calcium stearate

İçerik Adı:
calcium stearate
Güvenlik Seviyesi:
Tamamen Güvenli
CAS Numarası:
#1592-23-0
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Kalsiyum starat, yenilebilir kaynaklardan elde edilen katı organik asitlerin bir karışımı ile kalsiyumun bir bileşiğidir. Kalsiyum starat, kozmetikte yaygın olarak kullanılan stearik asidin kalsiyum tuzudur. Yağlayıcı, kalıp ayırıcı, buğu önleyici, emülsifiye edici, su itici ve kıvam arttırıcı olarak görev yapar. Kalsiyum stearat için tipik uygulamalar arasında kozmetik fondötenler, yüz pudraları, göz farları, maskaralar, allıklar ve bronzlaştırıcılar bulunur.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Alerjen
Salyangoz müsini
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Kolajen
Yeşil çay
Peptitler
AHA asitleri
UV filtreleri
E Vitamini
Niasinamid (B3 vitamini)
Silikonlar
Yağlar
Silikonlar
E Vitamini
Yeşil çay
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Silikonlar
E Vitamini
Aloe
UV filtreleri


