Purito Centella Unscented Toner
Ad:
Purito Centella Unscented Toner
Markalar:
Purito 🇰🇷Kategoriler:
Yüz toniğiAktif Bileşenler:
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Pantenol (B5 Vitamini)
Açıklama:
Purito Centella Kokusuz Tonik cildi güçlendirir, hasara karşı korur ve tahrişleri etkili bir şekilde yatıştırır. Cildi pürüzsüz ve sağlıklı hale getirir, olumsuz çevresel faktörlerin etkilerinden korur. CICA kompleksi, cadı fındığı özü ve hyaluronik asit içerir. Vegan üründür.
İçerik:
Water, Centella Asiatica Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Panthenol, Carbomer, Allantoin, Arginine, Portulaca Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA
Benzer içeriklere sahip (alternatifler)










İçerik Analizi
Tamamen Güvenli
Güvenli
Kabul Edilebilir
Komedojenite
# CAS Numarası: 97-59-6
Allantoin renksiz kristal bir maddedir. Sıcak suda çözünür. Ürik ve dikloroasetik asitlerin ısıtma altında etkileşimi ile sentetik olarak elde edilir. Güçlü bir antirritan, etkinliği ve düşük fiyatı nedeniyle popüler bir kozmetik bileşenidir. Toksik değildir, düşük konsantrasyonlarda etkilidir. Keratolitik bir etkiye sahiptir, stratum corneum'u yumuşatır, ölü hücrelerin uzaklaştırılmasını teşvik eder ve gözenek tıkanmasını, komedonları ve enflamatuar unsurları etkili bir şekilde önler. A. cilt hücresi rejenerasyonu üzerinde belirgin bir etki...
# CAS Numarası: 74-79-3
# CAS Numarası: 107-88-0
# CAS Numarası: 9003-01-4
# CAS Numarası: 110-98-5 / 25265-71-8
# CAS Numarası: 139-33-3
# CAS Numarası: 70445-33-9
# CAS Numarası: 81-13-0
# CAS Numarası: 9067-32-7
# CAS Numarası: 84696-21-9
CENTELLA ASIA (Centella Asiatica) Asya kalkan yaprağı, Hindistan, Çin, Endonezya, Madagaskar, Doğu ve Orta Afrika'da bulunan, su içinde ve yakınında yetişen şemsiye ailesinden çok yıllık bir bitkidir. Yaprakları triterpen saponinler, başlıcası asiaticoside, triterpen asit türevleri (asiatic, madaziatic, centyl, centoic, vb.), C vitamini içerir. C.a. yaprak ekstresi epitelizasyon süreçlerini uyarır, küçük yaraların ve yanıkların iyileşmesini destekler, cilt hücrelerini yeniler, su-tuz ve yağ metabolizmasını normalleştirir, cildin sıkılığını v...
# CAS Numarası: 7732-18-5
# CAS Numarası: 99-20-7
# CAS Numarası: 6920-22-5
# CAS Numarası: 5343-92-0
# CAS Numarası: 84775-94-0
# CAS Numarası: 34540-22-2
# CAS Numarası: 16830-15-2
# CAS Numarası: 464-92-6
# CAS Numarası: 18449-41-7
Asya asidi (madekasetik asit) cilt bakımında en çok bilinen bileşen olmayabilir, ancak giderek onlardan biri haline geliyor. Çoğu insan asitleri peeling olarak düşünür, ancak Asya asidi için durum böyle değildir. Bu asit alfa veya beta-hidroksi asitlerin bir parçası değildir ve kesinlikle bir peeling değildir. Ancak Asya asidinin serumlarımızda, kremlerimizde ve maskelerimizde yer almasının iyi bir nedeni vardır. Şimdi asıl konuya gelelim ve Asya asidinin cilt bakımındaki rolünü ve cilt için iyi olup olmadığını tartışalım. Asya asidi, K-beau...



