lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate

İçerik Adı:
lactobacillus/pumpkin fruit ferment filtrate
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Açıklama
Bu özel form, kabak meyvesinin lactobacillus lactis ile fermente edilmesiyle üretilir. Fermantasyon sırasında, birçok karmaşık biyomolekül izole fitokimyasallara ayrılır ve proteolitik kısımları izole etmek için seçici filtrasyon teknikleri kullanılır. Sonuç, AHA'lara alternatif olabilecek hafif bir peeling ajanı olan balkabağı enzimidir.
A vitamini açısından zengin balkabağı içeren bu değerli başlangıç, peeling etkisi sayesinde cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir. Kırılgan ve yıpranmış saçlar yoğun bir bakımla tedavi edilir.
Balkabağının proteolitik enzimleri cilt yüzeyinde biriken proteinlerin sindirilmesine yardımcı olarak hapsolmuş bakterilerin serbest kalmasına hizmet eder.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Aloe
Squalane
Yosun
Yağlar
Meyan Kökü
Yeşil çay
Kolajen
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Squalane
AHA asitleri
Yeşil çay
Seramikler
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Squalane
Niasinamid (B3 vitamini)
Yosun
Silikonlar
Meyan Kökü
Yağlar
E Vitamini
Pantenol (B5 Vitamini)
Seramikler
Centella asiatica
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Kafein
Meyan Kökü
Yeşil çay
Pantenol (B5 Vitamini)
Peptitler
Mantarlar
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler
Squalane
Niasinamid (B3 vitamini)
Kafein
Centella asiatica
Peptitler
Hyaluronik asit
Prebiyotikler/Enzimler