helianthus annuus (sunflower) oil

İçerik Adı:

helianthus annuus (sunflower) oil

Güvenlik Seviyesi:

Tamamen Güvenli

Ana İşlevleri:

Yumuşatıcı

EWG Seviyesi:

01

Aktif Bileşenler:

Yağlar

Komedojenite: 0

Açıklama

Açıklama

Ayçiçek yağı, ayçiçeği tohumlarının (Helianthus annuus) ekstraksiyonu veya preslenmesinin bir ürünü olan yarı kuruyan yağlı bir yağdır. Yağın bileşimi, çeşitliliğe ve yetiştirme bölgesine bağlı olarak değişir. Böylece, oleik asit içeriği %15 ila 65, linoleik asit - %20 ila 75 arasında değişebilir. İyi nemlendirici, yenileyici ve plastikleştirici özelliklere sahiptir. Oleik asitle zenginleştirilmiş yağ, oksidasyona karşı daha dirençli olduğu için kozmetikler için özellikle ilgi çekicidir. Özellikle yağlı ciltler için cilt bakım ürünlerinde yüzey aktif madde olarak ve saç preparatlarında film oluşturucu madde olarak kullanılır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Bu İçeriği İçeren Son Ürünler

Allies of Skin Azelaic & Kojic Advanced Clarifying Serum
Allies of Skin Azelaic & Kojic Advanced Clarifying Serum
Allies of Skin 🇸🇬Yüz için serum

Prebiyotikler/Enzimler

Yağlar

F Vitamini

Aloe

Meyan Kökü

Bakuchiol

Squalane

Azelaik asit

Allies of Skin The One SPF 50 Invisible Sunscreen Gel
Allies of Skin The One SPF 50 Invisible Sunscreen Gel
Allies of Skin 🇸🇬Güneş Kremi

Yeşil çay

Niasinamid (B3 vitamini)

E Vitamini

Aloe

UV filtreleri

Yağlar

C Vitamini

Meyan Kökü

Silikonlar

BHA Salisilik asit

K18 Molecular Repair Hair Oil
K18 Molecular Repair Hair Oil
K18 🇺🇸Saç yağı

Yağlar

Peptitler

E Vitamini

Squalane

Yorumlar

Yorumlar

Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.