lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate
İçerik Adı:
lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Açıklama
Bu özel form, kabak meyvesinin lactobacillus lactis ile fermente edilmesiyle üretilir. Fermantasyon sırasında, birçok karmaşık biyomolekül izole fitokimyasallara ayrılır ve proteolitik kısımları izole etmek için seçici filtrasyon teknikleri kullanılır. Sonuç, AHA'lara alternatif olabilecek hafif bir peeling ajanı olan balkabağı enzimidir.
A vitamini açısından zengin balkabağı içeren bu değerli başlangıç, peeling etkisi sayesinde cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kırılgan ve yıpranmış saçlar yoğun bir bakımla tedavi edilir.
Balkabağının proteolitik enzimleri cilt yüzeyinde biriken proteinlerin sindirilmesine yardımcı olarak hapsolmuş bakterilerin serbest kalmasına hizmet eder.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Centella asiatica
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
AHA asitleri
Squalane
Seramikler
Prebiyotikler/Enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Seramikler
Silikonlar
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Yağlar
E Vitamini
Squalane
Meyan Kökü
Yosun
Centella asiatica
Prebiyotikler/Enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Mantarlar
Hyaluronik asit
Peptitler
Yeşil çay
Meyan Kökü
Kafein
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
Peptitler
Niasinamid (B3 vitamini)
Squalane
Kafein
Centella asiatica