Carthamus tinctorius seed oil

İçerik Adı:
Carthamus tinctorius seed oil
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
YağlarKomedojenite: 0
Açıklama
Aspir yağı, kuru orman-bozkır bölgelerinde yetiştirilen yıllık dikenli bir çalı olan Carthamus tinctoria'nın tohumlarından elde edilen yarı kuruyan yağlı bir yağdır. Tohumlar %25-30 oranında yağlı yağ içerir. Aspir yağı kozmetikte mineral yağın yerini başarıyla alabilir. Bileşimi büyük ölçüde üretim teknolojisine bağlıdır. Presleme ile elde edilen yağ, yüksek oranda (%75'e kadar) linoleik asit ile karakterize edilir. Oleik asit, ekstraksiyonla çıkarılan M.S. çeşitlerinde baskındır ve bu da oksidasyona karşı direncini artırır. Cilt üzerinde yumuşatıcı ve nemlendirici, güçlendirici ve besleyici bir etkiye sahiptir, hücresel fonksiyonları normalleştirir, kan dolaşımını iyileştirir, anti-enflamatuar etkilere, yüksek nem tutma ve nem düzenleme yeteneğine sahiptir. Geliştirici, kozmetik ürünlerin diğer bileşenlerini cildin daha derin katmanlarına iletir. Çok çeşitli kozmetik ürünlerde kullanılır: cilt bakımı, saç bakımı, bronzlaşma ve dekoratif kozmetikler.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Hyaluronik asit
Yağlar
Silikonlar
Alerjen
E Vitamini
Aloe
Yağlar
Silikonlar
UV filtreleri
E Vitamini
E Vitamini
Yağlar
Silikonlar
Prebiyotikler/Enzimler
Pantenol (B5 Vitamini)
Seramikler
Hyaluronik asit
Yağlar
C Vitamini
E Vitamini
E Vitamini
C Vitamini
Yağlar
Prebiyotikler/Enzimler
Yeşil çay
AHA asitleri
Hyaluronik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Hyaluronik asit
Aloe
Yosun
Yağlar
Centella asiatica
Meyan Kökü
Yeşil çay
Kolajen
Seramikler
Omega yağ asitleri
UV filtreleri
BHA Salisilik asit
Niasinamid (B3 vitamini)
Aloe
E Vitamini
Centella asiatica
Yağlar
Meyan Kökü
Yosun
Yeşil çay
Omega yağ asitleri
Seramikler
AHA asitleri
BHA Salisilik asit
UV filtreleri










