lactobacillus/rye flour ferment
İçerik Adı:
lactobacillus/rye flour ferment
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Açıklama
Çavdar Unu Lactobacillus Ekşi Maya, çavdar ununun Lactobacillus mikroorganizması ile fermente edilmesiyle elde edilen ve ekşi mayalı ekmek yapımında kullanılan cansız bir probiyotiktir. Kozmetikte, ciltteki nemi çekmek ve tutmak için nemlendirici olarak çalışır, cilt yüzeyini dolduran doğal florayı dengelemeye yardımcı olur, cilt bariyerini gözle görülür şekilde onarmaya yardımcı olur, kuru cilt belirtilerini iyileştirir ve yatıştırıcı bir etkiye sahip olabilir. Probiyotik enzim Lactobacillus çavdar unu ciltte parçalandıkça, cilde birçok faydası olan postbiyotik bir bileşen olan laktik asit üretilir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Prebiyotikler/Enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
AHA asitleri
Silikonlar
E Vitamini
Niasinamid (B3 vitamini)
UV filtreleri
BHA Salisilik asit
C Vitamini
Centella asiatica
Meyan Kökü
E Vitamini
Hyaluronik asit
Yeşil çay
Pantenol (B5 Vitamini)
Aloe
C Vitamini
UV filtreleri
Niasinamid (B3 vitamini)
AHA asitleri
Mantarlar
Peptitler
Yağlar
Centella asiatica
Prebiyotikler/Enzimler
Seramikler