H.art Lightening Spray Blond Art
Ad:
H.art Lightening Spray Blond Art
Markalar:
H.art 🇺🇦Kategoriler:
Saç spreyi
Açıklama:
H.art Lightening Spray Blond Art ile sarı saçlarınızın kusursuz ışıltısını açığa çıkarın. Hafif mor mikropigmentler içeren formülü, saçtaki istenmeyen sıcak ve sarı yansımaları etkili bir şekilde nötralize ederek asil, soğuk sarı tonlarının kalıcılığını korur. Keratin, laminarya (deniz yosunu) özü ve yoğun nemlendiricilerden oluşan aktif kompleks, saç tellerini yeniden yapılandırarak saça ipeksi bir yumuşaklık, doğal bir parlaklık ve kolay şekil alma özelliği kazandırır. Bu hafif mist, saçları ağırlaştırmadan anında açar ve günlük saç bakımınızı zahmetsiz, konforlu bir ritüele dönüştürür.
İçerik:
Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Alcohol Denat, Glycerin, Polysorbate 20, Quaternium-80, Phosphoric Acid, Parfum (Fragrance), Isopropyl Alcohol, Disodium EDTA, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Laminaria Digitata Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Benzoate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Hexamethylindanopyran, Dimethyl Phenethyl Acetate, Citric Acid, CI 60730.
İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 7722-84-1
Hidrojen peroksit basit bir inorganik oksittir. Evlerde de çok amaçlı olarak yaygın olarak kullanılmaktadır. Hidrojen peroksitin en saf formu katı beyaz kristal tozdur, ancak bu şekilde kullanılamaz. %3-98 sulu çözelti halinde kullanılması gerekmektedir. Kimyasal olarak hem oksitleyici hem de indirgeyici bir maddedir.
Hidrojen peroksit, oksitleyici özelliğinden dolayı ağartma maddesi olarak kullanılır. %2,5-3 konsantrasyonunda antiseptik olarak da kullanılabilir. Ayrıca hidrojen peroksit saçın gövdesi üzerinde etki göstererek melaninin...
# CAS Numarası: 64-17-5
DENATÜRE ALKOL (denatüre alkol), hoş olmayan kokusuna ve tadına neden olan ve onu tüketim için uygunsuz hale getiren özel katkı maddeleri içeren etil alkoldür. Özellikle alkol, kendisine mavi-mor renk veren renklendiricilerle boyanır. Kozmetikte D.S. çözücü olarak ve parfüm ve kozmetik üretiminde kullanılır. Her ülkenin, denatüre edici maddeye bağlı olarak izin verilen D.S. konsantrasyonu için kendi kısıtlamaları ve standartları vardır. Denatüre edici maddelerin listesi de her ülkede farklıdır.
Özel olarak denatüre edilmiş (SD) alkol, ...
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 90082-87-4
# CAS Numarası: 67-63-0
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 69430-36-0
# CAS Numarası: 57-55-6
Polipropilen glikol, propilen glikolün bir polimeridir, zayıf karakteristik kokusu ve tatlı tadı olan renksiz viskoz bir sıvıdır ve higroskopik özelliklere sahiptir. Küçük dozlarda toksik değildir. P. esterleri emülsiyon sistemlerinin bileşenleri olarak yaygın şekilde kullanılır. Bitkisel hammaddeler için ekstraktan. Suyun iyonik gücü üzerindeki etkisi nedeniyle koruyucu özellik gösterebilir.
Propilen glikol bir diol alkol (1 ve 2 pozisyonlarında iki hidroksil grubu içeren - propan-1,2-diol), kozmetikte kullanılan bir nemlendirici veya...
Prebiyotikler/Enzimler
# CAS Numarası: 532-32-1
# CAS Numarası: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Tetrametil Asetiloktahidronaftalenler, öncelikle kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde bir koku bileşeni olarak kullanılır. Ürünlere hoş bir koku verir ve genel kullanıcı deneyimini iyileştirir. Doğrudan cilt bakımı faydaları yoktur.
Tetrametil asetiloktahidronaftalenler (Kozmetik Bileşenler için Uluslararası İsimlendirme (INCI) adı), OTNE (Oktahidrotetrametil Asetofenon için kimyasal kısaltma adı) olarak da bilinen sentetik bir keton kokusudur ve Iso E Super, Iso Gamma Super, Anthamber, Amber Fleur, Boisvelone, Iso Ambois, Amberlan, I...
# CAS Numarası: 1222-05-5
Galaxolide, kokularda kullanılan temiz, tatlı misk kokulu, çiçeksi odunsu bir kokuya sahip sentetik bir misktir. Parfüm ve kolonya üreticilerinin ürünlerine misk kokusu eklemek için kullandıkları misk bileşenlerinden biridir. Galaxolide ilk olarak 1956'da sentezlendi ve 1960'ların sonlarında bazı yumuşatıcılarda ve deterjanlarda kullanıldı.
Şüpheli endokrin bozucu, potansiyel alerjen, potansiyel cilt tahriş edici, kanıtlanmış perkütan penetrasyon.
15 Kasım 2023'te Fransa, üreme toksik maddesi ve endokrin bozucu madde olarak koku ...
# CAS Numarası: 151-05-3
Dimetil Benzil Karbinil asetat (CAS numarası 151-05-3) parfümlerde kullanılan bir bileşendir.
Dimetil Benzil Karbinil asetat, meyveli, güllü, lavanta ve taze akorlarla tatlılık ve canlı bir nota katkısı için kullanılır. Sabunlarda ve kozmetiklerde kullanılır.
# CAS Numarası: 77-92-9
Sitrik Asit (Citric Acid)
Sitrik asit, oksipropantrikarboksilik asit olarak bilinir; beyaz, kokusuz kristaller halinde olup hafif ekşi ve hoş bir tada sahiptir. Suda ve etanolde iyi çözünür. Doğada yaygın olarak bulunur ve limon, kızılcık gibi bitkilerden veya şekerin fermantasyonu yoluyla elde edilir.
Kozmetikte sitrik asit çok işlevli bir bileşen olarak kullanılır: koruyucu, pH düzenleyici, inceltici, köpük önleyici ve şelatlayıcı ajan olarak görev yapar. Cilt üzerinde sıkılaştırıcı, temizleyici ve hafif aydınl...





