vitis vinifera (grape) fruit extract

İçerik Adı:
vitis vinifera (grape) fruit extract
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
KÜLTÜR ÜZÜMÜ (Vitis vinifera), üzümgiller familyasından çok yıllık odunsu bir bitki olan asmadır. Ekstraksiyon için hammaddeler üzümlerin çiçekleri, meyveleri, tohumları, tohum kabukları ve yapraklarıdır. Meyveler çok sayıda şeker (glikozitler, fruktoz), prosiyanidinler, phlobaphene, enine ve ayrıca malik, fosforik, silisik, salisilik, sitrik, süksinik, oksalik asitler, potasyum, kalsiyum, demir, magnezyum tuzları, 81, B2 vitaminleri içerir Prosiyanidinler kolajen liflerinin tahribatını önler, elastin, hyaluronik ve glukuronik asitler; harici olarak kullanıldıklarında, sadece kolajen bozulmasını önlemekle kalmaz, aynı zamanda etkili bir şekilde çapraz bağlayabilir, protein yapısını güçlendirebilir ve böylece endotel beta-glukoronidazın yapısal bütünlüğünü geliştirebilirler). C vitamininin ömrünü önemli ölçüde uzatabilirler. Üzüm çekirdeğinden elde edilen ticari bitkisel ürünler genellikle prosiyanidin içeriğine göre standardize edilir (örneğin %92-95). Tohumlar tanen, phlobaphene, lesitin, yağlı yağ ve yapraklar şeker, tanen, karoten, kolin, betain, tartarik, malik, askorbik asitler, potasyum, sodyum, fosfor, demir ve silikon tuzları içerir. Tohumlar, kozmetikte yaygın olarak kullanılan yağı çıkarmak için kullanılır. Silisik ve salisilik asitler içeren üzüm kabuğu özleri cildin bağ dokularını güçlendirmeye yardımcı olur, hücre yenilenmesini uyarır, anti-enflamatuar ve iyileştirici etkilere sahiptir. Solgun, pul pul ve problemli ciltler için bakım ürünlerinde kullanılır. Kırmızı üzüm, belirgin antioksidan özelliklere sahip bir madde olan resveratrol içerir. Kırmızı üzüm yaprağı ekstresi, tanen, tanen ve organik asitlerin varlığı nedeniyle büzücü ve tonik bir etkiye sahiptir. Şu anda, V.K. bitkisinin tüm kısımları, çok çeşitli etkilere sahip bir dizi farklı bitkisel ürün üretmek için kullanılmaktadır. Son yıllarda, üzüm işleme ürünlerinin kapsamlı kullanımıyla ilişkili ayrı bir kozmetik bakım alanı bile ortaya çıkmıştır - şarap terapisi.
RED SEDUCE GRAPE EXTRACT, Vitis Vinifera L. üzümünün çekirdeklerinden su-alkol ekstraksiyonu ile elde edilen bir ekstrakttır. Biyolojik olarak aktif ana maddeler oligoprotosiyanidinler (OPC), organik asitler, karbonhidratlar, flavonoidler: öncelikle kuersitin, ayrıca flavon-3-oller - tanenler ve kateşinler ile temsil edilir. Yüksek antioksidan aktiviteye sahip olan resveratrol en çok çalışılanıdır. V.e. başta antosiyaninler olmak üzere çeşitli pigmentler içerir. Kuru V.K.K.E. karakteristik bir kokuya ve hafif buruk, büzücü bir tada sahip kırmızımsı kahverengi bir tozdur. Selülit karşıtı ürünlerde, kuru, solgun ciltler başta olmak üzere her cilt tipi için antioksidan, P-vitamini, büzücü, kılcal damarları güçlendirici, anti-enflamatuar, tonik ve gençleştirici etkilere sahiptir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Polifenoller
Peptitler
Hyaluronik asit
AHA asitleri
Resveratrol
Meyan Kökü
Peptitler
UV filtreleri
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Kolajen
Yeşil çay
Silikonlar
UV filtreleri
Kafein
Pantenol (B5 Vitamini)
Centella asiatica
BHA Salisilik asit
Yağlar
Peptitler
Yeşil çay
Pantenol (B5 Vitamini)
Kolajen
Prebiyotikler/Enzimler
UV filtreleri
Silikonlar
Hyaluronik asit
Hyaluronik asit
C Vitamini
Aloe
E Vitamini
BHA Salisilik asit
AHA asitleri
Niasinamid (B3 vitamini)
Silikonlar
Yağlar
Omega yağ asitleri
Azulen
Seramikler
Hyaluronik asit
UV filtreleri
E Vitamini
BHA Salisilik asit
Squalane
Yağlar
Silikonlar
Yeşil çay
Yeşil çay
Kafein
Centella asiatica
AHA asitleri
Yağlar
UV filtreleri
E Vitamini
BHA Salisilik asit
Yağlar
Hyaluronik asit
AHA asitleri
Niasinamid (B3 vitamini)
Pantenol (B5 Vitamini)
E Vitamini
Yağlar
Hyaluronik asit
Seramikler
Centella asiatica
Pantenol (B5 Vitamini)
Squalane
Prebiyotikler/Enzimler
Yağlar
E Vitamini
Pantenol (B5 Vitamini)
C Vitamini
Hyaluronik asit
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Yağlar
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Pantenol (B5 Vitamini)