lactobacillus/rye flour ferment

İçerik Adı:
lactobacillus/rye flour ferment
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Açıklama
Çavdar Unu Lactobacillus Ekşi Maya, çavdar ununun Lactobacillus mikroorganizması ile fermente edilmesiyle elde edilen ve ekşi mayalı ekmek yapımında kullanılan cansız bir probiyotiktir. Kozmetikte, ciltteki nemi çekmek ve tutmak için nemlendirici olarak çalışır, cilt yüzeyini dolduran doğal florayı dengelemeye yardımcı olur, cilt bariyerini gözle görülür şekilde onarmaya yardımcı olur, kuru cilt belirtilerini iyileştirir ve yatıştırıcı bir etkiye sahip olabilir. Probiyotik enzim Lactobacillus çavdar unu ciltte parçalandıkça, cilde birçok faydası olan postbiyotik bir bileşen olan laktik asit üretilir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Pantenol (B5 Vitamini)
Prebiyotikler/Enzimler
C Vitamini
Silikonlar
E Vitamini
UV filtreleri
BHA Salisilik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Centella asiatica
AHA asitleri
Meyan Kökü
Yağlar
Prebiyotikler/Enzimler
Seramikler
Yeşil çay
Mantarlar
Peptitler
Niasinamid (B3 vitamini)
AHA asitleri
Aloe
UV filtreleri
C Vitamini
Pantenol (B5 Vitamini)
Hyaluronik asit
Centella asiatica
E Vitamini