monascus/rice ferment

İçerik Adı:

monascus/rice ferment

Güvenlik Seviyesi:

Güvenli

Ana İşlevleri:

Antioksidan

EWG Seviyesi:

01

Aktif Bileşenler:

Prebiyotikler/Enzimler

Açıklama

Açıklama

monascus purpureus mikroorganizması tarafından pirincin fermantasyonu ile elde edilen monascus/pirinç enzim ürünüdür. Monascus pirinç enzimi özütleri antioksidan ve antibiyotik etkilere sahiptir. Staphylococcus aureus BCRC 10780'i inhibe ederken antibakteriyel aktivitenin iyi olduğu gösterilmiştir. Fermente M. purpureus pirincinin ek bir nitrojen kaynağı eklediği HaCaT keratinositlerine UVA kaynaklı hasar üzerindeki koruyucu etki, UVA kaynaklı keratinosit ölümünü engellemede özellikle güçlüydü.

Keşiş pirinci, üzerinde kırmızı küf (Monascus sp.) yetiştirilen pirincin fermente edilmiş bir ürünü olarak tanımlanmaktadır. Bu ürün gıda olarak, koruyucu olarak veya balık ve etin lezzetini ve rengini korumak için veya tıbbi özellikleri için kullanılmıştır.

Monascus metabolitlerinin (dimerumik asit, tanen, fenol, vb.) antioksidan kapasitesi ve dioscorea, genel antioksidan durumunu artırarak daha büyük bir antiaterosklerotik etki gösterebilir.

Staphylococcus aureus ve Propionibacterium acnes epidermal hastalıklara neden olur. Bu bakteriler kontrol altına alınabilirse, cilt sağlığı üzerinde koruyucu bir etkiye sahip olabilirler. Staphylococcus epidermidis, Staphylococcus aureus ve Propionibacterium acnes gibi bakteriler cilt hastalıklarına neden olmaktadır. Monasucs pigmenti Bacillus subtilis ve Candida pseudotropicalis'e karşı önemli bir antibiyotik etkiye sahiptir.

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Beauty of Joseon -Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++
Beauty of Joseon -Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++
Beauty of Joseon 🇰🇷Güneş Kremi

UV filtreleri

Yosun

Prebiyotikler/Enzimler

Yeşil çay

Silikonlar

E Vitamini

Niasinamid (B3 vitamini)

Yorumlar

Yorumlar

Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.