vegetable amino acids

İçerik Adı:
vegetable amino acids
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Bitkisel amino asitler, hidrolize bitkisel proteinin tamamen hidrolize edilmesiyle elde edilen amino asitlerdir. Hidrolize bitkisel protein, sebzelerden elde edilen ve orijinal kaynaktan farklı özelliklere sahip yeni bir kompleks oluşturmak için su ve hidroklorik asit ile parçalanan çeşitli protein maddelerinden oluşur. Su bağlayıcı bir madde olarak kullanılır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) estetik arttırıcı, film oluşturucu, sıkılaştırıcı, yaşlanma karşıtı ve pürüzsüzleştirici bir ajan olarak işlev görür. Cildi anında pürüzsüzleştirebilen, yüzeysel kırışıklıkları ve kusurları gözle görülür şekilde azaltan yeni bir yüksek moleküler ağırlıklı protein hidrolizatıdır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) gözle görülür cilt pürüzsüzleştirici, sıkılaştırıcı ve güçlendirici etkiler sağlar. Yüz/boyun kremleri, sıkılaştırıcı bakımlar, kremler ve losyonların yanı sıra olgun cilt bakım ürünlerinde de kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Yağlar
Kafein
Pantenol (B5 Vitamini)
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
Niasinamid (B3 vitamini)
UV filtreleri
Yosun
PHA asitleri
E Vitamini
AHA asitleri
Silikonlar
Yeşil çay
Meyan Kökü
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Hyaluronik asit
Silikonlar
Pantenol (B5 Vitamini)
Meyan Kökü
Polifenoller
Centella asiatica
Seramikler
Hyaluronik asit
UV filtreleri
Prebiyotikler/Enzimler
E Vitamini
Yağlar
Silikonlar
Kafein
Pantenol (B5 Vitamini)
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
Niasinamid (B3 vitamini)
UV filtreleri
Yosun
PHA asitleri
E Vitamini
AHA asitleri
Yağlar
Silikonlar
Yeşil çay
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Mantarlar
Niasinamid (B3 vitamini)
Kolajen
Hyaluronik asit
Peptitler
Seramikler
Squalane
E Vitamini
Yağlar




