triticum vulgare (wheat bran) extract

İçerik Adı:
triticum vulgare (wheat bran) extract
Güvenlik Seviyesi:
Tamamen Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Buğday tohumu özü, Triticum vulgaris (buğday) tohumlarından elde edilen bir tozdur. Kozmetikte nemlendirici, yenileyici bir etkiye sahiptir ve özellikle kuru, tahriş olmuş ve bronzlaşmış ciltlerin bakımına yönelik ürünlerde kullanılır. Mükemmel bir B6, folik asit ve E vitamini kaynağı olan buğday tohumu özü, cilt için yaşlanma karşıtı bir ajan olarak işlev görür. E vitamini güçlü bir antioksidandır, sedef hastalığı, egzama ve kuru cilt gibi birçok cilt problemini önlediği için cilt sağlığını destekler. Olağanüstü antioksidan özelliklere sahiptir ve hücreleri yenileme ve iyileştirme konusunda büyük bir yeteneğe sahiptir. Kan dolaşımını iyileştirir ve cilde daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Antioksidan özellikleri cilt yaşlanmasını yavaşlatır, kırışıklıkların görünümünü önler ve cilt elastikiyetini artırır. Buğday tohumu özü çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır. Gluten, alerjen içerir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Lisap Ultimate Straight Fluid
Lisap 🇮🇹Saçlar için termal koruma
Yağlar
Silikonlar
UV filtreleri
Omega yağ asitleri
Clinique Moisture Surge Overnight Mask
Clinique 🇺🇸Yüz maskesi
Silikonlar
Pantenol (B5 Vitamini)
Kafein
Hyaluronik asit
Aloe
Yosun
E Vitamini
Yağlar
Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator
Clinique 🇺🇸Yüz kremi
Silikonlar
Peptitler
Hyaluronik asit
Aloe
Kafein
Squalane
UV filtreleri
Centella asiatica
E Vitamini
Omega yağ asitleri
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask
Origins 🇺🇸Yüz maskesi
Silikonlar
Kafein
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Aloe
Yosun
E Vitamini
Yağlar
Yorumlar
Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.





