yogurt

İçerik Adı:
yogurt
Güvenlik Seviyesi:
Tamamen Güvenli
CAS Numarası:
#8050-05-3
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Açıklama
Yoğurt, sütün Lactobacillus bakterisi tarafından fermantasyonu ile üretilir. Süt, laktik aside dönüştürülen şeker laktozu içerir. Laktik asit sütteki proteinler üzerinde etki ederek lor veya yoğurt oluşturur. Yoğurt ismi Türkçe "kesilme" kelimesinden gelmektedir. Doğal yoğurt karbonhidrat, şeker, yağ ve protein içerir. Esas olarak yemek için kullanılır. Ayurveda'da yoğurdun cilt sorunlarını kökten, yani bağırsaklardan önlediğine inanılır. Cildi içten dışa kalıcı olarak değiştirdiğine inanılır.
Cilt ve saç için nemlendirici, yatıştırıcı ve saç kremi görevi görür.
Laktik asit gibi AHA alfa hidroksi asitler bakımından zengindir ve hafif bir eksfoliyan görevi görebilir.
Ölü deri hücrelerinin cilt yüzeyinden uzaklaştırılmasına yardımcı olarak cildin pürüzsüz kalmasını sağlar ve gözeneklerin tıkanmasını önleyerek akne sorunlarını azaltabilir.
Cildi besler, temiz ve pürüzsüz tutar.
Saçları yumuşatır, pürüzsüz ve ipeksi hale getirir.
Nemlendiricilerde, yaşlanma karşıtı kremlerde, tonerlerde, peelinglerde ve diğer cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
E Vitamini
Yosun
Niasinamid (B3 vitamini)
Pantenol (B5 Vitamini)
Kolajen
Prebiyotikler/Enzimler
Bakuchiol
Yağlar
Propolis / bal
AHA asitleri
Yağlar
Propolis / bal
AHA asitleri
Prebiyotikler/Enzimler
E Vitamini
PHA asitleri