passiflora incarnata (passionflower) flower extract

İçerik Adı:
passiflora incarnata (passionflower) flower extract
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
KIRMIZI-BEYAZ PASİFLORA (Passiflora incarnata) bir çarkıfelek, çok yıllık tropikal bir bitki, bir lianadır. P.'nin otsu kütlesi (sürgünler, yapraklar, çiçekler, olgunlaşmamış meyveler) ekstrakt ve yağ için hammadde görevi görür. Tüm bitkinin özü klorofil, protein ve pektin maddeleri, saponinler, vitaminler, özellikle askorbik asit, ayrıca en ünlüleri harman, harmin ve harmal olan alkaloidler, sitrik asit, nişasta, pektin, amino asitler içerir. Özü cildi nemlendirir ve temizler. Sıkılaştırıcı özelliği vardır. Cilt ve saç için kozmetik ürünlerde kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
L'Anza Rapid Bond Reconstructor
L'Anza 🇺🇸Saç için serum
Yağlar
Prebiyotikler/Enzimler
Kafein
Pantenol (B5 Vitamini)
Peptitler
AHA asitleri
Squalane
Alerjen
E Vitamini
Yeşil çay
Silikonlar
LalaRecipe Yuzu Vita C Cream
Lalarecipe 🇰🇷Yüz kremi
Yeşil çay
AHA asitleri
Seramikler
Meyan Kökü
Niasinamid (B3 vitamini)
Retinoidler (A Vitamini)
UV filtreleri
Squalane
Centella asiatica
Omega yağ asitleri
Yağlar
Pantenol (B5 Vitamini)
C Vitamini
PHA asitleri
E Vitamini
Polifenoller
Silikonlar
Yorumlar
Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.




