lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate
İçerik Adı:
lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler / probiyotikler / enzimler
Açıklama
Bu özel form, kabak meyvesinin lactobacillus lactis ile fermente edilmesiyle üretilir. Fermantasyon sırasında, birçok karmaşık biyomolekül izole fitokimyasallara ayrılır ve proteolitik kısımları izole etmek için seçici filtrasyon teknikleri kullanılır. Sonuç, AHA'lara alternatif olabilecek hafif bir peeling ajanı olan balkabağı enzimidir.
A vitamini açısından zengin balkabağı içeren bu değerli başlangıç, peeling etkisi sayesinde cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kırılgan ve yıpranmış saçlar yoğun bir bakımla tedavi edilir.
Balkabağının proteolitik enzimleri cilt yüzeyinde biriken proteinlerin sindirilmesine yardımcı olarak hapsolmuş bakterilerin serbest kalmasına hizmet eder.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Centella asiatica
Meyan Kökü
Silikonlar
Seramikler
Yosun
Niasinamid (B3 vitamini)
Squalane
Prebiyotikler / probiyotikler / enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Yağlar
E Vitamini
Hyaluronik asit
Mantarlar
Meyan Kökü
Kafein
Yeşil çay
Prebiyotikler / probiyotikler / enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Peptitler
Hyaluronik asit
Centella asiatica
Kafein
Niasinamid (B3 vitamini)
Squalane
Prebiyotikler / probiyotikler / enzimler
Peptitler
Hyaluronik asit