lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate

İçerik Adı:
lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Açıklama
Bu özel form, kabak meyvesinin lactobacillus lactis ile fermente edilmesiyle üretilir. Fermantasyon sırasında, birçok karmaşık biyomolekül izole fitokimyasallara ayrılır ve proteolitik kısımları izole etmek için seçici filtrasyon teknikleri kullanılır. Sonuç, AHA'lara alternatif olabilecek hafif bir peeling ajanı olan balkabağı enzimidir.
A vitamini açısından zengin balkabağı içeren bu değerli başlangıç, peeling etkisi sayesinde cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kırılgan ve yıpranmış saçlar yoğun bir bakımla tedavi edilir.
Balkabağının proteolitik enzimleri cilt yüzeyinde biriken proteinlerin sindirilmesine yardımcı olarak hapsolmuş bakterilerin serbest kalmasına hizmet eder.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Yeşil çay
Hyaluronik asit
Kolajen
Prebiyotikler/Enzimler
Yosun
Meyan Kökü
Yağlar
Squalane
Aloe
Yeşil çay
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Seramikler
AHA asitleri
Squalane
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Seramikler
Yosun
Meyan Kökü
Silikonlar
Yağlar
E Vitamini
Squalane
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Hyaluronik asit
Mantarlar
Prebiyotikler/Enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Yeşil çay
Meyan Kökü
Kafein
Peptitler
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Kafein
Squalane
Centella asiatica
Niasinamid (B3 vitamini)
Peptitler