lauramide mea

İçerik Adı:
lauramide mea
Güvenlik Seviyesi:
Kabul Edilebilir
CAS Numarası:
#142-78-9
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
04
Açıklama
Lauramid MEA, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir yüzey aktif maddedir ve "deterjan bileşeni" olarak bilinir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Yağ ve su bazlı bileşenlerin bir formülasyonda iyi karışmasını ve stabil ürünler oluşturmasını sağlar. Bu emülsiyonlaştırıcı madde, formülasyondaki diğer bileşenlerin ayrışmasını önler. Sonuç olarak, ürün daha uzun süre kullanılabilir. Lauramid MEA ayrıca temizleyici, köpük artırıcı ve viskozite kontrol edici bir ajandır. Saç bakımında, antistatik ajan görevi görür ve saç telleri arasındaki elektrostatik yükleri azaltır. Lauramid MEA, oda sıcaklığında beyaz, mumsu bir katı olarak görünür.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Yağlar
E Vitamini
UV filtreleri
Silikonlar
Prebiyotikler/Enzimler
Omega yağ asitleri
AHA asitleri
Pantenol (B5 Vitamini)
Yosun
C Vitamini
Seramikler
Omega yağ asitleri
Squalane
Silikonlar
E Vitamini
UV filtreleri
Silikonlar
Squalane
E Vitamini
Hyaluronik asit
Peptitler
Pantenol (B5 Vitamini)
Seramikler
Squalane
Silikonlar
E Vitamini
UV filtreleri
Niasinamid (B3 vitamini)
Omega yağ asitleri
Seramikler



