kefiran

İçerik Adı:
kefiran
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
CAS Numarası:
#86753-15-3
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
Prebiyotikler/Enzimler
Açıklama
Kefiran, Glikoz ve Galaktozdan oluşan bir disakkarittir.
KEFİR ÖZÜ, fermente edilmiş bir süt (Hindistan Cevizi) içeceğidir. Kefir taneleri, protein, lipit ve şeker matrisinde bakteri ve mayaların birleşimidir. Çok sayıda temel amino asit içeren eksiksiz bir protein kaynağıdır. Kefir özü, DPPH radikal temizleme aktivitesi (antioksidan etki) gösterir, Kefir özü sitokin ürününü inhibe eder ve iyi bir anti-irritan ajandır. Kefir özü, trirosinaz inhibisyon aktivitesine sahiptir; beyazlatıcı ajan. Ayrıca nemlendirme için.
“Kefir” adlı fermente sütte bulunan ekzopolisakkarit olan kefiran, ilginç biyolojik ve işlevsel özellikleri nedeniyle son yıllarda ilgi görmektedir.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Seramikler
Yağlar
Prebiyotikler/Enzimler
Silikonlar