lactobacillus/rye flour ferment

İçerik Adı:
lactobacillus/rye flour ferment
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/EnzimlerAçıklama
Çavdar Unu Lactobacillus Ekşi Maya, çavdar ununun Lactobacillus mikroorganizması ile fermente edilmesiyle elde edilen ve ekşi mayalı ekmek yapımında kullanılan cansız bir probiyotiktir. Kozmetikte, ciltteki nemi çekmek ve tutmak için nemlendirici olarak çalışır, cilt yüzeyini dolduran doğal florayı dengelemeye yardımcı olur, cilt bariyerini gözle görülür şekilde onarmaya yardımcı olur, kuru cilt belirtilerini iyileştirir ve yatıştırıcı bir etkiye sahip olabilir. Probiyotik enzim Lactobacillus çavdar unu ciltte parçalandıkça, cilde birçok faydası olan postbiyotik bir bileşen olan laktik asit üretilir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
BHA Salisilik asit
AHA asitleri
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Silikonlar
C Vitamini
UV filtreleri
E Vitamini
Hyaluronik asit
Mantarlar
Centella asiatica
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
Meyan Kökü
C Vitamini
UV filtreleri
Aloe
E Vitamini
AHA asitleri
Niasinamid (B3 vitamini)
Peptitler
Seramikler
Yeşil çay
Yağlar

