vegetable amino acids

İçerik Adı:
vegetable amino acids
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Bitkisel amino asitler, hidrolize bitkisel proteinin tamamen hidrolize edilmesiyle elde edilen amino asitlerdir. Hidrolize bitkisel protein, sebzelerden elde edilen ve orijinal kaynaktan farklı özelliklere sahip yeni bir kompleks oluşturmak için su ve hidroklorik asit ile parçalanan çeşitli protein maddelerinden oluşur. Su bağlayıcı bir madde olarak kullanılır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) estetik arttırıcı, film oluşturucu, sıkılaştırıcı, yaşlanma karşıtı ve pürüzsüzleştirici bir ajan olarak işlev görür. Cildi anında pürüzsüzleştirebilen, yüzeysel kırışıklıkları ve kusurları gözle görülür şekilde azaltan yeni bir yüksek moleküler ağırlıklı protein hidrolizatıdır. Hidrolize Bitkisel Protein (cilt için) gözle görülür cilt pürüzsüzleştirici, sıkılaştırıcı ve güçlendirici etkiler sağlar. Yüz/boyun kremleri, sıkılaştırıcı bakımlar, kremler ve losyonların yanı sıra olgun cilt bakım ürünlerinde de kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Meyan Kökü
Yeşil çay
Centella asiatica
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
UV filtreleri
Meyan Kökü
E Vitamini
Polifenoller
Silikonlar
Yağlar
Centella asiatica
Seramikler
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
UV filtreleri
AHA asitleri
Yosun
Niasinamid (B3 vitamini)
E Vitamini
Yeşil çay
Silikonlar
Yağlar
Kafein
PHA asitleri
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Kolajen
Hyaluronik asit
Mantarlar
Niasinamid (B3 vitamini)
E Vitamini
Squalane
Yeşil çay
Yağlar
Silikonlar
Peptitler
Seramikler
Pantenol (B5 Vitamini)