenliğini birçok kez artırır. I. ile birlikte, nitrosoaminler cilt tarafından emilebilir, vücut için özellikle toksik olan...
# CAS Numarası: 8002-43-5
# CAS Numarası: 25668-09-7
# CAS Numarası: 13463-67-7
TİTANYUM DİOKSİT – titanyum dioksit, beyaz toz madde, beyaz inorganik pigment. Kimyasal olarak inerttir, suda çözünmez, çoğu inorganik asitlere, benzine ve petrole karşı dayanıklıdır, alkali çözeltilerde az çözünür. Yarı iletken özelliklere sahiptir. Kozmetik üretiminde, yüksek örtücülüğe, renklendirici ve opaklaştırıcı etkiye sahip, yüksek saflıkta ve ince öğütülmüş titanyum dioksit kullanılır. UV ışınlarını yansıtma özelliğine sahiptir ve etkili bir fiziksel UV filtresidir. Fotokimyasal aktivitesi, UV radyasyonu altında az miktarda oksijen...
# CAS Numarası: 77-93-0
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 181828-06-8
Setil Polietilen Glikol, Polipropilen Glikol-10, Polipropilen Glikol ve Dimetikon silikon bazlı bir bileşendir.
Çeşitli işlevleri vardır: emülgatör, saç kremi, yumuşatıcı ve nemlendirici. Birçok silikon bazlı bileşen gibi, yüksek akışkanlığa sahiptir ve yüzey üzerinde iyi dağılır. Bununla birlikte, bileşenin ana avantajı, ürünün aktif bileşenlerinin ömrünü uzatma kabiliyetidir (özellikle ürün birçok özüt içerdiğinde yararlıdır). Çoğunlukla yaşa bağlı cilt değişiklikleriyle mücadele eden kremlerde bulunur.
Ürünün toksisitesi b...
# CAS Numarası: 25852-47-5
# CAS Numarası: 90082-87-4
Agave bitkisi Meksika'ya özgüdür. Geleneksel olarak tatlandırıcı olarak kullanılan bu bitki, cilt üzerinde nemi tutan kadifemsi bir film oluşturan polisakkaritler içerir.
Agave özü, sıcak Meksika çölünde yetişen bir bitki olan Agave americana'dan elde edilir. Bu eşsiz küçük bitki, hücrelerinde su depolayarak zorlu koşullarda hayatta kalmaya zekice adapte olmuştur. Antiseptik, tıbbi ve anti-enflamatuar özellikleri sayesinde geleneksel Ayurveda ilaçlarında yüzyıllardır kullanılmaktadır.
Cildi nemlendirmeye yardımcı olur
B1, B...

