lactobacillus/rye flour ferment

İçerik Adı:

lactobacillus/rye flour ferment

Güvenlik Seviyesi:

Güvenli

Ana İşlevleri:

EWG Seviyesi:

01

Aktif Bileşenler:

Prebiyotikler / probiyotikler / enzimler

Açıklama

Açıklama

Çavdar Unu Lactobacillus Ekşi Maya, çavdar ununun Lactobacillus mikroorganizması ile fermente edilmesiyle elde edilen ve ekşi mayalı ekmek yapımında kullanılan cansız bir probiyotiktir. Kozmetikte, ciltteki nemi çekmek ve tutmak için nemlendirici olarak çalışır, cilt yüzeyini dolduran doğal florayı dengelemeye yardımcı olur, cilt bariyerini gözle görülür şekilde onarmaya yardımcı olur, kuru cilt belirtilerini iyileştirir ve yatıştırıcı bir etkiye sahip olabilir. Probiyotik enzim Lactobacillus çavdar unu ciltte parçalandıkça, cilde birçok faydası olan postbiyotik bir bileşen olan laktik asit üretilir.

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Medi Peel Cindella Multi-antioxidant Ampoule
Medi Peel Cindella Multi-antioxidant Ampoule
Medi-Peel 🇰🇷Yüz için serum

Peptitler

Centella asiatica

Niasinamid (B3 vitamini)

Yeşil çay

Prebiyotikler / probiyotikler / enzimler

Pantenol (B5 Vitamini)

C Vitamini

Hyaluronik asit

Mantarlar

E Vitamini

UV filtreleri

Yağlar

AHA asitleri

Aloe

Seramikler

Meyan Kökü

Yorumlar

Yorumlar

Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.