Cosrx Pure Fit Cica Cream
Açıklama:
Cosrx Pure Fit Cica Cream yüksek konsantrasyonda Asya Centella (%59) ve deniz çamı kabuğu özü içerir ve akne, rosacea ve rosaceaya eğilimli sorunlu cildi onarır. Yoğun bir şekilde nemlendirir, nemi tutmaya yardımcı olur, iltihabı ve kızarıklığı giderir. Sıkılığı ve elastikiyeti geri kazandırır, cilt dokusunu eşitler ve cilt tonunu iyileştirir ve cildi iyileştirir. Yeni enflamasyonu önler, kızarıklıkla savaşır ve kuperozu daha az belirgin hale getirir. Ürün hipoalerjeniktir, mineral yağlar, sülfatlar, parabenler, alkol ve sentetik kokular içermez ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Krem, Centella asiatica özü, Centella asiatica yaprak özü, Centella asiatica kök özü, asiaticoside, asiatica asit, madecacic asit ve madecassoside içeren CICA-7 kompleksini içerir. Kompleksin belirgin bir iyileştirici ve yatıştırıcı etkisi vardır. Cildi onarır ve yumuşatır, kızarıklığı ve soyulmayı giderir, cildin koruyucu bariyerini besler ve güçlendirir. Krem hassas bir dokuya sahiptir, hızla emilir, ciltte tam anlamıyla erir ve uygulamadan sonra yapışkan bir his bırakmaz.
İçerik:
Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Centella Asiatica Root Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, 1.2-Hexanediol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Beeswax, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Cyclomethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Arginine, Allantoin, Carbomer, Water, Pinus Pinaster Bark Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Madecassoside, Sodium Hyaluronate.
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Orta Düzeyde Güvenli
Komedojenite
# CAS Numarası: 97-59-6
Allantoin renksiz kristal bir maddedir. Sıcak suda çözünür. Ürik ve dikloroasetik asitlerin ısıtma altında etkileşimi ile sentetik olarak elde edilir. Güçlü bir antirritan, etkinliği ve düşük fiyatı nedeniyle popüler bir kozmetik bileşenidir. Toksik değildir, düşük konsantrasyonlarda etkilidir. Keratolitik bir etkiye sahiptir, stratum corneum'u yumuşatır, ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını teşvik eder ve gözenek tıkanmasını, komedonları ve enflamatuar unsurları etkili bir şekilde önler. A. cilt hücresi rejenerasyonu üzerinde belirgin bir etki...
# CAS Numarası: 74-79-3
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 65381-09-1
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 67762-27-0
# CAS Numarası: 69430-24-6
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 56-81-5
Oldukça higroskopiktir ve bu nedenle sadece seyreltilmiş halde kullanılır. İlk ağırlığına göre havadan %40'a kadar su emebilir. G. kozmetik ürünlere (kremler ve jeller) kısmen su buharlaşmasını azaltmak için eklenir. Düşük konsantrasyonlarda cildi nemlendirir, yüksek konsantrasyonlarda (%30'un üzerinde) cildi kurutur ve antiseptik bir e...
# CAS Numarası: 8001-21-6
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 818-61-1
# CAS Numarası: 63148-62-9
Vinil dimetikon, siloksan ve vinil polimerin bir kopolimeridir. Birçok kozmetik bileşenle uyumlu, koruyucu ve su itici özelliklere sahip yumuşak dokulu film oluşturucu bir bileşendir. Saç spreylerinde, tırnak cilalarında, koruyucu kremlerde vb. kullanılır. Çapraz bağlayıcı dimetikon bir silikon türüdür. Silikonlar, tekrar eden siloksan (elemental silikon ve oksijen) bağlarından oluşan sentetik polimerlerdir, bu nedenle silikonlar polisiloksanlar olarak da adlandırılabilir. Çoğu zaman, "silikon" ve "silisyum" terimleri, aslında oldukça farklı...
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 128497-20-1
# CAS Numarası: 52988-19-1
# CAS Numarası: 135852-71-2
# CAS Numarası: 34540-22-2
# CAS Numarası: 16830-15-2
# CAS Numarası: 8012-89-3
# CAS Numarası: 464-92-6
# CAS Numarası: 18449-41-7
Asya asidi (madekasetik asit) cilt bakımında en çok bilinen bileşen olmayabilir, ancak giderek onlardan biri haline geliyor. Çoğu insan asitleri peeling olarak düşünür, ancak Asya asidi için durum böyle değildir. Bu asit alfa veya beta-hidroksi asitlerin bir parçası değildir ve kesinlikle bir peeling değildir. Ancak Asya asidinin serumlarımızda, kremlerimizde ve maskelerimizde yer almasının iyi bir nedeni vardır. Şimdi asıl konuya gelelim ve Asya asidinin cilt bakımındaki rolünü ve cilt için iyi olup olmadığını tartışalım. Asya asidi, K-beau...
Centella asiatica
Centella asiatica




