Lindo SPF 50+
Ad:
Lindo SPF 50+
Markalar:
Lindo 🇺🇦Kategoriler:
Güneş KremiAktif Bileşenler:
Yağlar
UV filtreleri
Silikonlar
Alerjen
Açıklama:
Sıcak ve güneşli günlerde çocuğu ultraviyole ışınlarının olumsuz etkilerinden korumak çok önemlidir. Çocuğun cildi henüz yeterli miktarda melanin üretmediği için güneş ışınları epidermal tabakanın derinliklerine nüfuz eder ki bu durum bu kadar genç bir yaşta hiç istenmez. Ukraynalı Lindo markasının dermatologları, hem gerekli koruma düzeyini sağlayacak hem de cilt konforunu koruyacak çocuklar için özel bir güneş kremi geliştirdiler.
İçerik:
Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Olive Oil, Peach Kernel Oil, Coconut Oil, Dibutyl Adipate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate ,Laureth-7 Citrate ,Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexyl Triazone ,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Lauryl Glucoside , Zinc Oxide (nano) ,Triethoxycaprylylsilane, Sodium Polyacrylate, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Flower Extract, Bisabolol, D-Panthenyl Triacetate, Parfum, Benzyl alcohol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid.
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
Etkin bileşenler
# CAS Numarası: 65-85-0
# CAS Numarası: 100-51-6
# CAS Numarası: 23089-26-1
# CAS Numarası: 4418-26-2
DEHİDROASETİK ASİT - dehidroasetik asit, 3-asetil-6-metilpiran-2,4(3H)-dion, beyaz, kokusuz toz madde. Bakterisidal ve antifungal etkileri olan bir koruyucudur. Orta derecede fungisidal etkiye sahiptir, bakterilere karşı zayıf etkilidir, psödomonaslara karşı etkisizdir. D.C. düşük bir ayrışma sabitine sahiptir ve bu nedenle benzoik ve sorbik asitlerin aksine, hafif asidik ve hatta nötr pH değerleri aralığında nispeten etkilidir. Optimum pH aralığı 3 ila 5,5 arasındadır. Suda çözünürlüğünün düşük olması nedeniyle genellikle sodyum tuzu olarak...
# CAS Numarası: 105-99-7
# CAS Numarası: 302776-68-7
# CAS Numarası: 5466-77-3
Etilheksilmetoksisinnamat oktilmetoksisinnamat, 2-etilheksil-pmetoksisinnamat, (Oktinoksat) berrak, renksiz sıvı. Suda az çözünür. Alkollerde ve yağlarda, izopropanolde iyi çözünür. Yüksek etkili organik ultraviyole filtredir. Nemlendiricilere, rujlara, tırnak cilalarına, şampuanlara, güneş ürünlerine özel bir katkı maddesi olarak sunulur. Sıvı UVB filtresi. UV radyasyonuna maruz kaldığında, tahrişe neden olan bileşenlere ayrılabilir, bu etki uygun şekilde kapsüllenirse azaltılabilir. Çinko oksit ile birleştirildiğinde formüllerde en i...
# CAS Numarası: 110615-47-9
# CAS Numarası: 9003-04-7
# CAS Numarası: 2943-75-1
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 84776-23-8
CALENDULA OFFICINALIS, Asteraceae familyasından tek yıllık bir bitki olan kadife çiçeğidir. C.l. çiçekleri karotenoidler, flavonoidler, fitonidler, uçucu yağ, salisilik ve malik asitler, zamklar, protein maddeleri, triterpen saponinler, müsilaj içerir. Tüm ekstrakt türleri kozmetikte kullanılır ve bakterisit, dezenfektan ve yara iyileştirici etkilere sahiptir. Doğal ultraviyole filtreler. Yağ özleri de dahil olmak üzere özler, nemlendirici kremler ve jeller, hassas ciltler için besleyici kremler, güneş sonrası kremler, yağlı ciltler için los...
# CAS Numarası: 52988-19-1
# CAS Numarası: 135852-71-2
# CAS Numarası: 90082-87-4
# CAS Numarası: 88122-99-0
UV filtreleri
# CAS Numarası: 187393-00-6
Şeftali yağı, adi şeftali (Persica vulgaris) tohumlarından soğuk ve sıcak presleme ile elde edilen yağlı, kurumayan bir yağdır. Ana bileşenleri palmitik, oleik, linoleik asitlerdir. Yüz ve göz kremlerinde, rujda kullanılır ve nemlendirici, besleyici, vitaminlendirici etkisi vardır. Şeftali yağı, "Şeftali yağı" genel adı altında şeftali ve kayısı yağlarının birleşimidir. "Badem yağı" adı altında da karşımıza çıkabilir.



