peg-14

İçerik Adı:
peg-14
Güvenlik Seviyesi:
Kabul Edilebilir
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
03
Açıklama
PEG-14, cilt bakım formülasyonlarında nemlendirici ve çözücü olarak işlev gören sentetik bir bileşendir. Başka bir deyişle, cildin nemini artırmaya yardımcı olurken aynı zamanda formülün bileşenlerinin dokuyu iyileştirirken daha uyumlu bir şekilde birbirine geçmesini sağlayabilir.
PEG, polietilen glikol anlamına gelir. Herhangi bir PEG bileşeninin ardından bir sayı geldiğinde, sayı ne kadar düşükse içerik o kadar hafif olur. Böylece PEG-14 ciltte PEG-200'e göre çok daha hafif hissedilecektir.
PEG-14'ün PEG-14M, PEG-14 Dimetikon, PEG-14 Oleat ve PEG-14 Stearat gibi birçok türevi vardır. Her biri kendine özgü özellikler sunar.
2010 yılında PEG-14, Kozmetik İçerik İnceleme Uzman Paneli tarafından güvenli kabul edildi.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Silikonlar
AHA asitleri
Polifenoller
Alerjen
Resveratrol
Niasinamid (B3 vitamini)
Silikonlar
AHA asitleri
Yağlar
Alerjen
Silikonlar
AHA asitleri
Yağlar
Yeşil çay
Kolajen
E Vitamini
Yağlar
Silikonlar
E Vitamini
Mantarlar
UV filtreleri
Centella asiatica
PHA asitleri
Hyaluronik asit
Propolis / bal
E Vitamini
BHA Salisilik asit
UV filtreleri
Prebiyotikler/Enzimler
Silikonlar
Yağlar
AHA asitleri
UV filtreleri
Yağlar
Silikonlar
Yosun
AHA asitleri
Pantenol (B5 Vitamini)
Silikonlar
Yağlar
Yosun
AHA asitleri
E Vitamini
Silikonlar
AHA asitleri
E Vitamini
Centella asiatica











