flavoring

Açıklama
Koku, kozmetik üreticileri tarafından belirli bir kokuyu oluşturmak veya maskelemek için kozmetik bir ürüne eklenen maddeleri veya maddelerin bir kombinasyonunu ifade etmek için kullanılan bir terimdir. ABD Gıda ve İlaç İdaresi'ne göre, bir ürün etiketindeki "koku" terimi "yalnızca bir kozmetik ürüne tat vermek için kullanılan herhangi bir doğal veya sentetik madde veya maddeler" anlamına gelir. Avrupa'da etiketlerde "koku" terimi kullanılmaktadır. "Koku" terimi en yaygın olarak dudak bakım ürünleri ve dudak kozmetikleri (örn. ruj, dudak parlatıcısı) için kullanılır. Temelde koku ile eşanlamlı olmasına rağmen, dudaklara uygulanması amaçlanan ürünlerde "aroma "nın listelenmesi daha caziptir (kim bir kokuyu yutmayı düşünmek ister?). Bir kokunun birçok bileşenden oluşabileceği göz önüne alındığında, dudak hassasiyetinin oluşup oluşmayacağı bir risktir. Çoğu dudak uzatıcı, aromayı listelerken genellikle bu terimi, farklı biber türleri, zencefil veya farklı nane türleri gibi dudaklar üzerinde hassaslaştırıcı bir etkiye sahip olabilecek aromaları kapsayacak şekilde kullanır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Silikonlar
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Kolajen
Centella asiatica
Silikonlar
UV filtreleri
Bakuchiol
Peptitler
E Vitamini
Hyaluronik asit
E Vitamini
Niasinamid (B3 vitamini)
Silikonlar
Yağlar
Peptitler
Pantenol (B5 Vitamini)
Yağlar
Aloe
Pantenol (B5 Vitamini)
BHA Salisilik asit
AHA asitleri