vegetable amino acids

İçerik Adı:
vegetable amino acids
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Bitkisel amino asitler, hidrolize bitkisel proteinin tamamen hidrolize edilmesiyle elde edilen amino asitlerdir. Hidrolize bitkisel protein, sebzelerden elde edilen ve orijinal kaynaktan farklı özelliklere sahip yeni bir kompleks oluşturmak için su ve hidroklorik asit ile parçalanan çeşitli protein maddelerinden oluşur. Su bağlayıcı bir madde olarak kullanılır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) estetik arttırıcı, film oluşturucu, sıkılaştırıcı, yaşlanma karşıtı ve pürüzsüzleştirici bir ajan olarak işlev görür. Cildi anında pürüzsüzleştirebilen, yüzeysel kırışıklıkları ve kusurları gözle görülür şekilde azaltan yeni bir yüksek moleküler ağırlıklı protein hidrolizatıdır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) gözle görülür cilt pürüzsüzleştirici, sıkılaştırıcı ve güçlendirici etkiler sağlar. Yüz/boyun kremleri, sıkılaştırıcı bakımlar, kremler ve losyonların yanı sıra olgun cilt bakım ürünlerinde de kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Kafein
Pantenol (B5 Vitamini)
AHA asitleri
Silikonlar
Yağlar
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
E Vitamini
Yosun
PHA asitleri
UV filtreleri
Niasinamid (B3 vitamini)
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Meyan Kökü
Yeşil çay
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Seramikler
Pantenol (B5 Vitamini)
Silikonlar
Yağlar
Meyan Kökü
Polifenoller
Prebiyotikler/Enzimler
E Vitamini
Centella asiatica
Hyaluronik asit
UV filtreleri
Kafein
Pantenol (B5 Vitamini)
AHA asitleri
Silikonlar
Yağlar
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
E Vitamini
Yosun
PHA asitleri
UV filtreleri
Niasinamid (B3 vitamini)
Mantarlar
Pantenol (B5 Vitamini)
Peptitler
Seramikler
Silikonlar
Yağlar
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
Kolajen
E Vitamini
Squalane
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)