kaempferol

İçerik Adı:

kaempferol

Güvenlik Seviyesi:

Güvenli

CAS Numarası:

#520-18-3

Ana İşlevleri:

Yumuşatıcı

Antioksidan

EWG Seviyesi:

01

Aktif Bileşenler:

Polifenoller

Açıklama

Açıklama

Kaempferol (3,5,7,4'-tetrahidroksiflavon; C15H10O6), yeşil çay, brokoli, lahana, lahana, hindiba, fasulye, pırasa, domates, üzüm, elma, greyfurt, meyveler ve propoliste bulunan doğal flavonoller arasındadır. Brassica da dahil olmak üzere sayısız diğer bitki kaynaklarının yanı sıra.

Kaempferol oksidatif stresi azaltarak antioksidan görevi görür. Birçok çalışma, kaempferol tüketmenin çeşitli kanser riskini azaltabileceğini öne sürüyor ve şu anda olası bir kanser tedavisi olarak değerlendiriliyor. Adını 17. yüzyıl Alman doğa bilimci Engelbert Kaempfer'den almıştır.

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Yorumlar

Yorumlar

Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.