sodium stearoyl hyaluronate

İçerik Adı:

sodium stearoyl hyaluronate

Güvenlik Seviyesi:

Kabul Edilebilir

CAS Numarası:

#222400-51-3

Ana İşlevleri:

EWG Seviyesi:

-

Aktif Bileşenler:

Hyaluronik asit
Açıklama

Açıklama

"Sodyum", sodyum elementini ifade eder. Stearoil", bileşenin bir yağ asidi bileşeni olarak stearik asit (oktadekanoik asit) içerdiği anlamına gelir.

Sodyum stearoil hiyalüronat, cilt bakım maddesi (cildi iyi durumda tutar) ve saç bakım maddesi (saçın taranmasını kolay, pürüzsüz, yumuşak ve parlak hale getirir ve hacim verir) olarak görev yaptığı kozmetik preparatlarda kullanılan bir maddedir. .

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Dear, Klairs EGF Blue Calming Toner Pad
Dear, Klairs EGF Blue Calming Toner Pad
Klairs 🇰🇷Temizlik pedleri

Centella asiatica

Kafein

Azulen

Yeşil çay

Hyaluronik asit

Peptitler

IsNtree Ultra-Low Molecular Hyaluronic Acid Serum
IsNtree Ultra-Low Molecular Hyaluronic Acid Serum
IsNtree 🇰🇷Yüz için serum

Hyaluronik asit

Centella asiatica

Pantenol (B5 Vitamini)

IsNtree Ultra-Low Molecular Hyaluronic Acid Toner
IsNtree Ultra-Low Molecular Hyaluronic Acid Toner
IsNtree 🇰🇷Micellar su

Hyaluronik asit

Pantenol (B5 Vitamini)

Yorumlar

Yorumlar

Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.