vegetable amino acids

İçerik Adı:

vegetable amino acids

Güvenlik Seviyesi:

Güvenli

Ana İşlevleri:

EWG Seviyesi:

01

Açıklama

Açıklama

Bitkisel amino asitler, hidrolize bitkisel proteinin tamamen hidrolize edilmesiyle elde edilen amino asitlerdir. Hidrolize bitkisel protein, sebzelerden elde edilen ve orijinal kaynaktan farklı özelliklere sahip yeni bir kompleks oluşturmak için su ve hidroklorik asit ile parçalanan çeşitli protein maddelerinden oluşur. Su bağlayıcı bir madde olarak kullanılır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) estetik arttırıcı, film oluşturucu, sıkılaştırıcı, yaşlanma karşıtı ve pürüzsüzleştirici bir ajan olarak işlev görür. Cildi anında pürüzsüzleştirebilen, yüzeysel kırışıklıkları ve kusurları gözle görülür şekilde azaltan yeni bir yüksek moleküler ağırlıklı protein hidrolizatıdır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) gözle görülür cilt pürüzsüzleştirici, sıkılaştırıcı ve güçlendirici etkiler sağlar. Yüz/boyun kremleri, sıkılaştırıcı bakımlar, kremler ve losyonların yanı sıra olgun cilt bakım ürünlerinde de kullanılır.

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Medi Peel Gold Age Tox Cream
Medi Peel Gold Age Tox Cream
Medi-Peel 🇰🇷Yüz kremi

Mantarlar

E Vitamini

Hyaluronik asit

Yağlar

Pantenol (B5 Vitamini)

Prebiyotikler / probiyotikler / enzimler

Squalane

Niasinamid (B3 vitamini)

Kolajen

Peptitler

Yeşil çay

Seramikler

Silikonlar

Yorumlar

Yorumlar

Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.