lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate

İçerik Adı:
lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/EnzimlerAçıklama
Bu özel form, kabak meyvesinin lactobacillus lactis ile fermente edilmesiyle üretilir. Fermantasyon sırasında, birçok karmaşık biyomolekül izole fitokimyasallara ayrılır ve proteolitik kısımları izole etmek için seçici filtrasyon teknikleri kullanılır. Sonuç, AHA'lara alternatif olabilecek hafif bir peeling ajanı olan balkabağı enzimidir.
A vitamini açısından zengin balkabağı içeren bu değerli başlangıç, peeling etkisi sayesinde cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kırılgan ve yıpranmış saçlar yoğun bir bakımla tedavi edilir.
Balkabağının proteolitik enzimleri cilt yüzeyinde biriken proteinlerin sindirilmesine yardımcı olarak hapsolmuş bakterilerin serbest kalmasına hizmet eder.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
C Vitamini
E Vitamini
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
HCA asitleri
Yosun
PHA asitleri
AHA asitleri
Prebiyotikler/Enzimler
E Vitamini
Hyaluronik asit
Aloe
Squalane
Yosun
Meyan Kökü
Yağlar
Prebiyotikler/Enzimler
Yeşil çay
Kolajen
Hyaluronik asit
AHA asitleri
Squalane
Prebiyotikler/Enzimler
Yeşil çay
Seramikler
Centella asiatica
Hyaluronik asit
E Vitamini
Squalane
Yosun
Meyan Kökü
Silikonlar
Prebiyotikler/Enzimler
Yağlar
Pantenol (B5 Vitamini)
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Seramikler
Hyaluronik asit
Mantarlar
Meyan Kökü
Kafein
Prebiyotikler/Enzimler
Yeşil çay
Pantenol (B5 Vitamini)
Peptitler
Hyaluronik asit
Squalane
Kafein
Prebiyotikler/Enzimler
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Peptitler






