aleurites moluccana seed oil

İçerik Adı:
aleurites moluccana seed oil
Güvenlik Seviyesi:
Güvenli
Ana İşlevleri:
EWG Seviyesi:
01
Aktif Bileşenler:
YağlarKomedojenite: 2
Açıklama
KUKUI FINDIK YAĞI, tung veya cila ağacının (Aleurites moluccana) fındıksı meyvesinin preslenmesiyle elde edilen yağlı, çabuk kuruyan bir yağdır. 45'e kadar linoleik ve %30'a kadar linolenik asit içerir. Yağ nispeten yakın zamanda kozmetikte, cilt bakım ürünlerinin formülasyonunda, kuru ve zayıflamış saçlar için ürünlerde ve dudak balsamlarında kullanılmıştır. Ayrıca gıda endüstrisinde de kullanılmaktadır.
Bu İçeriği İçeren Son Ürünler
L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited Blow-Dry Oil
L'Oreal Professionnel 🇫🇷Saç yağı
Silikonlar
Yağlar
Alerjen
Dermomedica Neuropeptide Cream
Dermomedica 🇵🇱Yüz kremi
Peptitler
Hyaluronik asit
AHA asitleri
Yağlar
E Vitamini
C Vitamini
Silikonlar
Yeşil çay
Collistar Talasso-Scrub Anti-Acqua
Collistar 🇮🇹Vücut ovma
Centella asiatica
Yağlar
BHA Salisilik asit
Yosun
Kafein
Yeşil çay
Pantenol (B5 Vitamini)
Yorumlar
Yorum eklemek için giriş yapmanız gerekmektedir.


