myrciaria dubia fruit extract
İçerik Adı:
myrciaria dubia fruit extract
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Myrciaria dubia (camu camu) meyve özü, özellikle tamamen olgunlaştığında, C vitamini, fenolik bileşikler ve diğer bitki kimyasalları içeriği nedeniyle güçlü bir antioksidan kapasiteye sahip olan küçük bir meyveden gelir.
Camu camu keskin ekşi bir tada sahip çok sulu bir meyvedir, bu nedenle nadiren doğal haliyle yenir (tıpkı kızılcıkların doğal haliyle çok ekşi olması, ancak şekerle karıştırıldığında hoş hale gelmesi gibi).
Yukarıda belirtilen bileşenlerin yanı sıra camu camu aynı zamanda sodyum, potasyum, kalsiyum, çinko, magnezyum, manganez ve bakır dahil olmak üzere bir mineral kaynağıdır. Meyve ayrıca oleik asit gibi yağ asitlerinin yanı sıra amino asitlerin de kaynağıdır.
Genel olarak camu camu, antioksidan içeriği ve çok çeşitli zararlı serbest radikalleri temizleme yeteneği açısından en etkili meyveler arasındadır.
İlginç bir şekilde, çok yüksek C vitamini içeriğine rağmen, işleme ve depolama sırasında yaklaşık %26'sı kaybolur, bu da bu bileşeni içeren kullandığınız herhangi bir ürünün havasız veya çok hava kısıtlamalı (kavanoz veya şeffaf ambalaj yok) olduğundan emin olmak için başka bir nedendir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
C Vitamini
AHA asitleri
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Meyan Kökü
AHA asitleri
Propolis / bal
Yağlar
Niasinamid (B3 vitamini)
E Vitamini