hydrolyzed lupine protein
İçerik Adı:
hydrolyzed lupine protein
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
CAS Numarası:
#73049-73-7
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
Hidrolize acı bakla proteini, karakteristik bir kokuya sahip berrak, açık sarı veya turuncu-sarı bir çözeltidir. İkincil glikasyon reaksiyonlarına neden olabilecek polisakkaritleri ortadan kaldıran biyoteknolojik bir işlemle lipit içermeyen tohumlardan elde edilen düşük moleküler ağırlıklı saflaştırılmış beyaz acı bakla (Lupinus albus) peptitleri içerir.
Hidroliz işlemi, ortalama 5 veya 6 amino asit içeren peptitler oluşturmak için bitki proteinlerinin çözülmesi, enzimatik hidroliz ve ultrafiltrasyon adımlarını içerir.
Hidrolize acı bakla proteini, koruyucu gündüz kremlerine veya güneş koruyucu ürünlere dahil edilen kronik fotoyaşlanmayı veya akut güneş hasarını önleyen faydalı bir bileşendir. Ayrıca bazı iltihapları veya cilt tahrişlerini de önleyebilir.
Hidrolize acı bakla proteini, kolajenaz ve jelatinaz dahil olmak üzere MMP'lerin bir inhibitörüdür. Son bilimsel keşifler, düşük veya yüksek dozda güneş ışığına veya enflamasyona maruz kalındığında hücre dışı matristeki proteinlerin parçalanmasında belirli MMP'lerin (matris metaloproteinazlar) rolünü vurgulamıştır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Aloe
Niasinamid (B3 vitamini)
E Vitamini
Hyaluronik asit
Yağlar
AHA asitleri
Peptitler
Prebiyotikler/Enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Kafein
Retinoidler (A Vitamini)
C Vitamini
Peptitler
Pantenol (B5 Vitamini)
Yeşil çay
AHA asitleri
Yağlar
Hyaluronik asit
C Vitamini
Squalane
Aloe
Niasinamid (B3 vitamini)
E Vitamini
Bakuchiol
Yeşil çay
Peptitler