sodium polynaphthalenesulfonate

İçerik Adı:
sodium polynaphthalenesulfonate
Güvenlik Seviyesi:
Kabul Edilebilir
EWG Seviyesi:
2-3
Açıklama
Sodyum polinaftalen sülfonat (SPNS) ve sodyum naftalen sülfonat (SNS) naftalen sülfonik asidin sodyum tuzlarıdır. SPNS, bir ruj da dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesinde %0,1 ila %0,4 arasında değişen konsantrasyonlarda emülsiyon stabilizatörü, hidrotropik yüzey aktif madde ve/veya yüzey aktif madde süspansiyon ajanı olarak kullanılmıştır. SNS bir hidrotropik yüzey aktif madde olarak tanımlanmıştır; mevcut kullanımı rapor edilmemiştir, ancak kullanılan konsantrasyonların tipik olarak %2'nin altında olacağını gösteren bilgiler sağlanmıştır. Buna göre Komisyon, mevcut verilerin mukoza zarlarıyla temas edebilecek veya yutulabilecek kozmetik formülasyonlarda SNS ve SPNS'nin güvenliğini desteklemek için yetersiz olduğu sonucuna varmıştır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Dr.Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo
Dr. Ceuracle 🇰🇷Saç şampuanı
Yağlar
BHA Salisilik asit
Alerjen
Yosun
Propolis / bal
Pantenol (B5 Vitamini)
AHA asitleri
Meyan Kökü
Prebiyotikler/Enzimler
Niasinamid (B3 vitamini)
Welcos Forest Story B7
Welcos 🇰🇷Saç şampuanı
BHA Salisilik asit
Meyan Kökü
Pantenol (B5 Vitamini)
Polifenoller
AHA asitleri
Kolajen
Mantarlar
Niasinamid (B3 vitamini)
Yeşil çay
Yorumlar
Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.

