ci17200 (red 33)

Açıklama
Kırmızı 33 veya D&red 33, azo boya grubuna ait bir tür sentetik bileşiktir. 5-amino 4-hidroksi 3-fenilazo-2,7-natalensülfonik asidin dinitrio tuzudur. Çeşitli ürünlerde kullanılır. Kırmızı 33, çeşitli kozmetik ürünlerde, ürüne kırmızı bir renk vermek için renklendirici olarak kullanılır. Ruj, dekoratif kozmetikler ve diğer kişisel bakım ürünleri gibi ürünlerin formülasyonunda kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Sol de Janeiro Rosa Charmosa Dewy Cream
Sol de Janeiro 🇧🇷Vücut kremi
Yağlar
Silikonlar
AHA asitleri
E Vitamini
Alerjen
Bielenda Rose Care Moisturizing Rose Cream
Bielenda 🇵🇱Yüz kremi
Yağlar
Silikonlar
Hyaluronik asit
Pantenol (B5 Vitamini)
E Vitamini
C Vitamini
Filorga Global-Repair Intensive Serum
Filorga 🇫🇷Yüz için serum
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Seramikler
AHA asitleri
E Vitamini
Yağlar
Peptitler
Niasinamid (B3 vitamini)
Retinoidler (A Vitamini)
Koenzim Q10
C Vitamini
Azelaik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Supreme Length Shampoo
Schwarzkopf 🇩🇪Saç şampuanı
Silikonlar
AHA asitleri
Yağlar
Dr Botanicals. Moroccan Rose Facial Oil
Dr Botanicals 🇬🇧Yüz için serum
AHA asitleri
E Vitamini
Yağlar
Bakuchiol
Aloe
Peptitler
C Vitamini
Prebiyotikler/Enzimler
MoroccanOil Moisture Repair Shampoo
Moroccanoil 🇮🇱Saç şampuanı
AHA asitleri
Pantenol (B5 Vitamini)
UV filtreleri
Silikonlar
Yağlar
Instytutum Sunscription Dark Spot Defence SPF 50
Instytutum 🇨🇭Güneş Kremi
E Vitamini
UV filtreleri
Silikonlar
Yağlar
Sol De Janeiro Bom Dia Bright Cream
Sol de Janeiro 🇧🇷Vücut kremi
E Vitamini
C Vitamini
AHA asitleri
Silikonlar
Yağlar
Yorumlar
Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.











