flavoring

Açıklama
Koku, kozmetik üreticileri tarafından belirli bir kokuyu oluşturmak veya maskelemek için kozmetik bir ürüne eklenen maddeleri veya maddelerin bir kombinasyonunu ifade etmek için kullanılan bir terimdir. ABD Gıda ve İlaç İdaresi'ne göre, bir ürün etiketindeki "koku" terimi "yalnızca bir kozmetik ürüne tat vermek için kullanılan herhangi bir doğal veya sentetik madde veya maddeler" anlamına gelir. Avrupa'da etiketlerde "koku" terimi kullanılmaktadır. "Koku" terimi en yaygın olarak dudak bakım ürünleri ve dudak kozmetikleri (örn. ruj, dudak parlatıcısı) için kullanılır. Temelde koku ile eşanlamlı olmasına rağmen, dudaklara uygulanması amaçlanan ürünlerde "aroma "nın listelenmesi daha caziptir (kim bir kokuyu yutmayı düşünmek ister?). Bir kokunun birçok bileşenden oluşabileceği göz önüne alındığında, dudak hassasiyetinin oluşup oluşmayacağı bir risktir. Çoğu dudak uzatıcı, aromayı listelerken genellikle bu terimi, farklı biber türleri, zencefil veya farklı nane türleri gibi dudaklar üzerinde hassaslaştırıcı bir etkiye sahip olabilecek aromaları kapsayacak şekilde kullanır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Silikonlar
UV filtreleri
Hyaluronik asit
Centella asiatica
Kolajen
Silikonlar
UV filtreleri
Peptitler
E Vitamini
Bakuchiol
Yağlar
Silikonlar
Peptitler
E Vitamini
Niasinamid (B3 vitamini)
Hyaluronik asit
Pantenol (B5 Vitamini)
Yağlar
AHA asitleri
Pantenol (B5 Vitamini)
BHA Salisilik asit
Aloe