c18-21 alkane

İçerik Adı:
c18-21 alkane
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
CAS Numarası:
#64742-46-7
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Açıklama
C18-21 Alkan, kozmetiklerde yumuşatıcı olarak yaygın olarak kullanılan bir hidrokarbon karışımıdır. Formüllere ipeksi, pürüzsüz bir doku sağlar ve yağlı bir kalıntı bırakmadan cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
Yağlar
Kafein
Niasinamid (B3 vitamini)
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
Centella asiatica
AHA asitleri
Silikonlar
Meyan Kökü
Yağlar
Aloe
UV filtreleri
Yeşil çay
E Vitamini
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
Centella asiatica
AHA asitleri
C Vitamini
Silikonlar
Aloe
Meyan Kökü
Yağlar
E Vitamini
Yeşil çay
Prebiyotikler/Enzimler
Hyaluronik asit
Centella asiatica
AHA asitleri
C Vitamini
Silikonlar
Meyan Kökü
Yağlar
E Vitamini
UV filtreleri
Niasinamid (B3 vitamini)
C Vitamini
Silikonlar
Niasinamid (B3 vitamini)
Kolajen
Peptitler
Omega yağ asitleri
Seramikler
Yosun
Silikonlar




